Yalancı Eski Erkek Arkadaşıma Bitmeyen Öfkem

Okumadan silin . Evet insan merak eder okumak ister biliyorum ama okumadan silin. 1-2 gümle okuyunca zaten anlarsınız ondan olduğunu. Direkt attığı mail adresinide engelleyin. Msj attığında okumadan silin no yu engelleyin. Aradığımda sesini duyduğunuz an tlf kapatın. Baktınız olmuyor savcılığa verin. Evet ciddi ciddi savcılığa verin. Bu tacizdir ve suçtur. Kesinlikle yanına kalmasın bu ruh hastasının. Sizi Ayrıca tebrik ediyorum dik duruşunuz ve kararlılığınız İçin

Bence ofkelenmeyi birakip yatip kalkip sukredin. Gecmis olsun.

Gerçekten şükrediyorum, nasıl bir kaostan kurtulduğumun farkındayım. Daha yazamadığım çok şey var, sonradan anladım ki tüm paramı alıp ailesine verecektim. Bütün bu yaptıklarına rağmen bana hala yazma yüzünü nasıl buluyor diye sinirleniyorum elimde değil.

Okumadan silin . Evet insan merak eder okumak ister biliyorum ama okumadan silin. 1-2 gümle okuyunca zaten anlarsınız ondan olduğunu. Direkt attığı mail adresinide engelleyin. Msj attığında okumadan silin no yu engelleyin. Aradığımda sesini duyduğunuz an tlf kapatın. Baktınız olmuyor savcılığa verin. Evet ciddi ciddi savcılığa verin. Bu tacizdir ve suçtur.

En mantıklısı okumadan silmek sanırım. Ama içeriğinden çok bana mesaj atabilme cesareti beni sinir eden. İnsan eski sevgilisi birisini bulsun diye dua eder mi ya ben ediyorum artık, birisini bulsun düşsün yakamdan diye.

İste böyle dengesiz insanlar yüzünden paranoyak oluyoruz şimdi karsınıza yeni biri cıksa bir ilişkiye başlasanız içinizi hep deli sorular kemirecek acaba buda onun gibimi , yalanmı söylüyor gibi...

En mantıklısı okumadan silmek sanırım. Ama içeriğinden çok bana mesaj atabilme cesareti beni sinir eden. İnsan eski sevgilisi birisini bulsun diye dua eder mi ya ben ediyorum artık, birisini bulsun düşsün yakamdan diye.
Benim ex im 7 aylık hamileyken bile annemi aramıştı , ona dönmem için !!!!!! Evet bu derece ruh hastaları mevcut. İleri giderse kesinlikle savcılığa gidin . Pislik ya resmen pislik

Sizi bu sekilde vurmaya çalışıyor vicdanla oynuyor şimdide. ..

Bu adaha önce de başıma geldi. Üniversitede iken bir çocuk benle çıkmak istedi, kırmadan ondan hoşlanmadığımı söyledim. Sonra geldi ben lösemiyim dedi ama herkese söyledi bana değil bir tek, acıdım gencecik çocuk destek oldum hep, bu sefer sen yanımda ol sevgilim ol istiyorum hastayım ben dedi, sevmediğimi bildiği halde böyle demesine kızdım. aradan 4 ay geçti, okul biter bitmez bu askere gitti. Lösemi adam nasıl askere gitsin, bildiğin kandırmış beni.

Ya bende mi bir sorun var acaba, niye böyle yalancı tipleri çekiyorum ki :KK43:((

İste böyle dengesiz insanlar yüzünden paranoyak oluyoruz şimdi karsınıza yeni biri cıksa bir ilişkiye başlasanız içinizi hep deli sorular kemirecek acaba buda onun gibimi , yalanmı söylüyor gibi...

Kesinlikle. En basiti hasta mı diye düşünücem. Bana evim var demişti meğer babasının üzerineymiş, babası oturamazsınız dedi, olsun dedim umursamadım ama böyle yüzlerce yalanı çıktı. Önceki ilişkimde de aldatılmıştım zaten, ikidir evliliğin sınırından dönüyorum, Rabbim acıyor bana ama içimde acayip bir korku oluştu evliliğe karşı.

Benim ex im 7 aylık hamileyken bile annemi aramıştı , ona dönmem için !!!!!! Evet bu derece ruh hastaları mevcut. İleri giderse kesinlikle savcılığa gidin . Pislik ya resmen pislik

Şu an biraz sakinleştim, beterin beteri varmış :)

Bana neler yaptı ya, yurtdışındaydım bunun kıskançlığından hiçbir yeri gezemedim, çok pişmanım. Şimdi sevgilim var diyorum hala yazıyor pislik, hani sen kıskançtın pislik herif.

Bu adaha önce de başıma geldi. Üniversitede iken bir çocuk benle çıkmak istedi, kırmadan ondan hoşlanmadığımı söyledim. Sonra geldi ben lösemiyim dedi ama herkese söyledi bana değil bir tek, acıdım gencecik çocuk destek oldum hep, bu sefer sen yanımda ol sevgilim ol istiyorum hastayım ben dedi, sevmediğimi bildiği halde böyle demesine kızdım. aradan 4 ay geçti, okul biter bitmez bu askere gitti. Lösemi adam nasıl askere gitsin, bildiğin kandırmış beni.

Ya bende mi bir sorun var acaba, niye böyle yalancı tipleri çekiyorum ki :KK43:((
Boşver canım yaa sen şimdiki hayatındaki kişiyle ilgilen boşver geçmişi

Canım merhaba, konumdan nickine aşina oldum görünce yazmak istedim. Eski erkek arkadaşımla olan ilişkime benziyor biraz anlattıkların. O da birdenbire evlenelim de evlenelim diye tutturup, iş ciddiye binince vay efendim ailem şöyle, ablam böyle, benim ailem senden daha önemlidir falan diye diye ayrılmamızı sağlayıp, en son yeni bir ilişkim olunca baya rahatsız etmişti. Hasta diyerek normalleştirme böyle tipleri, bu insanların amacı zaten senden bir tepki görmek anladın mı? Sen ona saydırarak, tepki göstererek istediğini vereceksin ona. "Aaa beni unutamıyor" diye çarpıtmasını sağlayacaksın. Yapma, saydırma, ona ne söylesen de kar etmeyecek. Sevgilim var falan demek gereksiz, gerçekten "var olan" bir insan görmedikçe buna inanmıyorlar; görseler de "aldatmakla" itham edebiliyorlar. Kesinlikle muhatap dahi almamalısın. Gerekirse yeni hat al, sosyal medya hesaplarından komple engelle, hesabını bir süre kilitli tut, abuk subuk "butik zortobello" gibi hesapları dahi kabul etme. Önünde sonunda vazgeçecek, sonsuza kadar sana saplantılı olamaz. Sadece amacı senden bir tepki görmek, istediğini ona vermezsen vazgeçecektir. Sevgiler. :)

Yalancı tipleri çekmiyorsun da fazla merhametlisin gibime geldi. Sonradan yaptığın sorgulamayı başlarda yapmayı denersen böyle bir sorun yaşamazsın.

Canım merhaba, konumdan nickine aşina oldum görünce yazmak istedim. Eski erkek arkadaşımla olan ilişkime benziyor biraz anlattıkların. O da birdenbire evlenelim de evlenelim diye tutturup, iş ciddiye binince vay efendim ailem şöyle, ablam böyle, benim ailem senden daha önemlidir falan diye diye ayrılmamızı sağlayıp, en son yeni bir ilişkim olunca baya rahatsız etmişti. Hasta diyerek normalleştirme böyle tipleri, bu insanların amacı zaten senden bir tepki görmek anladın mı? Sen ona saydırarak, tepki göstererek istediğini vereceksin ona. "Aaa beni unutamıyor" diye çarpıtmasını sağlayacaksın. Yapma, saydırma, ona ne söylesen de kar etmeyecek. Sevgilim var falan demek gereksiz, gerçekten "var olan" bir insan görmedikçe buna inanmıyorlar; görseler de "aldatmakla" itham edebiliyorlar. Kesinlikle muhatap dahi almamalısın. Gerekirse yeni hat al, sosyal medya hesaplarından komple engelle, hesabını bir süre kilitli tut, abuk subuk "butik zortobello" gibi hesapları dahi kabul etme. Önünde sonunda vazgeçecek, sonsuza kadar sana saplantılı olamaz. Sadece amacı senden bir tepki görmek, istediğini ona vermezsen vazgeçecektir. Sevgiler. :)

Ya canım çok çok sağol, yine mükemmel analiz yapmışsın. Ben ilk erkek arkadaşım tarafından aldatılmıştım, o zaman çok kötü durumdaydım, başıma gelene inanamıyordum, beni çok seviyor nasıl yapar diyordum, o zaman da çok güzel bir yorum yapıp gözümü açmıştın. O zamandan beri bu erkeklerin yaptıklarına şaşırmam artık diyordum ama bu şaşırttı beni, bir insan nasıl bu kadar yalancı olabilir algılayamıyorum. Her yerden ama engelleyebileceğim her yerden engelledim. Benim kurumsal bir mail adresim var, gizlemem imkansız, internette görünüyor, istediğim kadar engelleyeyim, yeni mail adresi alıp yazıyor. En güzeli umursamamak tabi ama her zaman başaramıyorum, bana çok ama çok zararı dokundu, hem iş hayatımı, hem psikolojimi bozdu. Ben saydırdıkça o daha ısrarla yazıyor tabi çünkü ailesi ile aşağılanma üzerine bir ilişkisi var, benle de aynısını kurdu, onu aşağılamam onun için motive sebebi, çok değişik bir insan. Benimde hatalarım var tabi, hatalarını görmezden geldim, iyi yanlarına odaklanmaya çalıştım, böyle yapmasam ilk hafta bitmesi gereken bir ilişkiydi ama almam gereken bir ders varmış aldım gözüyle bakıyorum. Mart ayında ayrıldım, Mart ayından beri hala kurtulamadım, bu derece bencillik beni sinirlendiriyor, iyice iğrendim artık.

Senin eski erkek arkadaşlarınla benimkiler benziyor, ortak huyları karaktersizlik :) Seninki yine daha dürüstmüş ama ailem daha öneli demiş, bu asla öyle söylemedi, en önemli sensin hayatımdaki dedi ama ailesinden bağımsız hiçbir kararı da alamadı, en sevmedğim erkek tipi basiretsiz erkek, baştan ailem önemli dese güle güle derdim. İnan hiç evlenelim demedim, evlenelim diye yanıp tutuşan oydu, evet diyince 180 derece değişti dengesiz. Ama olsun geçti gitti, inşallah senin gibi bende bir sonrakinde doğru seçim yapacağım inanıyorum :)

Yalancı tipleri çekmiyorsun da fazla merhametlisin gibime geldi. Sonradan yaptığın sorgulamayı başlarda yapmayı denersen böyle bir sorun yaşamazsın.

Evet çok merhametliyim, kendime bu huyum yüzünden kızıyordum ama artık şükrediyorum böyle insanları gördükçe, merhamet Allah'ın bir vergisi.

Ben de yaşadım bunu sildim her yerden engelledim aradan 3 sene gecti benim karsima kpss calisan biri gibi cıktı.halbuki hic alakasi yok.her yerden sildim engelledim arkadaşımla haber gönderdim bana bulaşmasın diye..manyaklarla uğraşmak zor

Ben de yaşadım bunu sildim her yerden engelledim aradan 3 sene gecti benim karsima kpss calisan biri gibi cıktı.halbuki hic alakasi yok.her yerden sildim engelledim arkadaşımla haber gönderdim bana bulaşmasın diye..manyaklarla uğraşmak zor

Gerçekten zormuş ya, hiç böyle bir manyak olduğu anlaşılmıyordu başta halbuki. Ben beni istemeyen birine asla yazmam, bu kafayı anlamam mümkün değil.

X