Yalancı elti..

bazı eltiler ne seytan yaa . ahh ahh aynen benm eltim gbi hatta benimkini allah düşman basına vrmesin araya mesafe koymak görüşmemek en iyisi ... biz 3 yıldr konusmuyorzzz böle kFAMIZ rahat en azndan

Yok kayınvaliden haklı değil ama sende ona da net olabilirsin hep niye benim alttan almam gerekiyo diğer gelininize neden bişey demiyosunuz siz eşit olmalısınız bi büyük olarak derdim ben olsam

mesafeyi korumaya devam ederdim.
kimse kurdeleye takılacak incik boncuğun meraklısı değil.
kayınvalide size ağladığı gibi o na da ağlasın madem öyle.
başını nasıl başlatırsanız sonu öyle gidiyor, elti de olsa kimsenin nazını cazını çekmek zorunda değilsiniz.
büyüklük sizde kalacaksa o da küçüklüğünü bilsin bir zahmet. incileri dökülmez.

Aman sen ne durustsun eski adiyla limonlupasta, yeni adiyla lila29 gercek adiyla Pinar. Olaylari hic carpitmadan tarafsizca buralara yazmissin hic usenmemissin de ya arkamdan atip tutmussun. Ben yeter artik demisim sen de merakli degilim demissin güldurdun. Issizlik gucsuzluk nelere kadirsin, evde kafanda bunlari dusunup duruyosun demek ki. Gecmis konularina da goz attik da esim ve ben gulduk sadece. Kilifina uydurup nikaha gelmeme karari falan filan. Dugune misafir gibi gelcem yazmissin. Komik. Ailesi icin yazdiklarina uzuldu ama.

Yalniz korkudan nickini bile degistirmissin kiyamam sana, sen gibi hemen yetistirmem kayinvalideme ben merak etme. Kendi isine bak hadi. Dosyalarin bekler seni :)

Hanimlar sizlere de cok gucendim tek tarafli dinleyip yorumluyosunuz, ayip ama :) ablam yazmis hikayesine de hemen inanmissiniz ask olsun...

Son düzenleme:

Bahsi gecen elti bendim, Tesekkur ederim objektif yorumunuz icin :))

İşi gücü olan bi elti olarak sizin de hiç üşenmeden yorum yapıp bizi aydınlatmanıza çok sevindik doğrusu. .Biz olaylara anlatılan konu üstünden yorum yaparız karşıdaki insanı da kendimiz gibi dürüst görür ona göre konuşuruz yanlış anlaşılmasın. .

Düğün stresinden olabilir yaptığı şey bence eltiylede kv deyle de mesafeli olarak görüş bida terbiyesizlik yaparsa cevabini ver

boşanma kararı almışlar zaten

Hanımlar hesabımı ablam kullanıyordu, ve bu konu ona ait. şuan öğrendim ki eşiyle boşanma kararı almışlar eşi bu mevzuda mesele çıkarmış son durum bu.
Eee sen niye nick değiştin
Tek bu konun değil o zaman her konun mu ablana ait
Yedik say, sizin huzurunuz yerine gelecekse

Hakkatten eltiler burda bile buluyo birbirini, ayrıntılı anlatımlardan kacınmak lazım
Bence büyütülecek birşey de yok en azından bu konuda ama kadın her yerde kadın kardeş
Benim eltim yok ta anlatmak istesem görümceden girer kayınvalideden çıkarım herhalde yeter ki takacak birşey arayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…