Yalancı elti..

Kv eltinin dediklerini sana niye diyor ki böyle böyle dedi diye. Bence mesafe koyarak iyi yapmışsınız. Hem deseydiniz eltime neden demiyorsun madem büyüklük bende kalacaksa oda küçüklüğünü bilsin özür dilesin. Ayrıca eltinin takı sırasında size dediğini kv biliyor mu? Aklıma şu söz geldi. elTİ alacaksın Tİye :)))

kv biliyor eltinin bana söylediklerini. bana sen böyle yaptın mı diyerekten söyledi sonra da pişman oldu. aynen söylediklerinizi söyledim kv ama anlamak işlerine gelmiyor.

Kaynım söylemiş zaten biz rica ettik niye böyle yaptın diye. o da işte ablama selam vermemiş yorgunum demiş ayağa kalkmamış demiş ki yalan.

kv biliyor eltinin bana söylediklerini. bana sen böyle yaptın mı diyerekten söyledi sonra da pişman oldu. aynen söylediklerinizi söyledim kv ama anlamak işlerine gelmiyor.

Hmmm anladım. Teke tek böyle bir şey olsa bir nebze hadi de herkesin içinde ayıp yani.. Ayrıca madem anlamak işlerine gelmiyorsa senden de büyüklük yapmanı beklemesin. Seninde işine gelmesin ozaman

Bende bunu sorguladım velev ki selam vermemiş olayım vermek zorundamıyım. ablası benden 2 yaş büyük po gelsin selam versin ki böyle birşey yok selam verdim. İşte uyduruyor. eltimin yalancılığı inanın çemkirmesini unutturdu. kvalide de söylediğiniz gibi bana laf söyleyebiliyor. elti kv ile çok mesafeli ona söylemeye cesareti yok. bende madem öyle bende koyarım bir buz dağı araya dedim.

Kaynım söylemiş zaten biz rica ettik niye böyle yaptın diye. o da işte ablama selam vermemiş yorgunum demiş ayağa kalkmamış demiş ki yalan.

Sanki ayağa kalkıp el pençe divan durulmak zorundaymış gibi ne saçmalamış ya, onun ablası senin neyin oluyo ki sanki, saygı gösteren kişi gösterir onun hosuna gider, göstermezse de böyle bi beklentiye girmesi cok komik, en fazla kınayabilir ki siz öyle bir şey de yapmamışsınız yani. Kalkıp da bunu size söylemeleri kendileri acısından kötü, egosunu mu tatmin edicez elti ablalarının.

beni benden alan da eşimin tavrı oldu. adam sülalesiyle kafayı bozmuş vaziyette. işte herşeyi çözebiliyorum dA ONU ÇÖZEMİYORUM.

heralde kv elti kayın egosu bitti bi de eltinin sülalesinin egosu kaldı tatmin edilecek gülermisin ağllarmısın

şimdi eltinin düğününde altın işine karışmanız büyük hata olmuş.altını bir kişi takardı.erkek tarafı kadın tarafı diye bir şey saçma olmuş haliyle kadının o durumda tepkisi kabul edilebilir.eltiniz sizden pek hoşlanmamış ki ben olsam ben de hoşlanmazdım.bir eltinin yapacagı en iyi iş tebrik edip bir kenara çekilmek olmalı.

Olan olmuş bir kere ama burda sorun üzerine sorunla gelmiş diger elti, hani sadece ona gıcık olsa ve ablasını bahane etmeden hosnutsuzlugunu dile getirse , kaynı da sonradan eşine biz söyledik dediğinde durum düzelirdi . Limonlu pasta da genç gence konusurken "bilemedim kabul etmiş bulundum bana vermemeleri lazımdı bu görevi" der geçerdi.. Ama elti bildigin kıvırmak için yalan atmış, bahane bulmuş.

''Ben mesafe koydum diye senin etkilenmen gerekmiyor gidip annenle istediğin zaman görüşebilirsin. Kardeşinin karısı sıkışınca yalana başvuran tehlikeli bir tip, elin kızı yüzünden bana yaptığın suratı çekemem. Dış kapının dış mandalı için de evimdeki huzuru bozamam kusura bakma. Herkesin içinde beni azarladı ağzını açıp bir şey diyemedin karını koruyamadın. Bir de bana huzursuzluk çıkarmaya hakkın yok.''
Hiç bağırmadan söyleyin bunları ama. Eşinizin çıkardığı huzursuzluğa da aldırmayın, bir şey yokmuş gibi gülümseyip habire kek pasta pişirip önüne koyun. Kahve yapın verin, ilgilenin. Evinizde eltinin konu olmasına izin vermeyin.

Aynen dediğiniz gibi oldu. Zaten bi meraklı değilim bu işlere. Kaynana geldi bizde bu iş sana düşer sen tak dedi. Ben adet falan pek anlamam bilmem. bende madem öyle tamam dedim. böyle olacağını bilsem hiç bulaşmazdım. hadi ben hatalıyım diyelim ki kabul etmiyorum. herkesin içinde kocasının abla diye hitap ettiği birine çemkirmesi normal mi ?. hadi normal diyelim suçunu bastırmak için yalan söylemesi doğrumu ? onu da geçtim kv ve eşimin tavrıuna ne demeli. yani ben haksız mıyım mesafe koymakta, görüşmek istememekte evine gitmek istememekte ???

Eşinizin çıkardığı huzursuzluğa da aldırmayın, bir şey yokmuş gibi gülümseyip habire kek pasta pişirip önüne koyun. Kahve yapın verin, ilgilenin. Evinizde eltinin konu olmasına izin vermeyin. işte bu dedğinizi yapamıyorum yediremiyorum eşimin böyle davranmasını. zira eşine yapılan haksızlığa karşı durmayan adama su bile veresim gelmiyor.benim de yapım bu. eşimin benim gönlümü alacak şeyler yapması, bu saygısızlığa kayıtsız kalmaması gerekir diye düşünüyorum.

Haklısınız, gururu var her insanın yani hak veriyorum size. Ama yuvayı dişi kuş yapar maalesef alttan almak bize düşüyor. Elti kim ki? Dış kapının dış mandalı. Onun yüzünden neden evinizde huzursuzluk çıksın? Eltinizin size terslenmesine kulak tıkamayın bir daha, siz de cevabınızı verin ve mümkün oldukça aynı ortamda bulunmayın. Kendinizi korudunuz diye eşiniz size surat yaparsa bağırıp çağırmaktan çekinmeyin. Sizin de gururunuz var.

Hanımlar hesabımı ablam kullanıyordu, ve bu konu ona ait. şuan öğrendim ki eşiyle boşanma kararı almışlar eşi bu mevzuda mesele çıkarmış son durum bu.

Üzüldüm ya şu kıskanç ıftiraci eltiler ve saygımı bozmayım diye tepeye çıkan kayinvalideler yüzünden daha kaç yuva yıkılacak acaba??

Haklısınız eltiyle mesafe koymakta ama kv mesafe koymaya gerek yok zararsız gibi geldi bana. SiZe bir şikayet serzenişte bulunursa size anlatmamasını eltinize söylemesni rica edersiniz ,.eşiniz arada kalmasın ufak tefek mevzulardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…