- 25 Aralık 2013
- 4.956
- 3.325
- Konu Sahibi limonlupasta06
Merhaba hanımlar.Eltimle sorunluyduk daha önce de konu açmıştım mesafe koydum son yaptığı iyice çıldırttı beni. Geçtiğimiz ay eltimin kınasına gidemedim çok önemli haftalar öncesinden planlı bir iş görüşmesi nedeniyle. Neyse düğünü oldu gittim. Düğünde kv takı merasiminde kaynımın yanında benim durmamı kendi taraflarından gelen takıları kaynıma takmamı rica etti. Kaynım istemiş böyle olmasını. (eşimin ve kaynımın kız kardeşi yok). Neyse tamam dedim eltimin de kuzeni durdu yanında. Takıları kurdelaya takyorum bir iki derken eltim birden herkesin içinde yeter bu kadar limonlu pasta x kendi takar altınını dedi sert bir şekilde ben neye uğradığımı şaşırdım. peki meraklısı değilim dedim gittim. Neyse kaynım yanıma geldi özür flan diledi. Bunlar balayına gitti geldi. yıllık izin dolayısıyla bizde kv de kaldk flan. balayından sonra bunlar kv me geldiler ben ne hoşgeldin dedim ne selam verdim. kız da ne özür diledi ne bişey. üstüne kaynıma ablama saygısızlık etti düğünde yorgunum dedi ayağa kalkıp selam vermedi demiş benim için ki yalan.kv bunu bana söylüyor. neyse bunlar evdeyken kv yanıma geldi yapma büyüklük sende kalsın dedi. bende hayır ben artık muhatap olmam dedim. kv ağlamaya başladı onlar gittikten sonra neymiş böyle olmazmış.ama kv eltime böyle demiyor diyemiyor. onun yanında mutlu mesut bana gelince olmaz böyle flan filan.eşimle de aramızda huzursuzluk oluyor bu mesele yüzünden. Siz olsanız ne yapardınız ben şu an kv me de mesafe koydum zira kendi eltileri bu kadarını bile yapmadıkları halde mesafeli eltileriyle. siz olsanız napardnız??
Kv eltinin dediklerini sana niye diyor ki böyle böyle dedi diye. Bence mesafe koyarak iyi yapmışsınız. Hem deseydiniz eltime neden demiyorsun madem büyüklük bende kalacaksa oda küçüklüğünü bilsin özür dilesin. Ayrıca eltinin takı sırasında size dediğini kv biliyor mu? Aklıma şu söz geldi. elTİ alacaksın Tİye :)))