• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan ve pismanlik ..

O zaman sevgiline de o benim canımdan değildi,dersin olur biter.Yani evlatlık olan kardeşin,öğrenip şoku yaşayan kardeşin,sen neden mağdur pozlarına giriyorsun ki?

Canim kardesimin sok falan yasadigi yok yaa durumdan gayet memnun gibi aksine, aileyle bi bagi yoktu saygi vs hic biri yoktu ne anneme ne babama karsi.

Aşşağıdaki yorumdan sonra çocuğun neden evden gittiğini anladım. Ailen de kendi kanından olmayanı kabullenememiş ki neler çektirmiş Allah bilir. İlginç. Merak ediyorum para için mi aldılar? Neden 2.bir çocuk alma gereği duydular ki??

Benim disimda ailemdekiler onu seviyolar hatta bazen kiskancligimdan benden cok sevdiklerini dusunurdum bir dedigininiki etmezlerdi. Benden sonra bidaha cocuklari olmamis annemin rahatsizligindan dolayi. Fakat ikisinknde buyuk bi aile hayali varmis bu sebepten almislar evlatlik olarak

belki onu sevmeyen bir ablasıı olduğu için olabilirmi. onu dışlayan

Onu icten ice kiskansamda nefret etmiyodum ve hic bi zamanda dislamadim. Sadece kendi icimde evlatlik almanin dogru olmadigini soyleyen biseyler vardi. O yuzden oz kardesim gibi goremedim. Onun disinda anlasiyoduk yani hic bi zaman dislamadim

Onu icten ice kiskansamda nefret etmiyodum ve hic bi zamanda dislamadim. Sadece kendi icimde evlatlik almanin dogru olmadigini soyleyen biseyler vardi. O yuzden oz kardesim gibi goremedim. Onun disinda anlasiyoduk yani hic bi zaman dislamadim
kendinle çelişme lütfen. şu mesajlarında bile ondan nefret ettiğini anlamamak mü,mkün değil

Bence öyle deme,sonuç olarak kalbinin içine giremezsin ki.

16 senedir ayni evde yasadigim birinin halinden tavrindan anlarim ama annem babam konuyu elleri titreyerek anlatti ama kardesim bu zamana kadar bakmissiniz allah razi olsun ama oz ailem degilsiniz sizinle kalmamin bi anlami yok izmire tasiniyorum kendinize iyi bakin dedi esyalarini toplayip gitti bu kadar

henüz 18ine yeni girmiş ergen kafası benim ergen kardeşim var onu çok sevmemize ve olmadığında özlediğimize bile inanmıyor ki onun mutluluğu bizim için çok önemli.

Ama oz olmadigini ogrenen bi ergenin psikolojisiyle ayni sey degil bu. Olgun bi insan yapi olarak. Triplere girip bana yalan soylemissiniz kandirmissiniz tarzinda seyler soylemedi. Saygi duymak zorundaydik

Dedigim gibi cok hassas yalan konusundaa yalan soyledigimi soylersem bidaha yuzume bakmaz

Eninde sonunda ortaya çıkacak bu yalan senden duyması daha iyi olur

Ayrıca özde olmasa kardeşinize acıdım söylediklerinize bakarak gördüğüm sadece almışsınız bakmamışsınız neden ev ile bağı olmadığı belli oluyor umarım aileniz de sizin gibi davranmamıştır çocuğa yazık günah

insanın kardeşinin evlatlık olması utanılacak saklanacak bir şey değildir.

Konunun icindede bende bi takinti oldugunun farkinda oldugumu belirttim. Evet utanilcak bisey olmayabilir ama benim icin bi problem gibiydi en basindan beri.

şu yazdığına baksana bunu öğrenince gitti artık ailemizden biri değil. yani çocıkcağız bunu duyunca o üzüntüyle gitti diye artık aileden olmuyormu.

Eninde sonunda ortaya çıkacak bu yalan senden duyması daha iyi olur

Ayrıca özde olmasa kardeşinize acıdım söylediklerinize bakarak gördüğüm sadece almışsınız bakmamışsınız neden ev ile bağı olmadığı belli oluyor umarım aileniz de sizin gibi davranmamıştır çocuğa yazık günah

Baska bi cevaptada belirttigim gibi ailemde herkes onu el bebek gul bebek buyuttuler aileye bagli olmamasi onun karakterinden ortamindan gelen bisey.

şu yazdığına baksana bunu öğrenince gitti artık ailemizden biri değil. yani çocıkcağız bunu duyunca o üzüntüyle gitti diye artık aileden olmuyormu.

Üzüntüylemi? Ne üzüntüsünden bahsediyosun? Üzülen insan iki gün sonra partilere night clublara gidermi? Kafasini dagitmak istiyor falan diye dusunmeyin zaten anneme babama bi gram saygisi yoktu sevgisi olduğunda soylemek zor.

Bu cevapla birlikte konuyu tepki çekmek için açtiğina emin oldum.

Konu soyledigim yalani nasil telafi edeceğimle ilgili. Kardesimi sevip sevmiyo olmam kabullenip kabullenmiyo olmam siz dahil kimseyi ilgilendirmiyor

Ama oz olmadigini ogrenen bi ergenin psikolojisiyle ayni sey degil bu. Olgun bi insan yapi olarak. Triplere girip bana yalan soylemissiniz kandirmissiniz tarzinda seyler soylemedi. Saygi duymak zorundaydik
Kaç kardeşsiniz 18 yaşındaki kardeşinden başka kardeşin var mı?

Back
X