• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan ve pismanlik ..

Annem benden sonra hamile kaldi o sirada yengemin cocugu yani sut kardesim dogdu annemin sutu hamileyken vardi ve yengemin cocugunu emzirdi falan cocugunu dusurdu belkide bunun acisini bastirmak icin bi evlat edindiler

bu nasıl olur peki. süt kardeşin 15 yaşında. üvey kardeşin 18.
kardeşin yaşasaydı 15 yaşında olacaktı. oysa bu olaydan 3 sene önce evlatlık almışlar kardeşini. yapma konu sahibi. yapma artık
bu dediğin olsaydı kardeşin 14 yaşında olmalıydı örneğin..

Bizi kiskanilmasini nasil engelleyebiliriz peki :KK43: cok bunaldim gerçekten 15 yasindaki erkek kardesimden bile kiskaniyo yaa varmı böyle bişey :KK43:

resmen erkek kardeşim demiş. ne süt kardeşi.

Bizi kiskanilmasini nasil engelleyebiliriz peki :KK43: cok bunaldim gerçekten 15 yasindaki erkek kardesimden bile kiskaniyo yaa varmı böyle bişey :KK43:

resmen erkek kardeşim demiş. ne süt kardeşi.

o zaman toplumsal mesajımızı verelim : Anneler, evlatlarınıza omega 3 verin.. Sonra aha böyle oluyollaaa :KK53:

bilmiyorum ama bu durumda en çok kardesımden ayrıldıgım için üzülürdüm. Artık aileden değil yazmışsınız birde okurken benim içim acıdı.

Konuyu kapatıyoruz çünkü;
Konu sahibesi daha kendi 18 yaşında değil, aile kundakta bebe almamış, 3-5 yaşında bir erkek çocuğunu evlat edinmiş olsa bile, konu sahibesinin "Benim kucuk kardesimi ailem evlatlik aldi. Ben hic istememistim bunu. Bana hep utanc verici bisey gibi gelmisti biliyorum cok cok sacma." cümleleri havada kalıyor zira evlatlık alındığı söylenen çocuk kardeşi olamaz, yaş itibariyle ağabey olur bu 1, ağabeyin evlatlık alındığı dönem konu sahibesi taş çatlasın 2 yaşındadır ben istemiyorum diyebilecek yaşta ve bilinçte olamaz bu da 2.

Neyse hoşçakal deyin hanımlar:cry:

Back
X