• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan ve pismanlik ..

Baska bi cevaptada belirttigim gibi ailemde herkes onu el bebek gul bebek buyuttuler aileye bagli olmamasi onun karakterinden ortamindan gelen bisey.

Peki onun ruh halini düşündünüz mü empati kurdunuz mu ? Zira pat diye söylenmez bu uzmanlar eşliğinde belirtilmeli

Peki dürüstçe kıskanmış olabilirmisiniz kardeşinizi ?

Nişanlınıza da burda dediğiniz gibi söyleyin o zaman direk uygun olur mu size ?

Peki onun ruh halini düşündünüz mü empati kurdunuz mu ? Zira pat diye söylenmez bu uzmanlar eşliğinde belirtilmeli

Peki dürüstçe kıskanmış olabilirmisiniz kardeşinizi ?

Nişanlınıza da burda dediğiniz gibi söyleyin o zaman direk uygun olur mu size ?

Evet ailemin benden cok onla ilgilenmesi tabiki kiskancliga sebep oluyordu. Evet sozlume acik acik anlatmaya karar verdim zaten

Bana ne kadar benziyor değil mi demen saçma olmuş... Ona en başta söylemek zorunda değildin zaten böyle şeyler söylenemz ciddi bir şeyler olmadan...
Ben bu ilginç ve enteresan hikayede sadece ve sadece kardeşine üzüldüm.
Çocuk çok şanssızmış senin gibi birisi ile manevi olarak senelerce abla-kardeş olduğu için. Belki de sevinmiştir yani öğrendiğinde öz ablası olmadığın için.

bir yıldır evizimin üyesi olan kedimiz kaybolmuşutu da annem 3 gün yememiş içmemişti ben çok ağlamıştım.

şu konuyu okuyunca :KK57: surat ifadem bu oldu.

Eninde sonunda bunun olacağını biliyorlardi ve konuyu acmadan once kendilerini buna hazirlamislardi

Konu soyledigim yalani nasil telafi edeceğimle ilgili. Kardesimi sevip sevmiyo olmam kabullenip kabullenmiyo olmam siz dahil kimseyi ilgilendirmiyor
Senin yalanin, telafin de beni ilgilendirmez ama sevgilin için üzüldüm gerçek yüzünü farkeder inşallah.

Evet ailemin benden cok onla ilgilenmesi tabiki kiskancliga sebep oluyordu. Evet sozlume acik acik anlatmaya karar verdim zaten

Kıskançlıktan zaten nefretinix belli oldu iyice sevdiceğinize de onu sevmek zorunda değilim vs burda dediklerinizi demeyin ama sizden soğuyabilir aman aman

Üzüntüylemi? Ne üzüntüsünden bahsediyosun? Üzülen insan iki gün sonra partilere night clublara gidermi? Kafasini dagitmak istiyor falan diye dusunmeyin zaten anneme babama bi gram saygisi yoktu sevgisi olduğunda soylemek zor.
bak kimi kandırıyorsun bu konuyla bilemem ama benim kafan karıştı.
sana maddeleri sayayımmı. boşlukları sen doldur.
1. gitti ev tuttu orada yaşıyor.
2. gece kluplerinde partilerde.
bu çocuk 18 yaşında. ve bu parayı nerede buluyor peki. o evi tutmayı ve partilerrde gezecek parayı.

bu çocuk 18 yaşında. ve bu parayı nerede buluyor peki. o evi tutmayı ve partilerrde gezecek parayı.

Suan surekli olarak evden ayrildigina inanmıyorum cunku suan hala babamin onun ustune yaptigi evden gelen kira ile geciniyor direk reddetmis olsa sizden gelcek parayada lanet olsun derdi.

Abi var konu sahibi var 3.çocuk neden evlatlik alinmiş.
Boşluk çok

Ama dün başka bir konuda kıskançlık konusunda sevgilinizin 15 yaşındaki kardeşinizden sizi kıskandığını yazmışsınız Dantenin konusuna o konuya bende yorum yapmıştım,şimdi 18 yaşında yazmışsınız.:KK51::KK51:

Suan surekli olarak evden ayrildigina inanmıyorum cunku suan hala babamin onun ustune yaptigi evden gelen kira ile geciniyor direk reddetmis olsa sizden gelcek parayada lanet olsun derdi.
Sürekli evden ayrildiğina inanmiyorsan konu açman gereksiz olmuş. Çünkü ilk mesajina göre çocugun artik geri donmeyecegine eminsin.

Dedigim gibi cok hassas yalan konusundaa yalan soyledigimi soylersem bidaha yuzume bakmaz
Böyle bir konuda yüzüne bakmayacaksa onun kendinden bildiği bazı şeyler vardır.Ayrıca onu da çok ilgilendirmez,kaldı ki bu olay ailenin ne kadar merhametli vicdanlı olduğunu gösterir.''Şimdi aileye girdiğine göre ''diye konuya girer kendi üzüntünü de (kardeşin evden gittiği için) belirtirsen anlayışla karşılar eğer psikotik vaka değilse.

Konu sahtemi? Ben cözemedim, ona göre yorum yapacagim... Aileniz cocuklari varken neden evlatlik edinmis? Eger kötü durumda diye edindiyseler ve simdi acikladiklarinda sebepleride sunduysalar, kardesiniz neden evi terk ediyor ve onlari affetmiyor?...:ssz:

Ama dün başka bir konuda kıskançlık konusunda sevgilinizin 15 yaşındaki kardeşinizden sizi kıskandığını yazmışsınız Dantenin konusuna o konuya bende yorum yapmıştım,şimdi 18 yaşında yazmışsınız.:KK51::KK51:

Evet hatırlıyorum orda bahsettigim sut kardesimdi canim :)

Back
X