- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten söylenmez böyle özel şeyler her sevgiline benim kardeşim evlatlık diye söylersen o gider dostuna söyler böyl böyle yayılır öyle seyler aile içinde gizli kalır söylenmez birde kardeşine neden açıklandınız yazık değil mi çocuğa madem evlatlık aldınız bıraksaydınız da sizi ailesi bilseydi.
bu çok özel bir durum, kardeşimin psikolojisi için ona açıklamadan önce, ailecek böyle bir karar almıştık. kimseyle paylaşmıyorduk, benim için de öz kardeşti. ben onu gönül gözümle görüp kendime benzetiyordum diyebilirsiniz.
Hikaye ilginç.
Ailen nasil birakti kardeşini?
Iyide bu sizin hatta ailenizin özel durumu,herkese söylenmez benim kardeşim evlâtlık öz değil diye bu kişi sevgilinizde olsa söylenmez ta ki artık ailen söyle diyene kadar,bu konuda anlayışlı olması gerek çünkü ortada özel bir durum var,çocuk bile henüz yeni öğrenmişken, sevgiline kardeşin bile öğrenmeden söylemen doğru olmazdı.1.5 yillik bi birlikteligimiz sonucu sozlendik. Cok mutluyuz hic bi problem yok. Birsey haric.. ben en basinda ciddi gelecegimiz olacağını dusunmedigim icin tanisma evresinde bi yalan soyledim. Benim kucuk kardesimi ailem evlatlik aldi. Ben hic istememistim bunu. Bana hep utanc verici bisey gibi gelmisti biliyorum cok cok sacma. Sevgilim yalan konusunda cok hassas eger yalan söyledim dersem iliski biter bundan cok korkuyorum. Kardesim simdi 18 yasina geldi ve oz ailesinin biz olmadigini acikladik. Kabullenemedi tabi ve ayri eve cikmak bizimle bidaha gorusmek istemedigini söyledi. Artik bizim aileden degil yani. Simdi illa bigun soracak kardesin nerde diye. Bu durumu nasil aciklayabilirim. Valla geceleri gozume uyku girmiyo
kardeşine acıdım. böyle bir ablası olduğu için1.5 yillik bi birlikteligimiz sonucu sozlendik. Cok mutluyuz hic bi problem yok. Birsey haric.. ben en basinda ciddi gelecegimiz olacağını dusunmedigim icin tanisma evresinde bi yalan soyledim. Benim kucuk kardesimi ailem evlatlik aldi. Ben hic istememistim bunu. Bana hep utanc verici bisey gibi gelmisti biliyorum cok cok sacma. Sevgilim yalan konusunda cok hassas eger yalan söyledim dersem iliski biter bundan cok korkuyorum. Kardesim simdi 18 yasina geldi ve oz ailesinin biz olmadigini acikladik. Kabullenemedi tabi ve ayri eve cikmak bizimle bidaha gorusmek istemedigini söyledi. Artik bizim aileden degil yani. Simdi illa bigun soracak kardesin nerde diye. Bu durumu nasil aciklayabilirim. Valla geceleri gozume uyku girmiyo
Hah ben de hikayeye taktım. Allahtan sormuşsun Akasyacım. Ya konu sahibi biz şimdi senin yalanına bakmayız. Hikayeyi merak ediyoruz. Üvey kardeşin nerden evlatlık alındı? Neden kabullenmedi? Niçin bu zamana kadar söylememiştiniz? Ailen nasıl bıraktı? Bize ilk önce bunları anlat..
kardeşine acıdım. böyle bir ablası olduğu için
yazık. çok kötü kalplisinKendi canimdan olmayan bi insani kabullenmek zorunda değilim.
Sevgiline ne soyleyecegini degil de kardesin icin ne yapabilecegini dert edinseydin keske...
yazık. çok kötü kalplisin
O zaman sevgiline de o benim canımdan değildi,dersin olur biter.Yani evlatlık olan kardeşin,öğrenip şoku yaşayan kardeşin,sen neden mağdur pozlarına giriyorsun ki?Kendi canimdan olmayan bi insani kabullenmek zorunda değilim.
Siz bu kadar cok 'yalan soyledim' psikolojisine girerseniz...
Bugun olmasa yarin terk edilirsiniz, masumken suclu ilan etmissiniz kendinizi.
Kendimi evlatlik kardesinizin yerine koyuyorum...
Ablam sozlusune oz oldugumu hatta ona benzedigimi soylese gurur duyardim.
Oz olmayan bir kardesin aidiyet duygusu icin onemli bir sey bu.
Siz icinizden ister utanmis, isterse hic sevmemis olun onu, isterse de bu benzerligi sadece sevgilinize soylemis olun son derece olumlu bir durum.
Evlatlik kardesinize bile sonradan acikladiginizin bu durumu artik ipler koptugu icin soyleyebilirsiniz.
Yoksa paylasmaniza gerek bile yok hatta bunu gizlemeniz ailenizin mahremine duydugunuz saygidir.
Ve saygi uyandirir...
Konusmaya cesaretlendiriyosunuz tesekkur ederim bunlari soylicem baska carem yok zaten yinede kabul etmezse kendi yalanimin cezasini cekmis olurum.. hayirlisi artik
İlk başta utandiginiz için sakladiginiz bir şeyi simdi zorda kalınca " öz kardeşim gibiydi bu yüzden üvey demedim" demek bana fazla fazla yalan geldi... yani boyle bir samimiyetsizlige tanık olmak istemezdim evlenecegim kişide...
Gerçeği nasıl söylersiniz bilemiyorum..
Kendi canimdan olmayan bi insani kabullenmek zorunda değilim.