• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan ve pismanlik ..

Konu sahtemi? Ben cözemedim, ona göre yorum yapacagim... Aileniz cocuklari varken neden evlatlik edinmis? Eger kötü durumda diye edindiyseler ve simdi acikladiklarinda sebepleride sunduysalar, kardesiniz neden evi terk ediyor ve onlari affetmiyor?...:KK14:

Evlat edinme sebepleri kötü durumda olmasi değil ailemin benden sonra çocuğu olmamis ve hep kalabalik bi aile istemeleri. Kardesimin suan evi bi sinirle terk etmis olabilicegine ve geri donecegine dair dusunceler oluştu aklimda cunku hala babamin ustune yaptigi evin parasıyla geciniyo reddetmis olsa paranizida istemek derdi. Haksizmiyim?

Böyle bir konuda yüzüne bakmayacaksa onun kendinden bildiği bazı şeyler vardır.Ayrıca onu da çok ilgilendirmez,kaldı ki bu olay ailenin ne kadar merhametli vicdanlı olduğunu gösterir.''Şimdi aileye girdiğine göre ''diye konuya girer kendi üzüntünü de (kardeşin evden gittiği için) belirtirsen anlayışla karşılar eğer psikotik vaka değilse.

Umarim dediginiz gibi kolay olur. Yarin ilk isim bu konuyu konusmak olacak..

Evlat edinme sebepleri kötü durumda olmasi değil ailemin benden sonra çocuğu olmamis ve hep kalabalik bi aile istemeleri. Kardesimin suan evi bi sinirle terk etmis olabilicegine ve geri donecegine dair dusunceler oluştu aklimda cunku hala babamin ustune yaptigi evin parasıyla geciniyo reddetmis olsa paranizida istemek derdi. Haksizmiyim?
o kira ne kadar. ev tutma içini döşeme,giderler,aidat ve her gece club larda. :)

iyi de ne var bunda.. bu konuda açıklama bıle yapmak zorunda degılsın.
öz olmadıgını öğrenınce evden ayrıldı, kimseye söylemıyorduk dersın.. sonucta onu ılgılendırmez.

annenin senden sonra çocuğu olmadıysa nasıl süt kardeşin olabiliyor?

Annem benden sonra hamile kaldi o sirada yengemin cocugu yani sut kardesim dogdu annemin sutu hamileyken vardi ve yengemin cocugunu emzirdi falan cocugunu dusurdu belkide bunun acisini bastirmak icin bi evlat edindiler

Kardesiniz neye kizmis peki? Daha önce aciklanmamasinami? Aileniz neden daha ufakken söylememisler yani akli ermeye baslayina, simdi neden aciklamislar? Tam deli dolu zamani, bukadar beklemisler bari biraz daha gizleseymisler... Sevgilinizede dogruyu söyleyin, baskarda bu kadar ciddi olabilecegimizi bilmiyordum, herkeze oldugu gibi sanda kardesim dedim, sonralarida bazen aciklamak istedim ama yanlis anlarsin diye sustum, ama sonucta evlatlikta olsa kardesim falan gibi...:sst:

Annem benden sonra hamile kaldi o sirada yengemin cocugu yani sut kardesim dogdu annemin sutu hamileyken vardi ve yengemin cocugunu emzirdi falan cocugunu dusurdu belkide bunun acisini bastirmak icin bi evlat edindiler
hamileykenmi emzirdi.:))

Benden sonra bidaha cocuklari olmamis annemin rahatsizligindan dolayi.

Karar ver hangisi doğru hacı?

çok zorlamayın. batıyor yapmayın:)

Halbuse İsviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre süt hormonları beyine yollanan bir uyarı ile salgılanıyor, hatta doğal ilaçlarla da arttırılıyormuş anam da öyle emzirmiş diyeydi daha çok inanırdık..

şimdi kışt üle kışt diyor ve 3 hayır ile uğurluyoruz :27:

Halbuse İsviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre süt hormonları beyine yollanan bir uyarı ile salgılanıyor, hatta doğal ilaçlarla da arttırılıyormuş anam da öyle emzirmiş diyeydi daha çok inanırdık..

şimdi kışt üle kışt diyor ve 3 hayır ile uğurluyoruz :KK53:
Bu konuda bi gercek var, oda konusahibi anne sütünden mahrum kalmis belli...:ssz:

Evimde 3 gun yatılı misafirim olsa gittiginde bosluga düşüyorum.
Siz 16 yil ayni evde yasadiginiz o cocuga karsi nasil bu kadar gaddar olabiliyorsunuz cok acayip :(

Back
X