- 12 Nisan 2016
- 1.083
- 3.693
İçiniz rahat olsun hamile diye düşünmeyin o insanları düşünmeden kullanmaya kalkıyorsa sonuçlarına da katlanmalı. Acil hastaneye gitmemiz lazım dye seni korkutuyor sen o panikle acele ederken sana bir şey olma ihtimalini düşünmeden çıkarı için böyle çirkin bir yalan söylüyorsa siz de onun ne hissedeceğini düşünmeyin. İyi gününde yanında olan arkadaşlarından niye istememiş? Resmen sizi yolunacak kaz olarak görüyor. İnsan kanından canından abisi kardeşi kullansa yeter diyor bir yerde. Hiçbir şeyiniz olmayan insan için fedakarlık yapmayın zaman ve paranızı harcamayınResmen içimdekileri dile getirdiniz para mevzusuda sorun ama tek sorun bu değil her derdinde bana koşup güzel şeyleri saklaması. Normalde böyle biri olmasa parayı sorun etmem canı sağolsun. Ama bu baya kullanmaya giriyor. Etrafımda böyle birini istemiyorum kaç yıllık olursa olsun. Parayı isteyip yaptıklarını bir bir yüzüne söylemek istiyorum. Kırmak istemiyorum dememenin sebebi tamamen hamile olduğu için. Hassas bir dönem o yüzden. Ama bunun daha ayları var lohusası var sürekli idare edemem ki. Yorumunuz içimi rahatlattı teşekkür ederim