- 16 Ekim 2010
- 1.352
- 10
- 158
- Konu Sahibi hayallperestt
-
1)Nasıl ki siz bana "sen" diye hitap etme densizliğinde bulunuyosan,bende istediğimi yazarım.
2)Konu sahibine yazdım,avukatlığı sanamı düşüyor,gerekli açıklamayı o yaptı,senin bana bu yaptığın yargılamnın,ahkam kesmenin daniskası!!
3)Herkes istediği fikri yazmakta özgür değilmi,bunu yargılamak,böyle şöyle yorum yazamazsın diyip emri vakilerde bulunmak sanamı düştü!Ayrıca konuyuda gayet iyi okudum,tasası sizemi düştü!
4)Bende benzer yollardan geçtim,bazı şeyler yaşadım biliyorum gördümki benim doğrum bu değil mi!Babasının öğrenme ihtimali olduğunda olabilceklerin kötü olabilceğini düşünmüyomusun,1 gün kaçamak olur,2 gün yalan söylenebilir,ama 2 haftadan bahsediyor ve işe gidicem,..vs tehlikeli yalanlar düşünebilcek kadar gözü dönmüş evet!!!
5)Yazdıklarım size yanlış gelse bile,ne hakla,ne hadle bana bu üslüpla yazabiliyosunuz,kimsinizde siz bana bu şekilde hesap sorup,gece gece beni sinirlendiryorsunuz!
Söyleme şekli vardır değil mi! Düşüncelerinizi İNSAN gibi bir dille yazsaydınız bende bu cevabı bu şekilde sert yazmadım!!
6)Başkalarının açığını bulup yazacağınıza kendi üslübunuzu kontrol eden.Kimsenin kimseyi yargıladığı yok!!
Sen hiç tanımadığın bir insana "gözü dönmüş" diyebiliyorsun, ama ben sana "sen" diyemiyorum öyle mi?
Ayrıca evet tasası bana düştü, haksızlığa tahammülüm de yok!
Sizi anlıyorum insan 2 gün görmeyince özlüyor,kaç aydır görmemişsiniz haklısınız
Ama yalan söylemek çok riskli
Zamanında yaptım ve annem her defasında hissetti
O yüzden dersimi aldım artık ama şuan risk almak zorundasınız gibi görünüyor
Umarım bi aksilik çıkmaz:26:
Kardeşlerinizle birlikte yalan bulmaya çalışıyorsunuz, annenizde buna müsade ediyor.Sizin gözünüzde idare ediyor.
Kardeşlere örnek olma durumuda cabası. Yanlış haller bunlar.
Yazmayın dediniz ama yazma özgürlüğümü kullandım..
Babanıza yalan atıp sevgilinizle buluşacağınıza, sevgiliniz babanızın karşısına çıksın.
tatlım gerçekten değecek bir erkekse ve ilişkinizin sonunu hayırlı görüyorsan yalan söyle derim,
ama güvenilir bir ilişki değilse kendini hiç riske atmaya değmez,
ömür boyu ailenin yüzüne bakacaksın,sonra pişman olursun.
diploma imzası ne kadar zaman alır ki ben 8 de cıkıp aksam 6 7 gibi eve gelmek istiyorum. Dediklerin bu kadar uzun sürmez ki canım. Ben hem hergun bulusım hem sababhtan aksama kadar buluşııym istıyorum. Fazla oluyorum sanırım ama napııym
iyi de sevgilinin ailesi felan yokmu hergun senle sabah 8 akşam 5 mi görüşcek...
calıstıgın yerı babanın arama ıhtımalı varmı yada gelme ıhtımalı? yoksa calısıyorm yalanı mantıklı gıbı bıde baban unduzlerı evdemı oluyo?
calıstıgın yerı babanın arama ıhtımalı varmı yada gelme ıhtımalı? yoksa calısıyorm yalanı mantıklı gıbı bıde baban unduzlerı evdemı oluyo?
ne stajı yapıyosun muhasebe falansa onların dısarda cok ısı olur ararsa yada gelırse ısım vardı dersın?
Büyük ihtimal yok anca bişeyden şüphe ederse gelir ya da arar, ama şüphe etmezse geleceğini hiç sanmıyorum. Babam taksici gündüz 3 te işte çıkıyor akşam 1 2 ye kadar
ne stajı yapıyosun muhasebe falansa onların dısarda cok ısı olur ararsa yada gelırse ısım vardı dersın?
sen şimdi çok özlediğin için hergun görüşcez felan diyceksin...ilk iki gün görüşürsünüz ama inan üçüncü gün yalan söylememmek uğruna,, strese girmemek uğruna...bu görşmeleri iki ,üç güne bir indirirsin... o yuzden bu kadar strese girme .. bulursun bişiyler,,,ben de senle aynı durumdaydım ....:)
sölemediğim yalan yapmadıgımız kaçamaklar kalmadı... tabı yalan söylediğimi rahatca yazıyorum ki bu şekilde yalan söliyerek kimseye zarar vermedik.....(kendimize dahi) şimdi aklımıza geldikçe gülüyoruz ve hepsini bir bir aileme anlattım evli oldugumuz halde ailem bana kızıyor :)))))
şimdi kendımden taktik vereyim.. benım babam da işi gereği dışarıda cok dolaşırdı ve heran karslaşabilirdik... ona yakalanmamak ugruna gideceğimiz yere ben önde sevgilim(şimdiki kocam) arkada giderdik.. dışarda oturcaksak hiç görmediği bi kıyafet gıyerdım saçımı farklı toplardım bi şekilde ilk baktıgında ""aa kıızm burdaymış" demyecek kadar değiştirmeye calışırdım...(ne kadar değişyosam artık))))hatta bı ara bandana takıp cıkmıştım sokağa
eğer annende senden yanaysa annen bi şekilde seni gönderir babanın ruhu bıle duymaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?