- 16 Ekim 2010
- 1.352
- 10
- 158
- Konu Sahibi hayallperestt
Evet diyemazsın!Senin derdin ne!! Bak bugün zaten çok gerginim sana patlayacağım şimdi!!! Başkalarının avukatlığını yapamıyorsan,burada egonu tatmın etme!
Evet gayet açık konu sahibinin gözü dönmüş,hayret yahu normal bişeymiş gibi destekliyorsunuz birde! Günlük kaçamaklar mı allah aşkına,söylediği yalanın rengi bile yok!ne yaparsada yapsın sonuçlarına kendi katlanır,sana niye bu kadar dert oldu!yazma artık,daha fazla sabrımı zorlama lütfen,hadsiz!!
Önce uslübunu düzgün kullanmayı öğren. Ben senin üslubuna, yazındaki yargıya, ve ilk yorumunda nedense sert konuşmana takıldım.
Bir insanın, 15aydır görmediği 3yıldır birlikte olduğu, annesinin tanıdığı ve onayladığı birisiyle görüşmek istemesi gayet doğal. Konu sahibinin babası kendi kız arkadaşlarıyla bile, görüşmesine izin vermediğini belirtmiş. Sen de buna karşılık "gözü dönmüş" tarzında bir sıfatla nitelendiriyorsun. Tarzın yanlış.
Ayrıca, senin gerginliğin, günlük hayatta yaşadığın olumsuzluklar burada açılan bu konuyu ve beni ilgilendirmez. Sen de bir konu açarsın, orada insanlar görüşlerini bildirirler gerekiyorsa.
Ayrıyeten, Evanescence87 arkadaşımızın uslübunda, tarzında herhangi bir yanlışlık kabalık, sertlik vs. yok.
Her yorumu kendi yorumların gibi değerlendirmen yanlış.
Lütfen artık birşeyler yazıp durma,, çok sıkıldım burada aynı şeyleri savunmaktan.