- 16 Ekim 2010
- 1.352
- 10
- 158
- Konu Sahibi hayallperestt
1)Nasıl ki siz bana "sen" diye hitap etme densizliğinde bulunuyosan,bende istediğimi yazarım.
2)Konu sahibine yazdım,avukatlığı sanamı düşüyor,gerekli açıklamayı o yaptı,senin bana bu yaptığın yargılamnın,ahkam kesmenin daniskası!!
3)Herkes istediği fikri yazmakta özgür değilmi,bunu yargılamak,böyle şöyle yorum yazamazsın diyip emri vakilerde bulunmak sanamı düştü!Ayrıca konuyuda gayet iyi okudum,tasası sizemi düştü!
4)Bende benzer yollardan geçtim,bazı şeyler yaşadım biliyorum gördümki benim doğrum bu değil mi!Babasının öğrenme ihtimali olduğunda olabilceklerin kötü olabilceğini düşünmüyomusun,1 gün kaçamak olur,2 gün yalan söylenebilir,ama 2 haftadan bahsediyor ve işe gidicem,..vs tehlikeli yalanlar düşünebilcek kadar gözü dönmüş evet!!!
5)Yazdıklarım size yanlış gelse bile,ne hakla,ne hadle bana bu üslüpla yazabiliyosunuz,kimsinizde siz bana bu şekilde hesap sorup,gece gece beni sinirlendiryorsunuz!
Söyleme şekli vardır değil mi! Düşüncelerinizi İNSAN gibi bir dille yazsaydınız bende bu cevabı bu şekilde sert yazmadım!!
6)Başkalarının açığını bulup yazacağınıza kendi üslübunuzu kontrol eden.Kimsenin kimseyi yargıladığı yok!!
Sen hiç tanımadığın bir insana "gözü dönmüş" diyebiliyorsun, ama ben sana "sen" diyemiyorum öyle mi?
Ayrıca evet tasası bana düştü, haksızlığa tahammülüm de yok!