- Konu Sahibi hayallperestt
durumunu çook iyi anlıyorum evet zor bir durum kesinlikle ama sana bir tavsıye bilmiyorum belkı bnden büyüksün belki küçüksün ama ricam söylediklerımı dikkate alman herkesin belirli dönemlerde sevgilisi oluyo kiminin karsısına iyi kiminin kine dengesiz karaktersiz .Sakin kafa ile düşündüğünde ailene hak vereceksın benimde babam sinirli asabi iyikidee öyle diyorum iyiki ilişkimi öğrendi ve tepkı verdi neyse konuya geleyım ailenden hiç birsey ama hiçbirsey saklama hiçbirsey gizli kapaklı olmaz elbet bir yerde açık verir babanın ögrendigini düşün sana olan güveni sarsılacak bakısı degısecek sonuc olarak yalan soyluyorsun haaa ben görüşme demiyorum kesınlıkle kuçuk yalanlar 2-3 saatlık kaçamaklardan bırsey olmaz ama gezi yada iş konusu acık verır ise o zaman kotu olur sevdiğine bu konuyu ac sana destek oluyo düşünü yo ve niyetı ciddi ise seninledir ,ama bu konu onu rahatsız edıyo babandan korkuyo ve seni zora düşürecek sekılde davranıyorsa ilişkini düşün derım umarım aydınlatabilmisimdir ![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)