Yalan söyleyeceğim

ortada münevver karabulut ve sinem olayları varken ailelerin izin vermemesi çok normal.yalan dolanla iş olmaz,illaki ortaya çıkar

askerden gelen biri ailesi arkadaşları akrabaları varken hergün seninle görüşmez zaten merak etme
diğer taraftan yalanın sürekli yalanı doğurduğunun sen de farkındasın herhalde diyecek bir şey yok

Kızlar hepinize teşekkür ederim nolursa olsun ben hergun buluşmak için bahaneler bulmuştum sadece daha fazla fikir için sizden de yardım istedim Ama kararım kesın napcam netcem 2 haftada haftaıcı hergün sabahtan aksama kadar buluşcam. Cunku cok sevıyorum ve gerçekten ÇOK ÖZLEDİM :)

Son düzenleme:
askerden gelen biri ailesi arkadaşları akrabaları varken hergün seninle görüşmez zaten merak etme
diğer taraftan yalanın sürekli yalanı doğurduğunun sen de farkındasın herhalde diyecek bir şey yok

2 hafta içinde sadece 3 ya da 4 gun buluşmucaz. 3 4 günde ailesini akrabasını görür. Biz kararlaştrdık yani. Evet onun farkındayım saol

Teşekkür ederim evet kimse kendi söylediği yalanları düşünmüyor. Yalanın iyi bişey olmadığını herkes biliyor ama mecbur kalıyo bazen gercekten

ortada münevver karabulut ve sinem olayları varken ailelerin izin vermemesi çok normal.yalan dolanla iş olmaz,illaki ortaya çıkar

İyi de o konular bu konudan çok farklı ablacım yaa.. Kızın şuan ki durumuyla o konular karşılaştırmak pek doğru değil. Zaten annesi yardımcı oluyormuş baba baskıcı. Bu kadar baskı da kötü sonuçlara yol açabiliyor öyle düşünürsek.. :44:

Ben is yerinde egitim, seminer, kurs filan varmis de diyecektim. Ya da isten biri tatile gitmis, sen de onun yerine 1-2 hafta calisiyorsun mesela. Oyle sabah gidip aksama dogru cikabildigin. Ama arkadaslar is yerini karistirma demis. :26: O yuzden bilemiycem nasil bir fikir oldu.

Tam gun nasil bahane bulabilirsin bilmiyorum, bir yerden patlak verir, dikkatli ol.

Teşekkürler biri izine çıkmış bende onun yerine çalışıyorum planı var planlarımın içinde canım zaten :) Bakalım hangisini yapcam ama biri kesin olcak o kesin yani.

peki bu staj yalani fazla tehlıkelı değıl mı, ış yerıne gelır mı baban :26:
bı kaç gün doğum günü, alışverış, kuaför felan dıye geçıstırsen

bı haftada çalışcam bı kızın yerıne dersın, ama dıkkat et ya ış yerıne gelırse

o ne öyle ya genç kızsın gezsen nlcak sanki, canım annen bi şekilde yardım etcek yine mecbur organize bişeyler planlicanızanneler hep kurtarıcı oluyor böyle durumlarda

Gelme ihtimali de var gelmeme ihtimali de var inş gelmez diyorum. Doğumgünüymüş alışverişmiş kuaför babam onları yemez ve sabahtan aksama kadar görüşemem onlarda yine de teşekkürler

o ne öyle ya genç kızsın gezsen nlcak sanki, canım annen bi şekilde yardım etcek yine mecbur organize bişeyler planlicanızanneler hep kurtarıcı oluyor böyle durumlarda

Evet gezsem nolcak ama malesef babam öle düşünmüyor pff. İnş etcek normalde ediyordu ama. Aynen kurtarıcı annem benim :)

Ya da bir sabah annenle cikin birlikte. Sonra annen baska yere gitsin, sen baska yere. Sonra, yakin saatlerde donersiniz. Ne de olsa bir tek anneyle gezmeye izin varmis. Hem annen de durumu biliyorsa.
Bu da seni belki 1 gun ya da yarim gun kurtarabilir.

Sen konuyu okumadın galiba. Orada, "babam hiçbir yere izin vermiyor" diyor, geçerli herhangi bir sebepten bahsedilmiyor. Durum açıkça anlatılmış, buraya yorum yapacaksan, bir düşün, empati kur. Düşün ki sevgilin askerde 15aydır, düşünki annen izin veriyor ve senin erkek arkadaşınla buluşmanda bir sakınca bulmuyor, ama baban senin normal arkadaşınla bile görüşmene izin vermeyen biri.. Sen bu durumda yalan söylemez misin. Ne kadar mükemmel insanlarmışız ya. Oturup kaderine razı olan. Hiç kendini karşındakinin yerine koymadan, burada yardım isteyen birine ahkam kesmek için yorum yapıyorsun. "Şanım yürüsün" meselesi sanırım bu. Ne demek ya, "gözü dönmüşmüş" Ne hakla yargılıyorsun? Beğenmiyorsan bu fikirleri, okursun konuyu geçersin. Kimseyi yargılamak, incitici laflar söylemek düşmez sana. Haa bir de bunu konuyu doğru düzgün okumayıp, yapmak hiç düşmez.
Yanılmıyorum. Haklıyım. NOKTA!

1)Nasıl ki siz bana "sen" diye hitap etme densizliğinde bulunuyosan,bende istediğimi yazarım.
2)Konu sahibine yazdım,avukatlığı sanamı düşüyor,gerekli açıklamayı o yaptı,senin bana bu yaptığın yargılamnın,ahkam kesmenin daniskası!!
3)Herkes istediği fikri yazmakta özgür değilmi,bunu yargılamak,böyle şöyle yorum yazamazsın diyip emri vakilerde bulunmak sanamı düştü!Ayrıca konuyuda gayet iyi okudum,tasası sizemi düştü!
4)Bende benzer yollardan geçtim,bazı şeyler yaşadım biliyorum gördümki benim doğrum bu değil mi!Babasının öğrenme ihtimali olduğunda olabilceklerin kötü olabilceğini düşünmüyomusun,1 gün kaçamak olur,2 gün yalan söylenebilir,ama 2 haftadan bahsediyor ve işe gidicem,..vs tehlikeli yalanlar düşünebilcek kadar gözü dönmüş evet!!!
5)Yazdıklarım size yanlış gelse bile,ne hakla,ne hadle bana bu üslüpla yazabiliyosunuz,kimsinizde siz bana bu şekilde hesap sorup,gece gece beni sinirlendiryorsunuz!
Söyleme şekli vardır değil mi! Düşüncelerinizi İNSAN gibi bir dille yazsaydınız bende bu cevabı bu şekilde sert yazmadım!!
6)Başkalarının açığını bulup yazacağınıza kendi üslübunuzu kontrol eden.Kimsenin kimseyi yargıladığı yok!!

Son düzenleyen: Moderatör:

Senin deyiminle bana avukatlık yapmaya çalışan kişi benim kardeşim. Burada benim kardeşim dediğim insan yardım istediğinde sen yardım etceğin halde yargılarsan bende aynı tepkiyi sana verirdim. Avukatlık yapardım Benim sorduğuma verdiğin cevap benim istediğim şekilde cevap değilse boşuna yapıpta polemiğe girmiceksin çünkü benim isteğim açıkca belirtilmiş konuda. Sen beni saçma sapan yargılıyorsun. Ben konuda yalan söylicem gelin bana yalanın kötü bişey olduğunu hatırlatın yapma etme diyin demedim. Çokta açıkca evet ben yalan söylicem bana yalan bulurmusunuz diye açtım konuyu. Sen yalana karşıysan veya sen bana yardım edemiceksen yorumda yapmıcaksın evet. Çünkü benim konuda istediğim şey belli.

Bence yalan söyleme baban da yakalamadı diyelim her şey yolunda gidiyor ama sevgılım dedıgin ınsan askerden geliyor ne olacagı belli değil. Yalan söylemek yerine biraz daha bekle , bu kadar beklemişsin. Ailen seni calısıyor dıye bılırken sen basına baska bır yerde bir şey gelse (allah korusun) yaralansan ailene ne cevap vericeksin ? güvenlerini bu yasta bu sekılde sarsar isen ilerde senin için kötü olur. Fikrim bu benim . Yalan sakın söyleme ıkı dakıka sonra basımaıza ne geleceği belli değil. o yüzden dikkat etmek gerekiyor.

Haklısınız ama yalan söylemezsem hiç çıkamıyorum dışarı babam hiçbiyere izin vermiyor. Annem biliyor herşeyi gittiğim heryeri okadar çok sorun olmaz. Zaten annemşn yardımlarıyla çıkabiliyorum. Yine de Düşündüğünüz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…