Yalan mı söyledim? Silikon? Napıcam :(

Yaa yapmayın lütfen hiç söylemek istemiyorum çok kötüyüm asla söyleyemem (
nasıl söyleyemem ciddi düşünüyorum demediniz mi?

bişey merak ediyorum ilerde evlendiniz çocuğunuz oldu.. emzirmeyle ilgili bir sıkıntı oluşturuyor mu silikon?
mesela düşünüp bunu bile dert edebilir

Ay ne kadar abartmışlar...Benim kocaman goguslerim ve küçük Bi popom vardı evlenmeden önce sonra evlendik 2 cocuk doğurdum minicik goguslerim kaldi hatta ilk çocukta hemen sündü.. Yalan soylemeseydin keşke ama zaten o slikonda eriyecek yani benim silikonsuz eridi takma küçüldü der geçersin bidaha da yalan söyleme bence

nasıl söyleyemem ciddi düşünüyorum demediniz mi?

bişey merak ediyorum ilerde evlendiniz çocuğunuz oldu.. emzirmeyle ilgili bir sıkıntı oluşturuyor mu silikon?
mesela düşünüp bunu bile dert edebilir
Hayır doktor zaten bunlark dikkate alıp yapıyor. Şu an tek sıkıntı elleyince böyle hafif yumuşak bi top var gibi ele geliyo ondan kafama taktım. Söylemek istemiyorum (

Silikon erimiyor ki anlayamadım tam

Yaa yapmayın lütfen hiç söylemek istemiyorum çok kötüyüm asla söyleyemem (
İlerde evlenince ufak bir operasyon geçirecek olsanız dahi size daha önce anestezi alıp almadığınızı soracaklar. O zamanda mı yalan söyleyeceksiniz. Benim burnumda estetik eşimle sevgiliyken burnuma iltifat ettiğinde estetik olduğunu söylemiştim. Niye saklayayım. Ayrıca sevgiliniz ilerde belki eski fotoğraflarınızı görecek o zaman da anlaşılmayacak mı?

Eski fotoğrafım yok hani göğsümü görebileceği. Zaten hep destekli kullanıyordum. Gerçekten söylemek istemiyorum (

Kafana taktığın şeye bak ya hdhshsjslsl
Tekrar konusu açılmadan tek kelime söylemek zorunda değilsin. İşler ciddiye binerse (daha dokunmadığına göre pek de ciddi değil diye yorumladım) bu şekilde hoşlanıyordum yaptırdım dersin. E sen bana gerçek dediydin derse hatırlamıyorum dersin. Yalandan kim ölmüş hem bu beyaz yalan.

Dumduz memesi olanlarin dumduz gezdigini mi saniyorsunuz. benim arkadasim 2 sutyen ust uste takiyordu.
Bunu bende yapıyordum

Şimdi silikon var gümbür gümbür gezıyorum
İyi ki varlar
Kendıme yaptırdığım en güzel yatırım

Söyleyin konu sahıbi bence
İlerde oluşabılecek riskler var siz de biliyorsunuz

Daha büyük taktırsam o zamankine silikon derim of gerçekten bu benim aşırı takıntılı olduğum bi konu. Yok ya dert eder bence erkekler silikon sevmiyo diye duydum (
erkekler silikon sevmez degil erkekler dogal gorunen yapay seylerin hepsini severler
Ben gidip 90b memelerime 250 cc silikon taktirsam kocam tabi sevmez
Soyle kurtul bence
Hic konusu gecmemis olsa soylemene gerek kalmazdi belki ama
Adam silikon gibi demis sen de hahaha dogal demissin
Mesele silikon olmasa bile beni aptal yerine koydun diyebilir

Göğüs küçülmez sarkar. Silikon erimez aynı şekilde kalır ayrıca.

Bir daha konu acildiginda ufak bi dokunus yaptirdim dersin
Aa hani dogaldi derse aa ne zaman dedim yahu seninle meme mi konustuk biz hdsfhjk dersin
Plajda konusmussunuz sonucta kamera ses kaydi vs yok

Denizde sliple dar sortla gorup "hey yavrum" dedigim, cevaben tesekkur edip mahcup mahcup gulen sevgilimin iş yataga geldiginde aslinda patlican koymus oldugunu gorsem yaşayacağım hayalkirikligini anlatamam.

Sizinki de oyle. Mesele silikon taktirmaniz degil, mesele yalan soyleyip inkar etmeniz. Silikon olduğunu bilse ee ne var diyecek adam bile sirf inkar ettiginiz icin bunu itici bulabilir.

Örnek süper yalnız

ay ne abarttın ya.
Kim demiş erkekler silikon sevmez diye ?
Benim ki bile bazen der silikon yaptıralım diye kafanda çok büyütmüşsün .
O an diyemedim utandım çünkü bu konuda takıntım var de aç konuyu söyle .emin ol yapan doktor iyi yapmış der bu erkekler o kadar uzun uzadıya düşünmez,sonuca bakar . Sonuçta güzelmiş işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…