- 27 Nisan 2012
- 15.027
- 17.560
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
nasıl söyleyemem ciddi düşünüyorum demediniz mi?Yaa yapmayın lütfen hiç söylemek istemiyorum çok kötüyüm asla söyleyemem(
Hayır doktor zaten bunlark dikkate alıp yapıyor. Şu an tek sıkıntı elleyince böyle hafif yumuşak bi top var gibi ele geliyo ondan kafama taktım. Söylemek istemiyorumnasıl söyleyemem ciddi düşünüyorum demediniz mi?
bişey merak ediyorum ilerde evlendiniz çocuğunuz oldu.. emzirmeyle ilgili bir sıkıntı oluşturuyor mu silikon?
mesela düşünüp bunu bile dert edebilir
Silikon erimiyor ki anlayamadım tamAy ne kadar abartmışlar...Benim kocaman goguslerim ve küçük Bi popom vardı evlenmeden önce sonra evlendik 2 cocuk doğurdum minicik goguslerim kaldi hatta ilk çocukta hemen sündü.. Yalan soylemeseydin keşke ama zaten o slikonda eriyecek yani benim silikonsuz eridi takma küçüldü der geçersin bidaha da yalan söyleme bence
Tabii ki ileride sorun olur. Yol yakınken söyle. Dokunduğunda ya da evlenirsen gebe kaldığında vs bir şekilde öğrenecek. Geç söylersen profesyonel yalancı damgası yersinYok dokunmayacak da sizce sorun olur mu ilerde niye yalan söyledin gibisinden? Ama gerçekten asla söylemek istemiyorum
Off ama kulaklarımız kepçe olsa yaptırmış olsak söylemicez ki mesela bunu da ben aynı görüyorum ve söylemek istemiyorumTabii ki ileride sorun olur. Yol yakınken söyle. Dokunduğunda ya da evlenirsen gebe kaldığında vs bir şekilde öğrenecek. Geç söylersen profesyonel yalancı damgası yersin
İlerde evlenince ufak bir operasyon geçirecek olsanız dahi size daha önce anestezi alıp almadığınızı soracaklar. O zamanda mı yalan söyleyeceksiniz. Benim burnumda estetik eşimle sevgiliyken burnuma iltifat ettiğinde estetik olduğunu söylemiştim. Niye saklayayım. Ayrıca sevgiliniz ilerde belki eski fotoğraflarınızı görecek o zaman da anlaşılmayacak mı?Yaa yapmayın lütfen hiç söylemek istemiyorum çok kötüyüm asla söyleyemem(
Eski fotoğrafım yok hani göğsümü görebileceği. Zaten hep destekli kullanıyordum. Gerçekten söylemek istemiyorumİlerde evlenince ufak bir operasyon geçirecek olsanız dahi size daha önce anestezi alıp almadığınızı soracaklar. O zamanda mı yalan söyleyeceksiniz. Benim burnumda estetik eşimle sevgiliyken burnuma iltifat ettiğinde estetik olduğunu söylemiştim. Niye saklayayım. Ayrıca sevgiliniz ilerde belki eski fotoğraflarınızı görecek o zaman da anlaşılmayacak mı?
Aileniz nasıl bilmiyor ya dümdüz göğüs büyümüş o kadar mı görmüyorlar?
Ayrıca elleyince nasıl anlaşılıyor?
Bunu bende yapıyordumDumduz memesi olanlarin dumduz gezdigini mi saniyorsunuz.benim arkadasim 2 sutyen ust uste takiyordu.
erkekler silikon sevmez degil erkekler dogal gorunen yapay seylerin hepsini severlerDaha büyük taktırsam o zamankine silikon derimof gerçekten bu benim aşırı takıntılı olduğum bi konu. Yok ya dert eder bence erkekler silikon sevmiyo diye duydum (
Ay ne kadar abartmışlar...Benim kocaman goguslerim ve küçük Bi popom vardı evlenmeden önce sonra evlendik 2 cocuk doğurdum minicik goguslerim kaldi hatta ilk çocukta hemen sündü.. Yalan soylemeseydin keşke ama zaten o slikonda eriyecek yani benim silikonsuz eridi takma küçüldü der geçersin bidaha da yalan söyleme bence
Dumduz memesi olanlarin dumduz gezdigini mi saniyorsunuz.benim arkadasim 2 sutyen ust uste takiyordu.
Aman birini çekemiyoruz yuhhbenim kg aldım da kaslandım güzelleştiler valla gerek de kalmadı destekli bile almıyorum sütyen
Örnek süper yalnızDenizde sliple dar sortla gorup "hey yavrum" dedigim, cevaben tesekkur edip mahcup mahcup gulen sevgilimin iş yataga geldiginde aslinda patlican koymus oldugunu gorsem yaşayacağım hayalkirikligini anlatamam.
Sizinki de oyle. Mesele silikon taktirmaniz degil, mesele yalan soyleyip inkar etmeniz. Silikon olduğunu bilse ee ne var diyecek adam bile sirf inkar ettiginiz icin bunu itici bulabilir.
Anlarsa güvensizlik oluşur karşı tarafta.İşte ben de onu düşünüyorum sizce ne olacak?