- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
Evet işte elleyince anlaşılıyor. Ama eklemesini istemiyorum o da öyle bişey yapmadı da işte doğal dedim ya bu sorun olur mu? Gerçekten hiç söylemek istemiyorumdokununca anlaşılır yalnız
Ya ama bu benim bedenim ve gerçekten söylemek istemiyorumEstetik yaptırıp doğal diyenleri anlayamayacağım kusura bakmayın hala özgüvensiz olduğunuzu gösterir bu. Birsekilde birgün anlaşılır ilerde komplikasyon olsa vs. Çünkü yalan asla gizli kalmaz. Biraz özgüvenli olun. Yalan söylemeyin. Güven zedeler. Adam zaten inanmamıştır.
Evet işte elleyince anlaşılıyor. Ama eklemesini istemiyorum o da öyle bişey yapmadı da işte doğal dedim ya bu sorun olur mu? Gerçekten hiç söylemek istemiyorum
Orası öyle tabi de ben ailemden bile gizli yaptırdım yani gerçekten bu konuda özgüvensizdim ve takıntılıyım şu an çok mutluydum ama bu yaşanınca yine kafama takmaya başladım. Söylemesem ne olur sizce?Millet eşiyle birlikte gidiyor yaptırmaya ohoo bir YouTuber gidin izleyin biraz onları.
senin vücudun sen kendinden emin olman lazım önce ne yapacak ayrılacak mı silikon oldugunu duyunca ona ne ? sende yalan söyleme kimseye gerek yok kendinle barışık ol birazEvet işte elleyince anlaşılıyor. Ama eklemesini istemiyorum o da öyle bişey yapmadı da işte doğal dedim ya bu sorun olur mu? Gerçekten hiç söylemek istemiyorum
Nasıl yaniEllemicekse ne anlamı var ki hahaha
Ya ama bu benim bedenim ve gerçekten söylemek istemiyorum(
Ama konu kapandı gitti Gani tekrar açıp ya bende silikon bar demek istemiyorum. Bu konuda hiç barışık değilim gerçekten hiç söylemek istemiyorum. Söylemezsem ne olur sizce?senin vücudun sen kendinden emin olman lazım önce ne yapacak ayrılacak mı silikon oldugunu duyunca ona ne ? sende yalan söyleme kimseye gerek yok kendinle barışık ol biraz
Ay ilk cümleye çok güldümNe alaka bizde amcanızın bedeni demiyoruzyalan söylüyorsunuz alelen siz bilirsiniz. Anlar ki o yine de üzmek istemez sizi susar.
Nasıl yani
Dikiş izleri yok mu?Kızlar selam çok kötüyüm.
Benim göğüslerim ergenliğimden beri dümdüzdü ve kafama çok takıyordum. 20 yaşımda 250 cc lik (yani gerçekten çok doğal ve diri duruyor) silikon taktırdım.
Geçen gün erkek arkadaşımla plaja gittik. Aşkım fiziğin çok güzel ya silikonlu gibisin deyip şakaya vurdu. Ben de hahahah doğal falan dedim kapandı konu. Kendimi çok kötü hissediyormuş silikon olduğunu söylemek istemiyorum kendim için yaptırdım. Hesap verme zorunluluğu da hissetmiyorum. Ama sizce yalan mı söylüyorum? Onu çok seviyorum gelecek düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu(elleyince anlaşılıyor ( )
Krem ve lazerle baya hafiflettim ama bikini giydiğimde de gözükmüyordu bikini orayı kapıyordu geniş kalın straplez bikiniydiDikiş izleri yok mu?
Ay ilk cümleye çok güldümhani ona söylemek istemedim anlamında demiştim umarım sorun olmaz ya
Hmmm ama ilerde tekrar görünebilecek. Bence söyle yapın, baş basa kalınca konuyu açın o zaman ortam müsait değildi detay veremezdim bas basa kalınca anlatırım diye kapattım konuyu. Yaptırdım çokta güzel olmuş dimi diyin doğala vurun geçinKrem ve lazerle baya hafiflettim ama bikini giydiğimde de gözükmüyordu bikini orayı kapıyordu geniş kalın straplez bikiniydi
Hatırlamıyorum bile üf bu muydu diyip gülüp geçmişti sanırımEşiniz ne dedi acaba?
siz bilirsiniz durduk yere bnde silikon var denmez zatenAma konu kapandı gitti Gani tekrar açıp ya bende silikon bar demek istemiyorum. Bu konuda hiç barışık değilim gerçekten hiç söylemek istemiyorum. Söylemezsem ne olur sizce?
Elleyince anlasiliyorsa vede evlilik dusunuyosan soylemelisinKızlar selam çok kötüyüm.
Benim göğüslerim ergenliğimden beri dümdüzdü ve kafama çok takıyordum. 20 yaşımda 250 cc lik (yani gerçekten çok doğal ve diri duruyor) silikon taktırdım.
Geçen gün erkek arkadaşımla plaja gittik. Aşkım fiziğin çok güzel ya silikonlu gibisin deyip şakaya vurdu. Ben de hahahah doğal falan dedim kapandı konu. Kendimi çok kötü hissediyormuş silikon olduğunu söylemek istemiyorum kendim için yaptırdım. Hesap verme zorunluluğu da hissetmiyorum. Ama sizce yalan mı söylüyorum? Onu çok seviyorum gelecek düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu(elleyince anlaşılıyor ( )
Neden peki?Elleyince anlasiliyorsa vede evlilik dusunuyosan soylemelisin