Yalan mı söyledim? Silikon? Napıcam :(

Yok dokunmayacak da sizce sorun olur mu ilerde niye yalan söyledin gibisinden? Ama gerçekten asla söylemek istemiyorum
Ileride dokunmak isteyecek. Ya da evlenince... ve zaman gectikte daha kotu olcak, soylenezseniz... bence bir cay kahve icmeye gidin. Guzelce anlat... onunla ciddi dusundugunu ve oa guvendigini.. beni anlamani istiyorum, anlarsin beni degil mi? Diye basla soze...

daha once boyle sikintin oldugunu ve cok hafif azcik minim minim silikon taktirdigini Soyle. .
yuzerken aniden pat diye silikonlu deyince, dogru cevap veremedim cunku bu konu benim icin gercekten hassas. Ve daha uygun zamanda soylemek istedim dersin. Anlat iste saklama bunda ayip bisey yok.

seninki en azindan silikon sakladigin sey... benim eski sevgilim erkek diye tanitti kendini kadin cikti
Konus bence, daha onceki yorumumda soyledigim gibiyap.. bu muydu dert ettigin dicek

Aşkitom dürüstlüğün çok güzel ama kız gerdek gecesi memelerini çıkartıp kenara koymayacak ki. Bu verdiğin örnekler hep harici şeyler, e bu memeler artık bu kızın olmuş kaç senedir.

Konu sahibi amma dert etmişsiniz ya sen doğal mı dediğinde ben de şaka yaptım dersiniz ya da o an söylemek istemedim dersiniz. Erkolara bu kadar yüz vermeyin valla ya değmiyorlar.

Ben de böyle düşünüyorum ama yorumlarda güven problemi falan yazmışlar çok korkmaya başladım

Hiçbir şey söylememeniz olurdu ama yalan söylemek olmamış.

Bana yıllarca erkek arkadaşlarım gözün lens mi tacizinde bulundular. Bence vücuduma ait bu tarz yorumlar itici.

Eğer ciddi bir yol için adımınızı atarsanız nışan söz gibi o zaman söylersin. Şimdi söyleme gibi bir zorunluluğun yok çiçeğim bence

En çok zıplarken belli oluyor aslında. Benim doğal D cup, koşarken ikisi de aynı anda sağa sola sallanıyor. Silikon olanlar sadece yukarı aşağı gidiyor, sağa sola sallanmıyor. Çoğu erkek de bunu biliyor.

Estetik de şu şekilde iltifat olabilir, benim vücudumun başka bir yeri insanların tonlarca para verdiği bir şekilde. Ama tamamen doğal. Ben de bunu övünerek söylerim, millet x yerinin benimki gibi olması için o kadar para harcıyor ama benim doğal olarak böyle diye Çok söylemişimdir.

Ay ne var bunda anı yaşa söylemek zorunda değilsin bu güven kıracak kadar büyük bir yalan değil sonuçta ileride farkettiğindede dürüst bir şekilde neden söylemediğini belirtirsin bence erkekler bu kadar önemsemez bu tür şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…