Yalan mı söyledim? Silikon? Napıcam :(

Estetik yaptırıp doğal diyenleri anlayamayacağım kusura bakmayın hala özgüvensiz olduğunuzu gösterir bu. Birsekilde birgün anlaşılır ilerde komplikasyon olsa vs. Çünkü yalan asla gizli kalmaz. Biraz özgüvenli olun. Yalan söylemeyin. Güven zedeler. Adam zaten inanmamıştır.

Estetik yaptırıp doğal diyenleri anlayamayacağım kusura bakmayın hala özgüvensiz olduğunuzu gösterir bu. Birsekilde birgün anlaşılır ilerde komplikasyon olsa vs. Çünkü yalan asla gizli kalmaz. Biraz özgüvenli olun. Yalan söylemeyin. Güven zedeler. Adam zaten inanmamıştır.
Ya ama bu benim bedenim ve gerçekten söylemek istemiyorum :KK43:(

Evet işte elleyince anlaşılıyor. Ama eklemesini istemiyorum o da öyle bişey yapmadı da işte doğal dedim ya bu sorun olur mu? Gerçekten hiç söylemek istemiyorum
senin vücudun sen kendinden emin olman lazım önce ne yapacak ayrılacak mı silikon oldugunu duyunca ona ne ? sende yalan söyleme kimseye gerek yok kendinle barışık ol biraz

senin vücudun sen kendinden emin olman lazım önce ne yapacak ayrılacak mı silikon oldugunu duyunca ona ne ? sende yalan söyleme kimseye gerek yok kendinle barışık ol biraz
Ama konu kapandı gitti Gani tekrar açıp ya bende silikon bar demek istemiyorum. Bu konuda hiç barışık değilim gerçekten hiç söylemek istemiyorum. Söylemezsem ne olur sizce?

Kızlar selam çok kötüyüm.
Benim göğüslerim ergenliğimden beri dümdüzdü ve kafama çok takıyordum. 20 yaşımda 250 cc lik (yani gerçekten çok doğal ve diri duruyor) silikon taktırdım.
Geçen gün erkek arkadaşımla plaja gittik. Aşkım fiziğin çok güzel ya silikonlu gibisin deyip şakaya vurdu. Ben de hahahah doğal falan dedim kapandı konu. Kendimi çok kötü hissediyormuş silikon olduğunu söylemek istemiyorum kendim için yaptırdım. Hesap verme zorunluluğu da hissetmiyorum. Ama sizce yalan mı söylüyorum? Onu çok seviyorum gelecek düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu :KK43: (elleyince anlaşılıyor :KK43:( )
Dikiş izleri yok mu?

Ay ilk cümleye çok güldüm😂😂 hani ona söylemek istemedim anlamında demiştim umarım sorun olmaz ya

Erkekler takılmıyor😂 böyle şeylere tekrar konu olursa dersin mutlaka yine sorar birde çocuk vs olunca göğüste değişik deformasyonlar olabiliyor yada röntgen cektirseniz ilerde meme ile ilgili problem yaşasan çıkar ortaya bugün iyi olmak yarın kötü olmaz anlamına gelmiyor ben söylerim sanırım.

Krem ve lazerle baya hafiflettim ama bikini giydiğimde de gözükmüyordu bikini orayı kapıyordu geniş kalın straplez bikiniydi
Hmmm ama ilerde tekrar görünebilecek. Bence söyle yapın, baş basa kalınca konuyu açın o zaman ortam müsait değildi detay veremezdim bas basa kalınca anlatırım diye kapattım konuyu. Yaptırdım çokta güzel olmuş dimi diyin doğala vurun geçin
Sanki biz burda hiç bunları konuşmadık sanki siz hiç kafanıza takmadınız gibi. Erkekler bizim gibi değil o konuyu konuştu ve bitti onun ocib

Kızlar selam çok kötüyüm.
Benim göğüslerim ergenliğimden beri dümdüzdü ve kafama çok takıyordum. 20 yaşımda 250 cc lik (yani gerçekten çok doğal ve diri duruyor) silikon taktırdım.
Geçen gün erkek arkadaşımla plaja gittik. Aşkım fiziğin çok güzel ya silikonlu gibisin deyip şakaya vurdu. Ben de hahahah doğal falan dedim kapandı konu. Kendimi çok kötü hissediyormuş silikon olduğunu söylemek istemiyorum kendim için yaptırdım. Hesap verme zorunluluğu da hissetmiyorum. Ama sizce yalan mı söylüyorum? Onu çok seviyorum gelecek düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu :KK43: (elleyince anlaşılıyor :KK43:( )
Elleyince anlasiliyorsa vede evlilik dusunuyosan soylemelisin

X