- 28 Mart 2019
- 3.996
- 4.048
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
Şimdi öğrenmesinde evlenince köprüyü geçmiş olacağımız için öğrense de sorun yok diyorsunuzAnladım ama kalan her konuda gerçekten dürüstüm tek bu konu benim en takıntılı olduğum konu ve gerçekten asla söylemek istemiyorum. Evlenince öğrense sorun olur mu sizce?
Ya işte öyle olur mu bilemedim sizce? Hani bu konuyu gerçekten söylemek istemiyorum ama sorun olur mu ne yapmalıyımŞimdi öğrenmesinde evlenince köprüyü geçmiş olacağımız için öğrense de sorun yok diyorsunuz
Ya gogsunuzu gere gere söyleyin siz takıldıkca insanlar takılır, herkes yaptiirp havasinu atiyoYa ben de böyle düşünüyorum ama korkuyorum niye söylemedin sormuştum falan der mi offf tamamen aynı düşünüyorum isteyen istediğini yaptırsın valla
Ama bi kere doğal dedim ya hani şimdi nasıl olur ki? Acaba 300 cc yaptırıp (şu anki 250cc) az bir fark olacak o zaman mı söylesem? Ama tekrar iz vs uğraşmak da istemiyorum çok kötüyüm ya nasıl derim ki şimdi durduk yerde silikon diye söylemesem sorun olur mu sizce?Ya gogsunuzu gere gere söyleyin siz takıldıkca insanlar takılır, herkes yaptiirp havasinu atiyo
Hayir oyle düşunmeyinYa ben de böyle düşünüyorum ama korkuyorum niye söylemedin sormuştum falan der mi offf tamamen aynı düşünüyorum isteyen istediğini yaptırsın valla
Ay ne gerek var narkoz maddi manevi süreç zaten çok uzun, siz nasıl herkesten sakladıniz tek gittiniz anlamadım. Arkadaslarimun yanında refakatçi kaldı ve iylesirken bakimverildi. Size kim baktı .Ama bi kere doğal dedim ya hani şimdi nasıl olur ki? Acaba 300 cc yaptırıp (şu anki 250cc) az bir fark olacak o zaman mı söylesem? Ama tekrar iz vs uğraşmak da istemiyorum çok kötüyüm ya nasıl derim ki şimdi durduk yerde silikon diye söylemesem sorun olur mu sizce?
ElletmeHaklısınız ama napıcam? Söylemezsem sizce sorun olur mı? Ama bu konu gerçekten çok taktığım bişey bunun için Ankara’ya gitmiştim(
Ya bu adam size neden dokunmuyor ben ona taktimYok dokunmayacak da sizce sorun olur mu ilerde niye yalan söyledin gibisinden? Ama gerçekten asla söylemek istemiyorum
Doktor da çok şaşırdı zaten ama işte anlayın ne kadar taktığımı. Biraz daha fazla ücret ödeyip yatış günümü uzattım hemşireler yardımcı oldu ilk 3 gün geberiyordum ama 1 hafta sonunda trenle dönüş yaptım. Aileme kongreye gidiyorum dedimAy ne gerek var narkoz maddi manevi süreç zaten çok uzun, siz nasıl herkesten sakladıniz tek gittiniz anlamadım. Arkadaslarimun yanında refakatçi kaldı ve iylesirken bakimverildi. Size kim baktı .
O aşamada değiliz gibiYa bu adam size neden dokunmuyor ben ona taktim
Terapiye gidin bence tekrar büyütmek yerine bu takıntı sizi çok hirpalarDoktor da çok şaşırdı zaten ama işte anlayın ne kadar taktığımı. Biraz daha fazla ücret ödeyip yatış günümü uzattım hemşireler yardımcı oldu ilk 3 gün geberiyordum ama 1 hafta sonunda trenle dönüş yaptım. Aileme kongreye gidiyorum dedim((
Evet haklısınız bu olaydan sonra stresten zaten çok kötü oldum ama rahat bırakamıyorum gerçekten kara kara düşünüyorum ne yapmalıyımKonunuza yazdığınız 50 tane mesajiniz varsa 45 inde
Ben çok takintiliyim demişsiniz .
Sorun sadece göğüsleriniz degil görünen o ki ,
Kendinizi bir rahat mı bıraksanız.
Artık hiç takmıyorum çok mutluyum ama işte bu yalandan dolayı yine başladım kara kara düşünmeye. Hiç söylemek istemiyorum gerçekten. Söylemezsen bişey olmaz denmesine ihtiyacım var sanırım. Sizin düşünceniz Nedir?Terapiye gidin bence tekrar büyütmek yerine bu takıntı sizi çok hirpalar
Benim silikonum küçük olduğu için bi de böyle straplez kalın tüm göğsü örten giyince anlaşılmıyor benceSilikon çok net anlaşılıyor, dokunmadan bile bikinide çok bariz
Anlayınca ne olacakPeki napıcam şu an gerçekten o an öyle çıktı ağzımdan ve asla söylemek istemiyorum sizce sorun olur mu?((
İşte ben de onu düşünüyorum sizce ne olacak?Anlayınca ne olacak