- 26 Mart 2023
- 251
- -14
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
Peki napıcam şu an gerçekten o an öyle çıktı ağzımdan ve asla söylemek istemiyorum sizce sorun olur mu?Sence doğru mu söylüyorsun
Keşke doğal demek yerine teşekkür edip gülümseseydin, en azından yalan söylememiş gerçeği gizlemis olurdun
Haklısınız ama napıcam? Söylemezsem sizce sorun olur mı? Ama bu konu gerçekten çok taktığım bişey bunun için Ankara’ya gitmiştimŞu kızı izle, kendine sor. Bu kız yalan mı söylüyor:)) cevabın neyse kendine uyarla
Dokununca anlaşılıyor ama hiç dokunmadı. Söylemek istemiyorum hiç bu benim çok kafaya taktığım bişeydibenim sevgilim 5 yaşında yaşadığım bademcik ameliyatımı bile biliyordur. dokununca anlaşılmıyor mu
Elleyince anlasiliyor diyorsun, ciddi düşünüyoruz diyorsun.Haklısınız ama napıcam? Söylemezsem sizce sorun olur mı? Ama bu konu gerçekten çok taktığım bişey bunun için Ankara’ya gitmiştim(
Yok dokunmayacak da sizce sorun olur mu ilerde niye yalan söyledin gibisinden? Ama gerçekten asla söylemek istemiyorumElletmiceksen söyleme bence sgsgsg
Yok unutamam kafama çok taktım. Zaten takıntılı biriyim göğüslerimi de çok takardım. Eğer ilerde ellerse tabi ki anlar ama o ana kadar söylemek istemiyorum. Sizce sorun olur mu?Elleyince anlasiliyor diyorsun, ciddi düşünüyoruz diyorsun.
Sence söylemezsen sorun olmayacak mı?
Bence unut konuyu gitsin, ilişkiniz ilerledikce - kendini tamamen açacak kadar yakın hissettiğin vakit söylersin
Çok mühim bişey değil bence söyleme boşver onu da bilmeyiversin paşamızYok dokunmayacak da sizce sorun olur mu ilerde niye yalan söyledin gibisinden? Ama gerçekten asla söylemek istemiyorum
Çok mu belli oluyor dePeki napıcam şu an gerçekten o an öyle çıktı ağzımdan ve asla söylemek istemiyorum sizce sorun olur mu?((
Anladım ama kalan her konuda gerçekten dürüstüm tek bu konu benim en takıntılı olduğum konu ve gerçekten asla söylemek istemiyorum. Evlenince öğrense sorun olur mu sizce?Çok mu belli oluyor deordan anlat .. yalan söyleme de ne dersen de bence gelecek düşündüğün birine karşı ileride işler ciddiye bindiğinde vs demeyecek mi bu o zaman ben ima etmiştim neden doğruyu söylemedin diye benim güvenin kırılırdı biraz tabi bu kişiye göre değişir bende güven eksikliği olduğu için de böyle gelebilir
bence direkt söyle eninde sonunda görecek ki. dalga geçtim dersinDokununca anlaşılıyor ama hiç dokunmadı. Söylemek istemiyorum hiç bu benim çok kafaya taktığım bişeydi(
Ben de böyle düşünüyorum peki ilerde evlenince sorun olur mu sizce niye yalan söyledin gibi? (Gerçekten dümdüz tahta gibiydim)Vücut senin vücudun. Başkalarına hesap verme kaygısı hissetme. Söylemek istemiyorsan söyleme.
Hiç söylemek istemiyorum gerçektenbence direkt söyle eninde sonunda görecek ki. dalga geçtim dersin
o zaman ayrılık varHiç söylemek istemiyorum gerçekten(
Tabii ki sorun olur.Anladım ama kalan her konuda gerçekten dürüstüm tek bu konu benim en takıntılı olduğum konu ve gerçekten asla söylemek istemiyorum. Evlenince öğrense sorun olur mu sizce?