- 25 Nisan 2018
- 3.974
- 7.871
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
Amcamın torunu vardı dümdüz geziyordu öyle sandım ben iki sütyen de çok sıkar ya bir tane bile rahatsız ediyorkenDumduz memesi olanlarin dumduz gezdigini mi saniyorsunuz.benim arkadasim 2 sutyen ust uste takiyordu.
bendede silikon va bende hemen söylemezdim hiç söylemeyedebilirim bu benim insiyatifimdir sende öyle düşün stres yapma benim yakın arkadaşımda ilk tanıştığında silikon olduğunu söylememişti çok sonra söyledi hiç problem yaşamadı sende yaşamazsın o an söylemek istemedim zamanı gelince söylerim diye düşündüm dersin konuyu büyütüp üzülme derimKızlar selam çok kötüyüm.
Benim göğüslerim ergenliğimden beri dümdüzdü ve kafama çok takıyordum. 20 yaşımda 250 cc lik (yani gerçekten çok doğal ve diri duruyor) silikon taktırdım.
Geçen gün erkek arkadaşımla plaja gittik. Aşkım fiziğin çok güzel ya silikonlu gibisin deyip şakaya vurdu. Ben de hahahah doğal falan dedim kapandı konu. Kendimi çok kötü hissediyormuş silikon olduğunu söylemek istemiyorum kendim için yaptırdım. Hesap verme zorunluluğu da hissetmiyorum. Ama sizce yalan mı söylüyorum? Onu çok seviyorum gelecek düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu(elleyince anlaşılıyor ( )
Yoo gayet de söylicezOff ama kulaklarımız kepçe olsa yaptırmış olsak söylemicez ki mesela bunu da ben aynı görüyorum ve söylemek istemiyorum(
Benim doktorum emzirmeye engel değil demişti (kas altı protez için) eğer düşünüyorsanız bu bilgiyi vermek istedimDoğal silikon diye şakaya vurursun takma Ama ben silikonun emzirmeye engel olduğunu biliyorum bebek düşünmuyomusun bide bende istiyorum aslında ama 2. Bebek düşünüyorum kaç lira aralığında yaptırdınız
Sizce yalan mı söylüyorum derken, yalan olup olmadığını mı anlayamadınız?Kızlar selam çok kötüyüm.
Benim göğüslerim ergenliğimden beri dümdüzdü ve kafama çok takıyordum. 20 yaşımda 250 cc lik (yani gerçekten çok doğal ve diri duruyor) silikon taktırdım.
Geçen gün erkek arkadaşımla plaja gittik. Aşkım fiziğin çok güzel ya silikonlu gibisin deyip şakaya vurdu. Ben de hahahah doğal falan dedim kapandı konu. Kendimi çok kötü hissediyormuş silikon olduğunu söylemek istemiyorum kendim için yaptırdım. Hesap verme zorunluluğu da hissetmiyorum. Ama sizce yalan mı söylüyorum? Onu çok seviyorum gelecek düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu(elleyince anlaşılıyor ( )
Ya ne büyüttün ya tekrar ameliyat olmayı göze alacak kadar. Ulen slikolunun var diye senden ayrılacak adam ayrılsın zaten. Yalansa mesele çok kişisel bir şey olduğu için söylemek istemedim çekindim dersin bitti. Mecbur musun henüz cinsellik yaşamadığın adamla memelerini konuşmaya. O zaman o da malum yeriyle ilgili bilgi versin sana da sürpriz olmasın.Ama bi kere doğal dedim ya hani şimdi nasıl olur ki? Acaba 300 cc yaptırıp (şu anki 250cc) az bir fark olacak o zaman mı söylesem? Ama tekrar iz vs uğraşmak da istemiyorum çok kötüyüm ya nasıl derim ki şimdi durduk yerde silikon diye söylemesem sorun olur mu sizce?
Dogumdan emzirirken sonra tam eritiyor mu benim kocaman goguslerim minicik kaldı..Bizim okulda Bi hoca ikinci defa yaptırdı eridi diye bekarken yaptırmış kızı şimdi 4 yasinda bidaha yaptirdiSilikon erimiyor ki anlayamadım tam
Ciddi düşündüğünü söylemediniz mi?O aşamada değiliz gibi
nerede yaptırdın kızDudak dolgusu yaptırdığım zamanlar herkes ne kadar güzel dudakların var diyordu. Kalkıp dolgu demedim. Kime ne?
Bu yorumu görünce eski yaşadığım olay geldi bak yine gülerken gözümden yaş geldiPeçete koyanlar varay hiç çekilmez vallahi dökülür bide barışık olmak lazım hadi birini etkiledin bir bakacak daha kendini kötü hissedeceksin.
Bu yorumu görünce eski yaşadığım olay geldi bak yine gülerken gözümden yaş geldievden çıkmadan her iki tarafa 5 tane çorap koymuştum sonra çıktım gittim avmde erkek arkadaşımla buluştuk wcye girdim şak diye düşmüştü çorabın biri birde teyze vardı önce bi bakıştık sonra dedim ki ''ehehe internetten görüp deniyoruz bir şeyler işte ama olana bakın'' diyerek tiye almaya çalışmıştım ama aşırı derecede rezilliktiiiii
Ay söyleme tabiki söylemem zorunda da değilsin. Kafaya taktığın konuya inanamıyorum
Benim aslında küçükken gögüslerim daha büyüktü (büyük olmasına rağmen çorap koyardım ama hahahdasd) hatta annem bu ne derdi bu yaşa göre ama sonradan zayıflayınca söndü galiba... Şu anda ne küçük ne büyük ama destekli südyen giymeme gerek kalmıyor diyebilirim tabi daha büyük olmasını isterdimAh kuzumm kıyamambende koydum da ergenken pişman oldum valla dökülmesi pıt pıt geç büyüdüler benim geç ama bir arkadaşım da meme büyüyordu heralde ondan etkilendim oan neden benim böyle diye şimdi gülüyorum senin nasıl şimdi ?
Benim aslında küçükken gögüslerim daha büyüktü (büyük olmasına rağmen çorap koyardım ama hahahdasd) hatta annem bu ne derdi bu yaşa göre ama sonradan zayıflayınca söndü galiba... Şu anda ne küçük ne büyük ama destekli südyen giymeme gerek kalmıyor diyebilirim tabi daha büyük olmasını isterdim
Eee desin ? Bedenime yaptırdığım şeylerin hesabını kocama mı vermek zorundayım ? Yara izi de sildirmiş olabilirim burnumu da yaptırmış olabilir veya göz kapaklarımı öncesinde izahat mi vericez ekspertiz raporu çıkarır gibiCiddi düşünüyorsa ve evlencekse söyleyebilir nedeni adamın sürekli orayla haşır neşir olması olucak hem izleri bile fark edecektir nereye kadar kandırcak doğal diye zaten anlayıp he he der.
Anladım ama kalan her konuda gerçekten dürüstüm tek bu konu benim en takıntılı olduğum konu ve gerçekten asla söylemek istemiyorum. Evlenince öğrense sorun olur mu sizce?
Eee desin ? Bedenime yaptırdığım şeylerin hesabını kocama mı vermek zorundayım ? Yara izi de sildirmiş olabilirim burnumu da yaptırmış olabilir veya göz kapaklarımı öncesinde izahat mi vericez ekspertiz raporu çıkarır gibi
Öyle diyorumHesap vermekle ne alakası var? merak edip soruyor ee doğal dersen bu sefer yalan giriyor işin içine siz hiçbirşeyin izahını yapmıyor musunuz? Sana ne mi diyeceksiniz ki?
insanca soran birine izah etmek zorunda değilim mi diyorsunuzdurup dururken ben estetikliyim desin demiyoruz herhalde temel de kesinlikle kompleks yapmaktan kaynaklıyo bu söylememek.
Neyse ister söylesin ister söylemesin anlaşılan birşey zaten