Yalan mı söyledim? Silikon? Napıcam :(

bendede silikon va bende hemen söylemezdim hiç söylemeyedebilirim bu benim insiyatifimdir sende öyle düşün stres yapma benim yakın arkadaşımda ilk tanıştığında silikon olduğunu söylememişti çok sonra söyledi hiç problem yaşamadı sende yaşamazsın o an söylemek istemedim zamanı gelince söylerim diye düşündüm dersin konuyu büyütüp üzülme derim

Benim doktorum emzirmeye engel değil demişti (kas altı protez için) eğer düşünüyorsanız bu bilgiyi vermek istedim

Sizce yalan mı söylüyorum derken, yalan olup olmadığını mı anlayamadınız?

Ya ne büyüttün ya tekrar ameliyat olmayı göze alacak kadar. Ulen slikolunun var diye senden ayrılacak adam ayrılsın zaten. Yalansa mesele çok kişisel bir şey olduğu için söylemek istemedim çekindim dersin bitti. Mecbur musun henüz cinsellik yaşamadığın adamla memelerini konuşmaya. O zaman o da malum yeriyle ilgili bilgi versin sana da sürpriz olmasın.

Peçete koyanlar var ay hiç çekilmez vallahi dökülür bide barışık olmak lazım hadi birini etkiledin bir bakacak daha kendini kötü hissedeceksin.
Bu yorumu görünce eski yaşadığım olay geldi bak yine gülerken gözümden yaş geldi evden çıkmadan her iki tarafa 5 tane çorap koymuştum sonra çıktım gittim avmde erkek arkadaşımla buluştuk wcye girdim şak diye düşmüştü çorabın biri birde teyze vardı önce bi bakıştık sonra dedim ki ''ehehe internetten görüp deniyoruz bir şeyler işte ama olana bakın'' diyerek tiye almaya çalışmıştım ama aşırı derecede rezilliktiiiii

Ah kuzumm kıyamam bende koydum da ergenken pişman oldum valla dökülmesi pıt pıt geç büyüdüler benim geç ama bir arkadaşım da meme büyüyordu heralde ondan etkilendim oan neden benim böyle diye şimdi gülüyorum senin nasıl şimdi ?

Son düzenleme:
Ay söyleme tabiki söylemem zorunda da değilsin. Kafaya taktığın konuya inanamıyorum

Ciddi düşünüyorsa ve evlencekse söyleyebilir nedeni adamın sürekli orayla haşır neşir olması olucak hem izleri bile fark edecektir nereye kadar kandırcak doğal diye zaten anlayıp he he der.

Benim aslında küçükken gögüslerim daha büyüktü (büyük olmasına rağmen çorap koyardım ama hahahdasd) hatta annem bu ne derdi bu yaşa göre ama sonradan zayıflayınca söndü galiba... Şu anda ne küçük ne büyük ama destekli südyen giymeme gerek kalmıyor diyebilirim tabi daha büyük olmasını isterdim

Fazla büyük olunca daha sorunlu cidden diyorum iyi ki ideal benim ki diyorum kendim için. Fazla abartıyolar şu meme olayını çoğu elbise bunun yüzünden olmuyo bel ağrısı ve sarkması bir sürü sorunu var da var.

Ciddi düşünüyorsa ve evlencekse söyleyebilir nedeni adamın sürekli orayla haşır neşir olması olucak hem izleri bile fark edecektir nereye kadar kandırcak doğal diye zaten anlayıp he he der.
Eee desin ? Bedenime yaptırdığım şeylerin hesabını kocama mı vermek zorundayım ? Yara izi de sildirmiş olabilirim burnumu da yaptırmış olabilir veya göz kapaklarımı öncesinde izahat mi vericez ekspertiz raporu çıkarır gibi

Anladım ama kalan her konuda gerçekten dürüstüm tek bu konu benim en takıntılı olduğum konu ve gerçekten asla söylemek istemiyorum. Evlenince öğrense sorun olur mu sizce?

Olur tabii ki. Bu kadar açık ve net ortaya çıkabilecek bir konuda yalan söyleyen insanın, başka konularda söylediklerinin doğruluğundan da şüphe duyulur.

Hesap vermekle ne alakası var? merak edip soruyor ee doğal dersen bu sefer yalan giriyor işin içine siz hiçbirşeyin izahını yapmıyor musunuz? Sana ne mi diyeceksiniz ki?
insanca soran birine izah etmek zorunda değilim mi diyorsunuz durup dururken ben estetikliyim desin demiyoruz herhalde temel de kesinlikle kompleks yapmaktan kaynaklıyo bu söylememek.
Neyse ister söylesin ister söylemesin anlaşılan birşey zaten

Öyle diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…