yalan mı gerçek mi :((

doğru söyleyen adam deliye döner beni nasıl dolandırırlar diye...
hemen yüzüğü yolla bana geri yüzügü vuriyim yüzlerine der...
bu demiyomu öyle birşey... ???
ne bilim ya ben pek duymadım kuyumcunun gümüş yüzük verdigini.. ??

kızcağız demiş ki
Capitol'de Murano diye bir kuyumcu var mı ?

Bilen lütfen söylesin yoksa yalan yüzünden ayrılacaz :((

muranoyu bilen var mı..evet bize sadece bunu sormuş....

kime ne yaa gidip altın mı gümüş mü sorması, kızın maddiyatçılığından tutun da erkek arkadaşına değer vermemesine kadar getirilmiş olay..pes yani...herkes ilişkisini dilediğince yaşar..bize sorulan bir şey varsa cevaplarız biz de....yok ilişkin sağlam değil, yok paragözsün bilmemne...bize ne yaa bizim haddimize mi başkasının ilişkisine yorum yapmak....

BENCEDE...

e şimdi bana da kızcanız ama bence cocugu arkadasımız yalana sürüklemiş.
demekki daha öncede olmuski böyle baddi konular cocuk naapsiiinnn bu careye basvurmus

valla benim bi söz yüzüğüm var bide nişan ve nişanda takılanlar. hiçde aklıma gelmedi sahdmi gerşekmi olduklarını düşünmek.
telden bile olsalar onlar bana alınmıss. üstündeki ayarı değil benim için önemli olan takdıgımda beni kac ayar ettiğidir.nişanlımda bilir bunu benim maddeye merakım olmadıgını birmilyoncudan bile bana küpe felan hediye eder

kızcağız demiş ki
Capitol'de Murano diye bir kuyumcu var mı ?

Bilen lütfen söylesin yoksa yalan yüzünden ayrılacaz :((

muranoyu bilen var mı..evet bize sadece bunu sormuş....

kime ne yaa gidip altın mı gümüş mü sorması, kızın maddiyatçılığından tutun da erkek arkadaşına değer vermemesine kadar getirilmiş olay..pes yani...herkes ilişkisini dilediğince yaşar..bize sorulan bir şey varsa cevaplarız biz de....yok ilişkin sağlam değil, yok paragözsün bilmemne...bize ne yaa bizim haddimize mi başkasının ilişkisine yorum yapmak....

BENCEDE...

Katılıyorum canım sana, herkes dört dörtlük ya burada -tatlicadiarzu-

Back
X