- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Hiç görüşmedik demiştin. Yani yine arkadaşın tanıştırsa bile net üzerinden tanışmış oldun adamla? Başka bir alternatif gelmiyor aklıma, görüşmeden tanışmak nasıl oluyor başka türlü?Bi tanidigim tanıştırdı netten degil
Kuzum daha oralara gelemedik umutsuzla. Hayırlısıyla daha adamlarla bir ilişki başlasın da oralara bakılır artık. Şu an ilk tanışmadan ötesine geçmeye çalışıyoruz forumca.Annenizle uyuyan biri olarak özel alanınız olduğunu düşünmüyorum. İnsanın kendini ve vücudunu tanıması için özel bir alana ihtiyacı vardır.
Çok düşlediğiniz gibi evlenseniz bu sefer sorununuz cinsellik olacak biliyorsunuz değil mi?
En azından sağlıklı kişiler karşılıklı rıza dahilinde istediği yaramazlığı istediği zaman yapabilir.
Ama siz çok istediğiniz o evlilik kurumunu evcilik sandığınızdan en temel ayaklarından birini atlayıp sorunlara kucak açıyorsunuz.
Bu hiç normal değilBabam vefat ettikten sonra birlikte yatmaya başladık
İlk tanışma da değil ki ilk bakışma aşamasıKuzum daha oralara gelemedik umutsuzla. Hayırlısıyla daha adamlarla bir ilişki başlasın da oralara bakılır artık. Şu an ilk tanışmadan ötesine geçmeye çalışıyoruz forumca.
Saadetime engel olunması hosuna mi gidiyor
annenizin psikolojik sorunlari var, yardım alınAnnem tek kalamıyor bir yerde hic mesela evde kimse olmasin o evde kalmaz o yuzden ben olmasam bile yeğenlerimle yatar
ekranı açtırıp naklen direk dansı yapın demedim ,evet madem görüşmek istiyorsunuz böyle söyleyin ne var bunda?Ben mi teklif edeyim bunu adama online goruselim diye
ekranı açtırıp naklen direk dansı yapın demedim ,evet madem görüşmek istiyorsunuz böyle söyleyin ne var bunda?
hayır cevaplara falan bak dedim herhalde yanlışlıkla cinsellik topiğine yazmam gereken cevabı buraya yazdımEkxjoexjoesjowek açıp açıp bu yoruma güleceğim bugün soxeoıdısj
ekranı açtırıp naklen direk dansı yapın demedim ,evet madem görüşmek istiyorsunuz böyle söyleyin ne var bunda?
Mesaj alınmıştır tatlim
Süpersin tatlımekranı açtırıp naklen direk dansı yapın demedim ,evet madem görüşmek istiyorsunuz böyle söyleyin ne var bunda?
Telefon tek parça mıyaaaaaaaaaaaaaaaaa :) gülerken telefon elimden düştü
hello dedective (british aksanıyla lucifer'ın kendi sesinden oku bunu )Tom Ellis Lucifer için geldim konuya gidiyorum
Kendisine "saygım" büyüktür