Yaktın Beni Corona

Başka ne olagandısılıgı var?

Kafede gördüğü adam için konu açması, babasının kırkı çıkmadan yine bir adam için konu açması, internetten tanıştığı adam için konu açması, hatta tanışmadığı adamlar için bile konu açması, erkek sinek için konu açabilir yakında. Bi ara üşenmedim saydım net hatırlamıyorum ama yazmıştım bir konusunda 12 ya da 14 farklı erkek vardı konularında. Bu olağandışı değil midir?

Annem tek kalamıyor bir yerde hic mesela evde kimse olmasin o evde kalmaz o yuzden ben olmasam bile yeğenlerimle yatar

Annenin psikolojik sorunu var. Psikologa gitmeli...
Şimdi karantina var demişsin..Karantina demek hastalık şüphesi olanların veya hasta olanların tamamen izole edilmesi demek..Bizde karantina yok yani..Görüşmeden görüntülü konuşmak doğru mu demişsin...Sana yol gösterilmiş başka ne olacak ki anlayamadım ben

Kafede gördüğü adam için konu açması, babasının kırkı çıkmadan yine bir adam için konu açması, internetten tanıştığı adam için konu açması, hatta tanışmadığı adamlar için bile konu açması, erkek sinek için konu açabilir yakında. Bi ara üşenmedim saydım net hatırlamıyorum ama yazmıştım bir konusunda 12 ya da 14 farklı erkek vardı konularında. Bu olağandışı değil midir?

Okumadım ondan sordum....Boşluktan herhalde

Birincisi o adam babamın vefatından önce hayatımdaydı daha önce aynı şeyi yaşadığı için yani onun da babası vefat etmiş beni en iyi o anlar diye düşünerek konuşmak istemiştim asla flört sevgilikmiş söz konusu bile olamazdı o acıyla babam da böyle bir saygısızlık yapmam
İkincisi burda her bekar kız begendiği hoşlandığı adamlar için konu açıyor. Benimki niye bu kadar dert oluyo size anlamadım
Üçüncüsü bunu böbürlenmek için söylemiyorum güzel, alımlı bi kızım sürekli tanışmak isteyen birileri çıkıyor. Bende geçmiş ilişkilerimde hep yanlış adamlara denk geldiğim için sizlerin fikirlerini alıyorum yeni biri olduğunda

Yine siz kendi doğrularınızla atıp tutacaksınız ama yine de açıklayayım dedim

Gerçekten bir elektrik varsa aranızda korona buna engel teşkil etmez.Aramız soğursa diye düşünmeyin, buluşmayın. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmamalı diye boşuna söylenmiyor.

Annenizle birlikte yatmanız ise çok yanlış.Hem korona açısından annenize risk yaşatıyorsunuz hem de bu durum annenizde psikolojik olarak ilerde sorunlar yaratır. Siz evlenip gittiğinizde kendini çok yalnız hisseder.Annenizle yakın olun evet ama onu kendinize bağımlı hale getirmeyin.

(Annem 30 yıldır bekar.Dedem vefat ettikten snra sadece ikimiz kaldık ve dedemi de kaybetmenin hüznüyle biz de annemle 2 gün birlikte uyuduk ama o kadar..Sadece 2 gün..Ayrıca annem kanser atlattıktan snra da bir müddet onun yeni çıkan saçlarını her duştan çıktığında ben kuruttum saç kurutma makinesiyle.Hoşuma giderdi yeni saçlarınına dokunmak..Ama sonra fark ettim ki ben evlensem ya da ölüp gitsem annem her saç kuruttuğunda beni hatırlıcak,belki de bunun eksikliğini yaşayıp üzülecek..Bu olmasın die onu da bıraktım. Annenize verdiğiniz değeri çok iyi anladığımı göstermek için kendimden örnek verdim ..Evet anneniz eşini kaybetmiş olabilir ama o sizin çocuğunuz değil, kendinize bağımlı hale getirmeyin. Her zaman yakın olun ama 2 ayrı yetişkin bireysiniz,bunu da atlamamak lazım )
Ne tatlı bir insansınız.Kendinize eğlence malzemesi çıkarmak yerine ne güzel açıklamışsınız.Seviyorum sizin gibi insanları keşke daha çok olsanız.

Disarida cafe tarzi yerler kapali o acidan bulusmaniz bile zor ev ortami derseniz bilemem ama cokta dogru olmaz corona acisindan da oyle. Yani maskeli sekilde uzaktan konusursaniz bisey olmaz size kalmis ben biraz fazla cesurum bu konularda:)

Farkindaysan, farklı kişiler var ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok.
Kafede gördüğü, internette bir iki yazıştigi, neredeyse karşı cinsten selam verdiği herkes için konu açıyor, ortada birçok adam var gibi duruyor ama onlar aslında yoğlar :KK70:
Ya canımsın 🤭 tam düşündüklerimi yazmışsın kendimi hiç yormadım kelimeleri topalayım diye 😅😅😅

Annenle beraber yatma tabi ki. Aynu evin içinde de bulaşturabilirsin tabi birlikte yatmak daha fazla yakın bir davranış. Tanıştığın çocukla da bu süreçte görüşme bence, telefonla görüntülü konuşun biraz.
Aynen oyle yaptım bende
Tanıştığım çocuk mesaj atmaz oldu :KK70:

X