Yaktın Beni Corona

Annenle beraber yatma tabi ki. Aynu evin içinde de bulaşturabilirsin tabi birlikte yatmak daha fazla yakın bir davranış. Tanıştığın çocukla da bu süreçte görüşme bence, telefonla görüntülü konuşun biraz.

bu ne cesaret seni tanımak istiyorum yiğidim yani böyle bir süreçte hangi cesaretle annenizle beraber yatıyorsunuz onun iyiliği için olabildiğince uzak durmanız gerekirken
Konuşup oyle yaptim zaten kuzum doğru olan buydu

Evlendiginizde de üçünüz mu yatacaksınız
Ahahahhaahhaa kiz sesli güldüm resmen cok yasa emi
Babam yakin zamanda vefat etti aniden ailecek cok sarsıldık annemde henüz atlatabilmiş degil geceleri ağlar kotu olur diye yalnız bırakmıyoruz ama bu süreçte en mantıklısı ayırmak ki oyle de yaptık risk almaya gerek yok

Ama hic görüşmedik yüz yuze online konuşmak dogru olur mu ki

Ben mi teklif edeyim bunu adama online goruselim diye

Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunu
Bence olağan dışı olan sizsiniz

1-ilk randevu dedim ilk görüşme değil, arada çok büyük farklar var. Anlamanıza pek ihtimal vermiyorum. İlişkiler süreçler içerir ama siz ilk basamaktan yukarı çıkamadığınız için anlamazsınız.
2-ilk randevuda ve üstünden geçen 13 senede hala gözümün içine bakan bir adam var hayatımda. Annemle değil onunla uyuyorum.
3-orda burda yazdıklarımızı eninde sonunda önümüze sürüleceğini bilerek yazıyoruz. Utandığım bir durum olsa yazmazdım zaten. Yani yaralayamadınız yine beni
4-daha yazarsam polemiğe giricek o yüzden susayım ben.

Ama hic görüşmedik yüz yuze online konuşmak dogru olur mu ki

Bence olur, çünkü birbirinizi çekici bulmaz iseniz konuşmayı kesersiniz. Elektrik alıp alamayacağınız belli olmayan biriyle uzun süre mesajlaşmanın anlamı yok. Seninle görüşemem, annem risk grubunda deyin onun yerine kameralı araşmayı teklif edin.

Canim öncelikle empati yapip kendi yaşadıklarını benimle paylastigin icin tesekkur ederim
Yakın zamanda aniden kaybettik babamı bu süreçte annemi yalnız bırakmamak adına yanında kalıyorum geceleri surekli ağlıyor başka oda da olsam duyamam diye geçici bir süre yani
Ama simdi şu dönemde ayri yatıyoruz artik riske atmaya gerek yok

Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunu
Bence olağan dışı olan sizsiniz

Ayrıca kusura bakmayın da hoşlanmak, sevişmek çok doğal şeyler. İsteyen inancı ve ya aile değerlerine göre kendini tutar, isteyen dilediği gibi yaşar. Anormal bir davranış değil hoşlanılan kişiyle sevişmek. Ama 27 yaşındaki birinin annesiyle uyuması anormal. Sizden çok annenize zarar gelir, yeni birini tanımaya çalıştığınıza göre evlenmeyi düşünüyorsunuz, siz evlenince anneniz bu seferde babanızın ardından sizi kaybetmiş gibi hisseder. Evlenmek sizin hakkınız, annenizi biraz biraz yalnızlığa alıştırın. Tabi demiyorum ki birden kesin, babanızı yeni kaybetmişsiniz, yavaş yavaş uzaklaşın. En azından yatakta tek yatmaya alışsın ilk önce.

Tatlım bu adamla bi tanıdık vasıtasıyla tanıştım aynı semtteyiz zaten caddedeki cocugu gördüğümde yeni yeni muhabbet dönüyordu onun sonrasında da bi tanımaya karar verdim

Yok hatta rüyamda gördüğüm erkekleri buraya yazıyorum konu açıyorum hayal dünyasında yaşıyorum
Iyice çıldırdınız artik

Tatlım bu adamla bi tanıdık vasıtasıyla tanıştım aynı semtteyiz zaten caddedeki cocugu gördüğümde yeni yeni muhabbet dönüyordu onun sonrasında da bi tanımaya karar verdim
Hiç görüşmedik demişsin birkaç sayfa önce. Yani yine netten tanışıp konuşmaya çalıştığın biri sanırım. Arkadaş vasıtası dediğin de ortak arkadaş listesinde, aynı fotoğrafta falan görmek mi yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…