Yaktın Beni Corona

Başka ne olagandısılıgı var?

Kafede gördüğü adam için konu açması, babasının kırkı çıkmadan yine bir adam için konu açması, internetten tanıştığı adam için konu açması, hatta tanışmadığı adamlar için bile konu açması, erkek sinek için konu açabilir yakında. Bi ara üşenmedim saydım net hatırlamıyorum ama yazmıştım bir konusunda 12 ya da 14 farklı erkek vardı konularında. Bu olağandışı değil midir?

Annem tek kalamıyor bir yerde hic mesela evde kimse olmasin o evde kalmaz o yuzden ben olmasam bile yeğenlerimle yatar

Annenin psikolojik sorunu var. Psikologa gitmeli...
Şimdi karantina var demişsin..Karantina demek hastalık şüphesi olanların veya hasta olanların tamamen izole edilmesi demek..Bizde karantina yok yani..Görüşmeden görüntülü konuşmak doğru mu demişsin...Sana yol gösterilmiş başka ne olacak ki anlayamadım ben

Okumadım ondan sordum....Boşluktan herhalde

Birincisi o adam babamın vefatından önce hayatımdaydı daha önce aynı şeyi yaşadığı için yani onun da babası vefat etmiş beni en iyi o anlar diye düşünerek konuşmak istemiştim asla flört sevgilikmiş söz konusu bile olamazdı o acıyla babam da böyle bir saygısızlık yapmam
İkincisi burda her bekar kız begendiği hoşlandığı adamlar için konu açıyor. Benimki niye bu kadar dert oluyo size anlamadım
Üçüncüsü bunu böbürlenmek için söylemiyorum güzel, alımlı bi kızım sürekli tanışmak isteyen birileri çıkıyor. Bende geçmiş ilişkilerimde hep yanlış adamlara denk geldiğim için sizlerin fikirlerini alıyorum yeni biri olduğunda

Yine siz kendi doğrularınızla atıp tutacaksınız ama yine de açıklayayım dedim

Ne tatlı bir insansınız.Kendinize eğlence malzemesi çıkarmak yerine ne güzel açıklamışsınız.Seviyorum sizin gibi insanları keşke daha çok olsanız.

Disarida cafe tarzi yerler kapali o acidan bulusmaniz bile zor ev ortami derseniz bilemem ama cokta dogru olmaz corona acisindan da oyle. Yani maskeli sekilde uzaktan konusursaniz bisey olmaz size kalmis ben biraz fazla cesurum bu konularda:)

Ya canımsın tam düşündüklerimi yazmışsın kendimi hiç yormadım kelimeleri topalayım diye

Aynen oyle yaptım bende
Tanıştığım çocuk mesaj atmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…