Yaktın Beni Corona

dışarıda nerede görüşeceksiniz, cafe vs oturmak yasak..
zaten çalışmak için çıkarken risk altındasınız, neden daha fazla risk ?
olmayacaksa olmaz, olacaksa olur, bir erkek sağlığınızdan daha mı önemli ?
annenizle yatmanız sağlıklı değil, hem onun hastalığı hem de sizin psikolojiniz için.
Önemli olan sağlık o yuzden görüşmeyi askıya aldim ya

Bu salgin ben de aydinlanmaya sebep oldu bugun bunu anladim..Bizim insanimiz cocugu,genci,yaslisi hep hiperakrifmis..Iki ay sadece 60 gun eve kapanmak kendinle basbasa kalmak zor gelir mi insana..Flortum ile soğukluk girmesin araya diye sagliginizi annenizin sagligini tehlikeye atiyorsunuz.Akli basinda insan zaten gorusmez ki kimseyle..
Konuyu anlamışsın ama cok yanlış aanlamışsın be bacı 😂

bundan birkaç sene önce 2 yıl kadar annemin 1+0 şeklindeki atölyesinde yaşadık ikimiz, dolayısıyla bir büyük yatağı paylaşmak zorunda kaldık. şimdi taşındığımız için odalarımız ayrı, ben yeri geliyor tek yatıyorum, yeri geliyor erkek arkadaşımla kaldığımda yatağı onunla paylaşıyorum, bir sıkıntım da yok istediğim gibi uyumakla ilgili. annem de bana bayılmıyor zaten, şimdi odama bile girmiyor sdklfj

her gün işe gidip geliyorsanız annenizle aynı evde bulunmanız bile sakıncalı. biz markete bile 1 kişi gidiyoruz.
Bizde yatma yerlerini ayırmak dahil tüm tedbirleri aldik

1.5 2 metre aralıklı olarak ve açık havada buluşun konuşun fiziksel olarak görüşmekte önemli beğeni oluşursa dijital olarak devam edersiniz gerekirse gine aynı şekilde görüşürsünüz. zaten dışarı çıkıyormuşsunuz her yerde risk var.
O ne ya ergenler gibi parkta sokakta mi görüşecek hic görüşmem daha iyi😂

Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunu
Bence olağan dışı olan sizsiniz
Annenizle uyuyan biri olarak özel alanınız olduğunu düşünmüyorum. İnsanın kendini ve vücudunu tanıması için özel bir alana ihtiyacı vardır.
Çok düşlediğiniz gibi evlenseniz bu sefer sorununuz cinsellik olacak biliyorsunuz değil mi?
En azından sağlıklı kişiler karşılıklı rıza dahilinde istediği yaramazlığı istediği zaman yapabilir.
Ama siz çok istediğiniz o evlilik kurumunu evcilik sandığınızdan en temel ayaklarından birini atlayıp sorunlara kucak açıyorsunuz.

X