- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Evet çıldırdik haklısın, biz cıldırmayalim da kim çıldırsınYok hatta rüyamda gördüğüm erkekleri buraya yazıyorum konu açıyorum hayal dünyasında yaşıyorum
Iyice çıldırdınız artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çıldırdik haklısın, biz cıldırmayalim da kim çıldırsınYok hatta rüyamda gördüğüm erkekleri buraya yazıyorum konu açıyorum hayal dünyasında yaşıyorum
Iyice çıldırdınız artik
Nedenini açıkladımKotu bir yorum yapmak istemedim ama
Komik ya koskoca kadinlar beraber yatmak. Neden yani neden? Ne kadar gereksiz ,virus olmasa da
Tanıdıktan sonra soğuması icin bi neden var miHerhangi erkek bir canlıyla sizin aranıza asla soğukluk giremez, mümkün değil. Yeter ki erkek olsun.
Adam da sizden şimdi soğumasa sonra tanıyınca soğur zaten, çok dert etmeyin.
Önemli olan sağlık o yuzden görüşmeyi askıya aldim yadışarıda nerede görüşeceksiniz, cafe vs oturmak yasak..
zaten çalışmak için çıkarken risk altındasınız, neden daha fazla risk ?
olmayacaksa olmaz, olacaksa olur, bir erkek sağlığınızdan daha mı önemli ?
annenizle yatmanız sağlıklı değil, hem onun hastalığı hem de sizin psikolojiniz için.
E herkes farklı bir şekilde sinaniyorBi evlensen de umutsuz forum senden kurtulsaKonuların çoğu karşı cins ile ilgilide.
Güldürdün be bacım
Benim konuyu acmama gerek yok ki:, cevap olarak buraya kendi açtığın konular yeter. İstersen hafıza tazelemek için açıp okuyabilirsin.Ne varmış halimde
Biraz konuyu acar misin yabanelmacim
En mantıklısı da o suanyani gerekmedikçe sokağa çıkmayın diye televizyonlar bağırıyor
görüntülü konuşun
Konuyu anlamışsın ama cok yanlış aanlamışsın be bacıBu salgin ben de aydinlanmaya sebep oldu bugun bunu anladim..Bizim insanimiz cocugu,genci,yaslisi hep hiperakrifmis..Iki ay sadece 60 gun eve kapanmak kendinle basbasa kalmak zor gelir mi insana..Flortum ile soğukluk girmesin araya diye sagliginizi annenizin sagligini tehlikeye atiyorsunuz.Akli basinda insan zaten gorusmez ki kimseyle..
Bizde yatma yerlerini ayırmak dahil tüm tedbirleri aldikbundan birkaç sene önce 2 yıl kadar annemin 1+0 şeklindeki atölyesinde yaşadık ikimiz, dolayısıyla bir büyük yatağı paylaşmak zorunda kaldık. şimdi taşındığımız için odalarımız ayrı, ben yeri geliyor tek yatıyorum, yeri geliyor erkek arkadaşımla kaldığımda yatağı onunla paylaşıyorum, bir sıkıntım da yok istediğim gibi uyumakla ilgili. annem de bana bayılmıyor zaten, şimdi odama bile girmiyor sdklfj
her gün işe gidip geliyorsanız annenizle aynı evde bulunmanız bile sakıncalı. biz markete bile 1 kişi gidiyoruz.
Sen sakin ol champ champpoooSakin ol champ... ayri yatıyoruz artik
O ne ya ergenler gibi parkta sokakta mi görüşecek hic görüşmem daha iyi1.5 2 metre aralıklı olarak ve açık havada buluşun konuşun fiziksel olarak görüşmekte önemli beğeni oluşursa dijital olarak devam edersiniz gerekirse gine aynı şekilde görüşürsünüz. zaten dışarı çıkıyormuşsunuz her yerde risk var.
Geçiçi bir süreydi zaten sebebini dedim yaEvlenirseniz nasıl olacak uyku işleri ?
Adama kendin hakkında bilgi ver
Annemle yatıyorum de
Belki buluşmaya acele etmez böylece
Aynen bazen iyi oluyorBen de eskiden annemle yatardım bazen. Çok mutsuz olduğumda yanıma gelirdi sarılıp uyurdum. Sabaha hiç bir şeyim kalmazdı.
Mesaj alınmıştır tatlimBir kaç gün daha idare edeyim çıkmayayım markete hesabı tutuyoruz. Bilmem anlatabildim mi?
Neden ergence olsun ki ?O ne ya ergenler gibi parkta sokakta mi görüşecek hic görüşmem daha iyi
Saadetime engel olunması hosuna mi gidiyorsokağa çıkma yasağı geldi allahtan.
Bi tanidigim tanıştırdı netten degilHiç görüşmedik demişsin birkaç sayfa önce. Yani yine netten tanışıp konuşmaya çalıştığın biri sanırım. Arkadaş vasıtası dediğin de ortak arkadaş listesinde, aynı fotoğrafta falan görmek mi yoksa?
Annenizle uyuyan biri olarak özel alanınız olduğunu düşünmüyorum. İnsanın kendini ve vücudunu tanıması için özel bir alana ihtiyacı vardır.Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunu
Bence olağan dışı olan sizsiniz