günaydın bayan sözlü zemuszemus
Nasılsınızopuyorumnanaktan
çok iyiyim canımkaydirigubbakcemile3
Aslı kırarım onlarını kafasını gözünü haaaaa:mymeka:
çok konuşup beni orayua getirtmesinler hiç takma kafana yaw.
Siz nasıl yapıcaksanız onlarda yapacaklar:1closedeyes:
of canım çok iyi anlıyorum seni inançok zor bu anlar evlilik hazırlığında da böyle oluyo inan bana.Sevdiğin adamın senin isteklerini yapmanı istiyosun o senin hayallerini önemsemiyo bu olsa ne olur şu olmasa ne olur al bak ne güzel vs.ben zaten halen şüpheliyim acaba diyorum bin küsür tl lik nişanlık zor mu geldi acep modaevinn sahibine söylediler bunu dikeme mecbur kalsın kiralamaya filan kaydirigubbakcemile3
Canım bizde sadece düğün salonu bize ayitti 1.570 di 1.500tuttuk.Benim,arkadaşımın,kuzenimin,annemin,görümcemin saçı ve makyajını nişanlım karşıladı.10 poz bize 10 poz dağıtmalık bitane büyük resim ve büyük çerçeve bi tane cep albmü ve slyat gösterisi olan cd ye 200 tl verdi nişanlım.Herşeyi ben ayarlamıştım of en çok biz uğraşıyoruz.İşte bu olaylar sıkıntının içinde olunca insan çok yoruluyor.Şimdi eşya bakıyorum tutturdu bizimki uygun olsun kusura bakma dedim daha dün.Gelinliğimde de mobilyalarımda da hiç bir isteğimden ödün vermem nasıl sinir oluyo bana anlatamam kaydirigubbakcemile3
Bence gayet güzel o fiyata.Hem kabarık senin istediğin gibi.Ama biraz daha süslenirse iyice güzelleşir sade görünüyo insanın gözüne.Ayrıca çokta yakışıyo yaniii fizik filan maşallah ben askı giymiştim gördün kollarımı ne kadar iri sen fıstık gibisin kaydirigubbakcemile3
aslıcım bence renk model filan çok hoş durmuş üzerinde
yakışmış sana
ama kuaförle albüm erkek tarafına ait değilmi????
sizmi ödüceniz ???
günaydın kızlar,
sipaydim tebrik ederim tekrar,
Nisan cım, bugünler de geçer canım üzme kendini.
Aslıcım, seni de bi telaş almış anlaşılan, nişanda kız tarafına maliyet fazla oluyor gerçekten canım. ALlah herkesin yardımcısı olsun
Aslım cidden maşallah sana ya helal olsun bende hep şey var şimdi yapmazlarsa dahada bişe yapmazlar gibisinden ama ne kadar güzel işte düşüncen tartışma olmasın kırgınlık olmasın
Sipaydim silinmiş listeden zemuszemus Nişan ve düğününü de görürüz inş. opuyorumnanaktan
Canım gerçekten anlarlar onlarda herşeyin farkındalardır.Ama yetmiyodur onlara bu yaptığın daha fazlasını istiyolardır?
Dün halasına gittim Denizlide oturuyor burda da evi var tatil diye geldi ziyaret ettik.Kayınvalidem hilal bizi çok yordu demiş.Nasıl sinirlendim nasıl zoruma gitti.Ama hatalıyım herşeyin en pahalısına gittim.Bu lafı hakediyorum helal olsun Allah razı olsun dedirtmek varken çok yordu bizi ama napalım dedirtmek koyuyo insana ama değiştim mi ı - ıhhh yine inadım inat kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?