Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

em, yarın nikah işlemleri için gidicez
sağlık raporu falan ama yetişicekmi bilmiyorum yaa
saat 3 e kadar da evrakları teslim etmemiz gerekiyomuş napıcaz bilmem

Kızlar hepinize merhaba ben uzun bi ara verdim giremiyordum.benimde düğünüm 27 martda kısmetse.herkes için hayırlısı olsun.

Aaa ne güzel tesadüf.bizde bu hafta halledicez nikah işlemelerini.geçen hafta mobilyalarmızı aldık.siz aldınızmı

bence şimdiden alın.çünkü yazın çok düğün oluyor ve ramazanda yaza denk geldiği için o aylarda yığılma olur.ocakta falan alın derim ben

daha mobilyalarımızı almadık canım bu ara sürekli bakıyorum
haftasonu maskodaydık
birde doğtaş da güzel şeyler var , bbakalm bakalımm

Çok zor gerçekten karar vermek bizde çok gezdik.sonunda karar verdik.yılbaşından sonra zam gelceği içinde o zamana bırakmak istemedik.

evet bu ay hepsini halletmek lazım
sen gelinlik aldın mı ?
ben fatihi ve bakırköyü gezdim, en güzel b.köyde bir yerde beğendim , bu haftasonu onunda siparişini vericez ..

bi kaç yere baktım ama daha tam gezmedim.önümüzdeki haftasonunu o işe ayırcam :) ben izmirdeyim.istanbulu hiç bilmiyorum o yüzden.bide aynı şehirde olsaymışız tam süper olurmuş :) hazırmı alıcaksın diktircekmisin geliniğini?

hazır bir modeldi benm baktığım, aynısı dikilecek ,

aslında netten o kadar güzel modeller çıkardımki ama diktirip riske girmek istemiyorum, aynısı olmuyor dikim çünkü nette gördüğünün , riske giremem zaten çok pimppirikliyim bi kere beğenmezsem soğurum o gelinlikden, o yüzden böylesi en iyisi diye düşündüm.

Bende öyleyim ya :)) o konuda kafam çok karışık bakalım bu hafta bi gezeyim nasıl olcak.belki hazır beğenirim bende.nette beğendiğim modeller var ama bilemiyoruuum :)

em, yarın nikah işlemleri için gidicez
sağlık raporu falan ama yetişicekmi bilmiyorum yaa
saat 3 e kadar da evrakları teslim etmemiz gerekiyomuş napıcaz bilmem

canım sabahtan giderisin sağlık raporu için kan testi alırlarsa öğleden sonra verirler ama yine de yetişir 3 e kadar. nişanlımın mesela hiç kan testi istememişler işi kısa sürdü hem para vermedi benim 50 milyon param gitti burda.

önce sen nikah dairesine git adam seni yönlediriyor zaten. ordan bana bi belge verdiler onla nüfusa gittim. sonra hastaneye sağlık raporu falan. fotoğraf ve kimlik fotokobisi de verdim işlem bitti.
adresin kayıtlı olduğu yerin dışında yaparsan nikahı izin alman gerkiyor. benim kaydım afyonda nikahım manisada oldu ben burdan izin belgesi gönderdim

Sağolun kızlar ocak başında gideyim kafama takılan bir şey de diyelim ki bi hastalık ya da kan uyuşmazlığı çıktı nikaha izin vermiolar mı olumsuz rapor mu çıkıo

em, ben belediyein istedği evrakları netten buldum ,
nüfusdan muhtarlıkdan evrakları tamamladım bi tek sağlık raporum kaldı işte
onuda sabahdan halletmeye çalışpıcam işte

sağlık ocaklarını aradım hep verem savaş ve kan tahlili yapılan herhangi bi yerde tahlil istiyorlar
öyle gidip konjuşup , iyimisin iyiyim diyip rapor vermece yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…