Böceğim bende adım adım merakla takip ediyom bebem.Sırada gelinlikkk. Hem aydınlanıyorum böylelikle. Plastik makyaj mı yaptırcan gelinlikte nörcen kız topuzu dağınık falan mı
Vallahi uğur böcüğü çok haklısın şekerim aynen katılıyorum bizde beyaz eşyalarımızı almaya gittik bi anneler geldi kafayı yicektik kimi der büyük alma kimi der buzluk büyük olsun bidaha mı tövbeee:umursamaz:
Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah düğünün herşey içine sinsin istediğin gibi olsun canımmm
slm kızlarr.
özledim sizleri yaa.
esram hayırlı olsun nişanın oldu sanırım takip edemedim.
em tatlım hayırlı olsun off ya ne güzel duygular.
bende domuz gribi oldum.
ölüyorum sandım ama neyseki kurtardık.
kursum var akşamları giremiyrm gündüz hastalıkla uğraşıyrm eve gelip uyuyorm hemen.
böcüğün gelinliğini merak ediyrm.
benimde dün kayınbiraderim sözlendi.
ama gidemedim hastaydım
iyikide gitmemişim gelin hanım giymiş minisini nişanlımın yanında poz vermiş frikik süper yani.
sinirlendim bende.
kızlar birde sizden fikir istiyrm 1 ay sonra nişan yapcaklar ve ben ne giycemm saçımı nasıl yaptırcamm.
gzl olmak istiyrm ya ama etek dışında herşeye açığım bütün fikirlere
bu daha klasik sanırım üstteki daha hoş
ben bunu beğendim daha ağır olsun.
bir de madem kız gıcık epeyce güzel ol:))
üstüne güzel bir dar kesim gömlek giy canım.
boynuna uzun kolyelerden tak bir de güzel bir küpe mis gibi olur.
saça gelirsek sana ne yakışır bilmem ama tpeyi kabartıp toplayabilirsinde dalgalı yapıp yarım toplayabilirsin ya da salabilirsin
paptya yeter ozaman 2 metre bize de 20*150 oh mis daha nolsun yatak odaya sığmicak sonundakaydirigubbakcemile
Vallahi haklısın şekercim sen ben olsam çoktan boğmuştum benimkinikaydirigubbakcemile3ben mi çok abartıyrm acaba bu işi bu kadar kıskançlık yapmak istemiyrm ama poza bakıyrm sinirleniyrm.
hyr çeken nişanlım olmasa ve nişanlımın yanında oturmasa dicem ki bana ne ne giyerse giysin isterse do nla çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?