Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar 20 aralıkta nişanım var ...biz 14 şubatta evlenmek istiyorum ama nneme söyleyemiyorum bu tarihi erken diyip istemeyeceğinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim yardım edin

Canım bi konuş annenle

tşk ederim kuşum..Valla yatak odasının içinde yatak ve baza yoktu sadece mobilya anlayacağım....Ayrı aldık bizde..İyide yaptık diye düşünüyorum..Siz çok uyguna almıssınız..Senin yatak odan nasl? rengi vs..

konuşucam ama çok erken diyip kabul etmicektir...ama tüm eşyalarım evim dahi hazır...sadece nişanla nikahın arası çok yakın dicek ve kabul etmicek

konuşucam ama çok erken diyip kabul etmicektir...ama tüm eşyalarım evim dahi hazır...sadece nişanla nikahın arası çok yakın dicek ve kabul etmicek

bizimkilerde 11 temmuz 24 nisan arası çok uzun diye söylemişlerdi,Senin tam tersi 2 ay içinde olup bitsin istiyorlardı bizimkilerde

herşey hazırsa birşey dmezler canım
evin,eşyaların herşeyin hazırmış
annenle konuşmakta yarar var..

canım bence nikah tarihin ile düğün tarihi arasında çok fazla gün olması iyi olmaz gibime geliyor..Düğün tarihinize yakın günlerde özel bir gün yok mu? Doğum günü tanşma günü vs..

slm kızlarr.
özledim sizleri yaa.
esram hayırlı olsun nişanın oldu sanırım takip edemedim.
em tatlım hayırlı olsun off ya ne güzel duygular.
bende domuz gribi oldum.
ölüyorum sandım ama neyseki kurtardık.
kursum var akşamları giremiyrm gündüz hastalıkla uğraşıyrm eve gelip uyuyorm hemen.
böcüğün gelinliğini merak ediyrm.
benimde dün kayınbiraderim sözlendi.
ama gidemedim hastaydım
iyikide gitmemişim gelin hanım giymiş minisini nişanlımın yanında poz vermiş frikik süper yani.
sinirlendim bende.

sağol cnm sorma ya hala tam geçmiş değil aslında ama ayakta geçirmeye çalışıyrm.
belirtileri tam domuz gribi.
birde inadım vardır dr a gitmem kolay kolay ölümüm inadım yüzünden olucak sanırım.
sizler ne yapıyorsunuz

Geçmişler olsunn...

sonbahar geçmiş olsun canım yaa
dikkat et kendine

hayırlısı cnm:Saruboceq:
bende kendımı merak edıyorum prenses gıbı olmam lazım bıdaha asık olsun bana:asigim:
halam orda oturuyo bacım
rüyam pastanesının sokağından gırıyon ılerde bı market var kım sanırım ordan yukarı cıkıyon
bılıyom bende ama evımı bılmıyomkaydirigubbakcemile3
okuyorum cnm

teşk.ler kızlar.
biran önce geçsin istiyrm artık kendimi çok yorgun hissediyrm.
ama sabah akşam dışardaydım olacağı buydu ve halen mecburum dışarı çıkmaya dinlenmek yok yani bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…