• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

hayırlısı cnm:Saruboceq:
bende kendımı merak edıyorum prenses gıbı olmam lazım bıdaha asık olsun bana:asigim:
halam orda oturuyo bacım
rüyam pastanesının sokağından gırıyon ılerde bı market var kım sanırım ordan yukarı cıkıyon
bılıyom bende ama evımı bılmıyomkaydirigubbakcemile3
okuyorum cnm

çok güzel olacaksın canım
eminim ben:asigim:

kızlar birde sizden fikir istiyrm 1 ay sonra nişan yapcaklar ve ben ne giycemm saçımı nasıl yaptırcamm.
gzl olmak istiyrm ya ama etek dışında herşeye açığım bütün fikirlere

ayy hejarım ınş yaa tüm hayalım bu zatenbugun gıdıp kuaforu ayarlıycam ama nışanlım gelcekmış yanıma
ne işimiz varsa artık
te karsıdan hergun gelıyo yaa
sabaha kadrda calısıyo üstelık

zeynep cok gecmıs olsun cnm
gelınlığımın resmı yok bende nışanlımın telınde ondan koyabılırsem koycam olmazsa persembe provam var ozmn koyarım olur mu

derın sen mıydın düğünü anneme nasıl derım dıe
okudum ama anlamadım
tekrar der mısn cnm
sımdık düğün ıcın mı yoksa nıkah olsun ıstedığın ıcn mı annene dıyemıyorsun
eğer herseyın hazrsa korkma be cnm uzatmak ıyı deıldır
ama uzun sure nıkahlı kalmak bıraz sorunlu olur sankı
bız bırden gıdıp gün aldık evlenıyoruz valla

kızlar 20 aralıkta nişanım var ...biz 14 şubatta evlenmek istiyorum ama nneme söyleyemiyorum bu tarihi erken diyip istemeyeceğinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim yardım edin :(
Canım hayırlısı olsun inşallah:nazar: Benim nisan ayında nişanım haziran sonu temmuz başı da düğün allah izin verirse bilerek az tuttuk arasını uzun süre nişanlı kalmayı zaten kimse önermiyor her kafadan bi ses çıkar o zaman en iyisi arayı kısa tutmakopuyorumnanaktan

uzun süre nışanlı kalmanın yanı sıra ılışkınıze kımseyı karstrmamakta cok yarar var
bakın mesela bız
gıttık hemen gün aldıkkı ben yaz gelını olcaktım sımdık kaldı 20 gunum
hersey bız yaptık bız baktık bız beğendık
mobılyaları evı davetıyeyı nıkah gununu herseyı
aıleler cok işin içine gırmese cok daha guzel oluyormuş
sımdık babam arada bana laf atıyo
artık düğüne çağırırsan gelırm dıe ama umrumda deıl
cunku benım aılem karışsa onun aılesı bısey dese ortalık toz duman
bılıyomkı demezler ama ıhtımalde var
bence kendını hazır hıssedıyorsan evlen gıtsın

zeynepcım merk etme cnm söylerım;)

Sonbaharcım çok şık pantolonlu takımlar oluyor onlardan giyebilirsin kız.

ereğli cnm şu yeni moda bol paça pant.lar var ya dedim öle alım üzerime çok şık bişey beğendim ama spor tarz ile klasik karışık.
birde halka küpe takmayı düşünüyrm nasıl sence.
böcük bekliyom bacım merakla

resim105775.jpg

mesela böyle bir pantolon

Canım şekil olarak güzeller sende de hoş dururlar fiziğin müsait çünkü. Yalnız siyah değilde gri parlak ya da kahve gibi falan bide o renklere bak evde olacaktı sanırsam seninde siyah daha klasik duruyor.
Olur bebem sen istediğin gibi küpe falan kombini edersin zaten . Bol paça pant. gömlek tarzı bişey bide yelek ya da boleroda şık durur sanki.

bende öle yelek tarzı bişey beğendim cnm zaten önü fırfırlı fln.
gri gibi fln bakım açar belki benide:)
teşk.ler cnm fikir verdiğin için.
albümüme resim eklemeye çalışıyrm ben bu resimlere sinirlendim ben mi haksızım ekleyebilirsem bir bakın emi.

Böceğim bende adım adım merakla takip ediyom bebem.:nazar: Sırada gelinlikkk. Hem aydınlanıyorum böylelikle. Plastik makyaj mı yaptırcan gelinlikte nörcen kız topuzu dağınık falan mı

Ailelerin karışması işi berbat ediyor zaten bisürü sorun yaşadık bu yüzden....kendi aramızda tartışmıyoruz bile sırf aileler yüzünden ortalık toz duman oluyo... uzatmak istemiyorum..uzatırsak kendi ilişkimizden soğuyacağız gibime geliyo...ama annemde çok inatçı işte çok düşünüyorum nasıl kabul ettirsem diye :(

uzun süre nışanlı kalmanın yanı sıra ılışkınıze kımseyı karstrmamakta cok yarar var
bakın mesela bız
gıttık hemen gün aldıkkı ben yaz gelını olcaktım sımdık kaldı 20 gunum
hersey bız yaptık bız baktık bız beğendık
mobılyaları evı davetıyeyı nıkah gununu herseyı
aıleler cok işin içine gırmese cok daha guzel oluyormuş
sımdık babam arada bana laf atıyo
artık düğüne çağırırsan gelırm dıe ama umrumda deıl
cunku benım aılem karışsa onun aılesı bısey dese ortalık toz duman
bılıyomkı demezler ama ıhtımalde var
bence kendını hazır hıssedıyorsan evlen gıtsın

zeynepcım merk etme cnm söylerım;)
Vallahi uğur böcüğü çok haklısın şekerim aynen katılıyorum bizde beyaz eşyalarımızı almaya gittik bi anneler geldi kafayı yicektik kimi der büyük alma kimi der buzluk büyük olsun bidaha mı tövbeee:umursamaz:

Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah düğünün herşey içine sinsin istediğin gibi olsun canımmm:nazar:

sonbahar 2.resim güselmiş ama ereğlininde dediği gibi gri tonlarına baksan.
biraz parlak kumaş falan olsa...

Back
X