Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ayy cnm yaa bu son uğursuzluk olur ınş
dua edın bol bol nazardan korunmak ıcn
ayetel kursı felak nas unuttma

hehe aklın yolu birdirkaydirigubbakcemile3

Aga bende koyvermişim örnek dediysek kaydirigubbakcemile3

en baştaki topuzları beğendimkaydirigubbakcemile5

altın tonu renklı elbıse gıyen bayanın yanındakı sıyah elbıselı bayanın sacına bayıldım:

nasıl anlattım ama:roflol:

süperzemuszemus

ay hakkaten nekadar çok şey olmuş.
Allah beterinden korusu canım oku kendini gözü olanın gözü çıksın.
nazardan kötüsü yok.
bizde de küsüşmeler oldu.
üstüne bir de iki hafta sonra işsiz kalmıştımmafoldumben

ay hakkaten nekadar çok şey olmuş.
Allah beterinden korusu canım oku kendini gözü olanın gözü çıksın.
nazardan kötüsü yok.
bizde de küsüşmeler oldu.
üstüne bir de iki hafta sonra işsiz kalmıştımmafoldumben[/QUOTE]

sorma cnm ya hepsi üst üste geldi küsme gibi bi durum yok çok şükür allah korusun

kına ve cerezlerım hazırmışakannehir
benımkı aradı ablama gel dedı
yardım etcez ona
ıyıde bayatlamaz mı yaa
bu ne acele abowwakannehir

bayat yemiş yedrceniz nan insanlara:))
senin ki nere yetişio acep hehe

esra napcam bılmem yaa normalde öle deıl haa
hareketlı ama cok acelecı deıl
mısal dısarı cıkarken encok kendı oyalanır

lepi ben deıl onlar yedırıyo ben karısmam
ben aksama tazesını yerım:roflol:
tabakaneeya mok yetıştırıyo:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sonbahar geçmiş olsun ayrıca öyle gelin hanıma bende sinir olurdum kötükedihüso

böcüğüm ne iyi etmişsiniz vallahi,ya görümce yok mu sende benimki yüzüklerimizi bile kendimiz gittik aldık diye surat yaptı,laf söyledi gıcık

eregli canım nasılsın demişin tee ne vakit görmemişim özür bebeğim,iyi işte hazırlık falan uğraşıyoz be yavrum

esra cım vallahi nazar bu ya kem gözü olanın gözü çıksın.

Canımm ben göremedim fotoyu.ama gıcık bi tip belli takma sen bence bozma moralini benimde eltim var ama sağolsun çok iyidir zaten uzak:) Eltiler genelde anlaşamazmış zati:)

böcük yok kız ne rusu türk. ama benziyor bende almanlara benzettm.
ısınamadım ne bilim.
o kıyafeti ben giysem kayınvaldemde nişanlımda kıyameti koparırdı ama ona ses etmedi kimseler.
özellikle yapılmış bacak şhowuydu ama ters tepti lepi cnm kimseler memnun kalmamış hayatlarından hatta en son arabaya binmişler beni konuşmuşlar bizim isteme günümüzü. ne gzldi o gün die.
onunda yaşını sorup durmuşlar.
sanırım birtek ele avuca gelen yerim bacaklarım diyip göstermek istemiş millete orda aile büyükleri var dayımlar var halamlar kayınvaldem fln eniştem herkes orda bu böyle bir günde yapılcam bir davranış değil ama herhalde ben böyle hür insanım imajı çizmek istemiş.
herneyse lepinin sözünü dinleyip fazla uzatmıcam konuyu ama mutlaka birgün dersini veririm ben onun.
böcük evet cnm biliyrm mini almıştında giymedin sonra hatırlıyrm öyle bişeyler.giyilmez zaten ama şöylşe bişey kahveleri ble annesi yapmış seslenmiş mutfaktan kızım istersen gelde kahveleri götür die. hiç bi iş yapmamış sonrada hep foto çektirmiş.

nişanlımla annesi yanyana oturuyorlarmış.
biz foto çektircez demiş gelmiş aralarına lap demiş girmiş.
benimkide git abimin yanına otur diyememiş.
o yüzden öyle ben kayınbiraderimin yanında şekilden şekle giriyrm geçenlerde yanağımdan öpcek selamlaştık da napcağımı şaşırdım.
ben bu kadar modern görüşlü değilim açıkcası.
ztn böle modernlikte olmasın

Böcüğüm valla en iyisini ediyosun..Afferim sanaaaasengözlerimebaksanab Ancak anlamadığım nikahın mı 20 gün sonra düğünün mü kısssakannehir

selam kızlar
zeynepcim çok geçmiş olsun canım ,

foto koymuşsun sanırım ben göremedim ama bu kız seni bırak evleneceği adamın ailesine bile böyle saygısız davranıyosa senin kayınbiraderin işi var..

böcükk gelinliğinin fotosunu ekle kısss
bizde sanırım bu hafta içi gün almaya gidicez , fatihdede bir düğün salonu ile konuştuk sanırım onuj tutucaz

Düğün ne zaman canım.?Herkes didiyo vallaaakaydirigubbakcemile3

27 mart tatlım .
düğün salonuj ile konuştuk boşmuş
yarın kaypederler gidip biraz daha pazarlık edecekler fiyatta
muhtemelen tutarlar
perşembe günüde gün almaya gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…