Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

sonbahar bende olsam şöle bi neoluyos,bune derdim sanıırm.
açıkçası ev ortamında mini olayını hiç sevmiyorum.
çünkü oturduğunda koltuğa gömülüp kalıyosun ve çok kötü bi görüntü oluo.
heleki böle söz gibi özel bigünün içinde resim çekilme faslı varsa ve sürkli biriyle bol bol resim çekilecekse insan kndne pek çekidüzen veremiyor.
buyüzden butür özel günlerde daha uygun bişiler giyilmeli diye düşünüyorum ben.

Takma cnm sen boşverr nişanlını bilip güvendikten sonra ama bence bi ters bakış at o kendini bilmezede anlasın:umursamaz:

Tatlımm sen çaktırmadan abart bence bu kızı. Nişanlınada söyleyip durma bence tabii ki dikkatte et. Süper giyin her zaman özellikle kızın yanında falan sallama fazla kızı nişanlın sallamaz zatende onada deme bence anti patantez bu fotolarda başka mesaj falan var diye. Yengesi sonuçta belki rahat biridir giyim tarzı falanda böyledir ve biz fazla alışık olmadığımız için abes geliyo olabilir mi sen tanımışsındır gerçi????

kızlar nasıl üzüldüm anlatamam.
ya napmaya çalışmış anlamadım ben.
kendini göstermek istemiş herhalde.
ama bu senin özel bir günün daha ciddi bişeyler giy. bara gider gibi bune.
bunlar basit fotolar kızlar birde erotik içerikli fotolar var.
onca büyüğün yanında ayıp şeyler bunlar.
normalde ne giyersen giy ama nişanlımın yanında rahatsız oluyrm

Tatlımm sen çaktırmadan abart bence bu kızı. Nişanlınada söyleyip durma bence tabii ki dikkatte et. Süper giyin her zaman özellikle kızın yanında falan sallama fazla kızı nişanlın sallamaz zatende onada deme bence anti patantez bu fotolarda başka mesaj falan var diye. Yengesi sonuçta belki rahat biridir giyim tarzı falanda böyledir ve biz fazla alışık olmadığımız için abes geliyo olabilir mi sen tanımışsındır gerçi????

cnm ben bir kere gördm kendini.
çok şımarık biri kendini beğenmiş ukala ve her fırsatta beni kötülemeye çalışan biri.
samiöiyetine hiç güvenemiyrm nedense.
birde diyormuş eltime de çikolta yolluyrm fln.
yaptığı çok ayıp oldu üzüldüm açıkcası. ben nişanlıma güveniyrm ama onun bu davranışından rahatszı oldum.
kendi çekemediğine beni bu türlü yollar bulmuş.
ztn yaş farkımızda var fotolarda görüldüğü gibi

saygısızın tekı nolcak
bende mını eteklı bı elbıse aldım dedım bu özel gun buyuklerım olck olmaz
k valıdesı deıl mı yanındakı ne öle bacak bacak ustune annesı olsa bıle yapılmaz
ayrıca senın nışanlınla nıe okadr samımı
elı nerde baksana
ben o kadını yolar saclarını elıne verırdım
ıyıkı eltım yok ıyıkı
bısey sorcam bu bacım Türk mu
ruslara benzıyo ha

sonbahar baktım canım fotoya.
ne bilim biraz rahat bi tip geldi bana.
ben nişanlımın abisinin yanında böle sarılamam zaten nişanlıma bu biir.
bukadar rahat bacak şov yapamam bu ikii.
sana inat mı yapmış bilemem ben aranızdaki olayı ama anlattığına göre kkıskan diosun.
sen nişanlına sölemişsin söleyecğini daha fazla altında ne ima var diyip de eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırma kuzum.
gören görüyor bilen biliyor diyip
çaktırmadan dikkatli olmaya devam et.
eğer sen çok kızarsan nişanlında birşey olduğunda zeynep kızacak diyip herşeyi hatta hiçbieyi anlatmayabilir.
ama onun nişanında da sen güzel ol.
o bir numaralı kişi ise sen de iki numaralı kız ol.
yanüüü güzel ol dikkat çekici ol.
ikiniz yanyanayken onun adı geçiosa seninkide geçsin :lepi:

Canımm ben göremedim fotoyu.ama gıcık bi tip belli takma sen bence bozma moralini benimde eltim var ama sağolsun çok iyidir zaten uzak:) Eltiler genelde anlaşamazmış zati:)

böcük ALlah iyiliğini versin rusa benzio demişin hehe:))
ay valla son fotoyu görmemiştim yazmadan evvel emme şimdi sonuncuyu gördüm de...
kendi nişanlısı varken senin nişanlının yanına neden oturmuş ki.
valla dikkatli ol kızın nasıl bri olduğunu sen biliosun ona göre.
aranıza bişi sokmaya kavga etmenize vesile olmaya kalkabilir.
buna uğraşmasa bile onun yüzünden tartıştığınızı duysa sevinebilir.
oyüzden aranız bozuk da olsa bu kızın yanında belli etmeyin

lepi eğer sayfayı yenilemeseydim bende aynı şeyi yazacaktım :roflol:
bencede daha fazla gündeme getirip çocuğun aklını bulandırma.
eşşek karpuz olayı yani.
yapman gereken tek şey denilenin altında kalma,çok sessiz durma.
yani hani derlerya pısırık,herlafa he diyip susan falan.öle olma.
biraz kaba bi tabir oldu ama anlatabildimmi bilmiyorum.
yani o sana bişi derse yada çaktırmadan bişi ima etmeye çalışırsa sende atağa geç bence.
yoksa tepene çıkarda çıkar yani.
ve daima bakımlı halini koru yerimseniben

bi kaç seçenek. Ev için kıvırcık(ama diplerine kadar kıvırcık) yana toplu hoş olur takımın üstüne bebemm. Sonracığıma süper makyaj sükseli küpeler falan missss Önü fırfırlıysa kolye takmana gerek olmaz belki. Ama muhakkak bilekten bot topuklu kız hani bol paça değilde kısa dar paça kapri tarzı oluyor bazen bak o da bi seçenek olur ayakkabılarla dehşet duruyorr çünkü

Ya bazıları bütün fotoymuş kıvırcık olanları dikkate alınızkaydirigubbakcemile2

altın tonu renklı elbıse gıyen bayanın yanındakı sıyah elbıselı bayanın sacına bayıldım:

nasıl anlattım ama:roflol:

slm kıslar nasılsınız
nişanda nazara geldik galiba ben nişandan önce hastaydım bugün hepten ağırlaştım babam hastalandı 8 aylık yiğenim var ablamın gözüne parmağını soktu gözün üst tabakasını kaldırmış göz dr gittik gözü düzeltip bandajla kapamış 36 saat öyle kalıcak ordan dönüşte ablamın telini kaybettik hepsi üst üste geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…