canım geçsede boşver çok şık bence hemde kullanışlı..Koyu mobilyayı sevmiyorum..ben de beyaz istiyorum canım... inşallah modası çabuk geçmez. yani tam beyaz da değilde ceviz kram karışık
Papatya naber?
günaydın kızlar
neler gelişti neler değişti?
böcüğüm hayırlı uğurlu olsun
bizde askeri malzeme almakla uğraşıyoz
kızlaaaaar nişanlı sözlü olanlar yada olcak olanlar hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ben 11 aydır nişanlıyım benim söz nişan hatta isteme bi arada oldu nişanlım askere gitcekti çünkü tam nişanı mişanı yaptık aha rahat etcez artık gizli kapaklı olmıcak hiçbişey dedik bi hafta sonra askere gitti hala askerde hiç bişi anlamadım valla nişanlılığımı yaşayamıyorum hiç,siz tadını çıkarın kızlar...:çok üzgünüm:
Nossun tatlım aynı ablamda kaldım dün akşam rahat rahat gezdik sefkilimle. Bir ara her ne kadar ayar etsede sonradan topladı(sanki ben yokmuşum gibi davrandığı zaman çakıveresim geliyo ağzının üstüne:)) Bu akşamda kayınpederlere gittik geçen ayaküstü uğradığımız için düzeltmeye. Orasıda maşallah ayağımı sürüye sürüye gitmişim bayağı kalabalıktı ev sonra kaçtık bizde yoksa sıkıntıdan dalıp horlamaya başlicaktım az kalsın. Ki nişanlım dürttükaydirigubbakcemile3 Az önce geldim eve babam görmesin diye arkadaşım bıraktı diye uydurdum normaldede sağı solu belli olmaz kızar falan diye saklıyorum
papatya yatak almışın ya:)) şimdi sana bi soru kaça kaç aldınız nişanlının boyu nekadar:)
niye soruosan dersen benimki 187 cm 2 mere yatak alsak diyorum kısa olur dio.
ben 173 üm 2 metrede yatıyorum şimdi bu adam hakılımı bilemedim sana soryım dedim:)
Papatyacım hayırlı olsun yatağınız kaça aldınız markası ne bebem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?