Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

hadi hayırlısı derin
nişan elbisen falan hazırmı?

uğurböcüğü şafak kaç senin:jeyyar:

hadi hayırlısı bakalım az kaldı az...
ayy çok merak ediyorum senikaydirigubbakcemile3
birde evini falan koymuştun çok güzel maşallah
bol bol dua okuyun nazar değmesin
bize nişandan sonra çok kötü nazar değdi
sürekli hasta olduk çok şükür şimdi iyiyiz
ama kötü oluyor nazar..

evin atakentteydi değil mi yanlış hatırlamıyorsam ben oraları
baya iyi biliyorum rüyam pastanesi falan..kaydirigubbakcemile5

bu haftasonu söz yüzüğüm takılacak nişan ayrıca nişan yapmıycaz yüzük tepsisini nasıl süslemeliyim bilmiyorum. bide damada bişey takmamıza gerek var mı

derin önemli olan içne sinmesi zaten
içine sindiyse sorun yok

miray hoşgeldin öncelikle bizimkiler damada saat taktılar

bu haftasonu söz yüzüğüm takılacak nişan ayrıca nişan yapmıycaz yüzük tepsisini nasıl süslemeliyim bilmiyorum. bide damada bişey takmamıza gerek var mı

miray cım hayırlı olsun canım.Damada takı yörelerin adetlerine göre değişiyor bizde birşey takılmamıştı.Ama siz isterseniz bir saat takabilirsiniz.
Ve naçizane fikrim yüzük tepsisi değil de yüzük yastığı yapsan çok şık duruyor.Benimki öyle olmuştu her gören bu nasıl birşey çok orjinal duruyor demişti.

hoşbulduk adaer :) evet elbisemi yarın alıyorum mağazadan provaları yeni bitti,yarın koayarım buraya :)

kızlar bak demeyi unuttum.bi arkdşm var bnm. 29 yaşında.ailesi ve kndside artık görücü usulu olsun bari dediler.
kardşmin arkdşının halasıda bigün bize gelip kız arıyos varmı bildiğinz dedi.
bizde var dedik anlattık.ama kız oğlandan 3yaş büyük.
kızın ailesine ulaşamıyınca kız dediki bnm işyerime gelsin bari görüşelim.
çünkü çocuk gidicek muğlaya.orda çalışıyor.
neyse bunlar görüştü.birbirlerini beğenmişler ama kız karşı taraf yaşını sorun eder die olur dememiş.
oğlanda kızın ailesi sorun eder die olur dememiş. öle bişi demeden ayrılmışlar.
tabi ben üzüldüm öle olunca.
oğlanın annesi yine kız arama işine giriyo ve 2kişi daha aynı kızı yani arkdşımı öneriyo.
vardır bunda bi hayır demişler ve gidip görüşelim demişler.
dün gece oğlan tarafını kattık arkamıza kız evine bıraktık geldik.
bugün öğlen gittim konuştum ..
k.valide adayıyla eski mah den komşularmış.tanıdık çıkmış.
çok şaşırdım.biyandanda sevindim en azından birbirilerini tanıyolar.
15güne kadar isteme olacakmış.
biraz karışık anlattım sanki..

nnisanyagmuruu canım ne güzel birşeye vesile olmuşsunuz bak,hayırlısı olsun bakalım.Bende ne yapayım 24 nisan gelsin artık diye bekliyor duruyorum...

kızlar 20 aralıkta nişanım var ...biz 14 şubatta evlenmek istiyorum ama nneme söyleyemiyorum bu tarihi erken diyip istemeyeceğinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…