Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Papatyalar falan ahenk katmış fotoda renk olarak mat duruyor ama normalde çok daha güzeldir eminim canım. Bide aslında çiçekli böcekli abiye ya da gelinlik tarzı şeyler modelin özelliğini hafifletiyor gibime gelirdi ama bunda öyle bişey olmamış gayet şıkkk:lepi:
yerimsenibenopuyorumnanaktan
yerimsenibenopuyorumnanaktanPapatyalar falan ahenk katmış fotoda renk olarak mat duruyor ama normalde çok daha güzeldir eminim canım. Bide aslında çiçekli böcekli abiye ya da gelinlik tarzı şeyler modelin özelliğini hafifletiyor gibime gelirdi ama bunda öyle bişey olmamış gayet şıkkk:lepi:
nişanlığı aldığımız yerde hep taşlı modeller var ereğlimyerimsenibenopuyorumnanaktanPapatyalar falan ahenk katmış fotoda renk olarak mat duruyor ama normalde çok daha güzeldir eminim canım. Bide aslında çiçekli böcekli abiye ya da gelinlik tarzı şeyler modelin özelliğini hafifletiyor gibime gelirdi ama bunda öyle bişey olmamış gayet şıkkk:lepi:
selam kızlar gelınlıgımın sıparişini verdik kına kıyafetımı ve bındallımı aldık cok sukur ceyızı eve serdık topladık kolıledık evın tadılatı bıter bıtmez götürüp yerlestiricez nasipse... bu ara cok koşuşturmaca işlerimiz nıkah ıslemlerını yapacagız daha pek ugrayamıyorum ama sizleri cok özledım neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalım gecmısı de okuyamadım neler oldu bıttı
Bebem saolll. Kutu yaptımya kutuyu yollamadım parfümü yoktu çünkü parfümüde kargoda gelmedi daha. Sen nörüyosun bakalım canım?j
Uğur,çilek,nisan,ada,papatya,em,esra nörüyonuz agalar![]()