• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Papatyalar falan ahenk katmış fotoda renk olarak mat duruyor ama normalde çok daha güzeldir eminim canım. Bide aslında çiçekli böcekli abiye ya da gelinlik tarzı şeyler modelin özelliğini hafifletiyor gibime gelirdi ama bunda öyle bişey olmamış gayet şıkkk:lepi:

Papatyalar falan ahenk katmış fotoda renk olarak mat duruyor ama normalde çok daha güzeldir eminim canım. Bide aslında çiçekli böcekli abiye ya da gelinlik tarzı şeyler modelin özelliğini hafifletiyor gibime gelirdi ama bunda öyle bişey olmamış gayet şıkkk:lepi:
yerimsenibenopuyorumnanaktan

yerimsenibenopuyorumnanaktan

nişanlığı aldığımız yerde hep taşlı modeller var ereğlimyerimsenibenopuyorumnanaktan

selam kızlar gelınlıgımın sıparişini verdik kına kıyafetımı ve bındallımı aldık cok sukur ceyızı eve serdık topladık kolıledık evın tadılatı bıter bıtmez götürüp yerlestiricez nasipse... bu ara cok koşuşturmaca işlerimiz nıkah ıslemlerını yapacagız daha pek ugrayamıyorum ama sizleri cok özledım neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalım gecmısı de okuyamadım neler oldu bıttı

ayyy güzelim çoğu gitmiş azı kalmış,güzel tatlı telaşları bitireceksin.Hayırlısı olsun bakalım.

Bebem saolll. Kutu yaptımya kutuyu yollamadım parfümü yoktu çünkü parfümüde kargoda gelmedi daha. Sen nörüyosun bakalım canım?j
Uğur,çilek,nisan,ada,papatya,em,esra nörüyonuz agalar:D

ne olsun şekerim ben bugün çalışıyorum yarım günde olsa :(
evin tüllerinin siparişini verdik sonra duşakabinimiz takıldı öyle işte evle ilgili koşturup duruyoruz

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
:nazar: - 06 Aralık - esra8608 - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
:nazar: - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

esra ve yeşil hazırlıklarınız yavaş yavaş tamamlanıyo sanırım.
esracım gördüm nişanlığını çok hoş olmuş ve çok yakışmış canım.
yeşilcim sende gelinlik ve kına kıyafetini alıyomuşsun.
ne kadar güsel ya. ben bile heyecan yaptım şimdi bak.allahım bizede nasip etsin ogünleri.

kardşm denizliden bisürü şey almış bana.
sadece 3tanesini çekebildm.paylaşayım dedm.

880.jpg
[/url][/IMG]
buda cüzdanım.
887.jpg
[/url][/IMG]
891.jpg
[/url][/IMG]
buda gelinle damat.üzerine nişanlım ve benle ilgili hoş bi not yazmış.
894.jpg
[/url][/IMG]

bu işaretlediğim yerleri cep gibi. nereye nasıl konur kullanılır bilmiyorum ama çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan

910.jpg
[/url][/IMG]

eregli hoşgeldin canım

nnisanyagmuruu güzelim o işaretli yerler cep gibi demişsin ya bir odanın kapısının arkasına ya da odada bir yere asabilirsin içine bir şeyler koymak için.bizde de var buna benzer bir şey banyo kapısının arkasında duruyor içine pamuk,ped vb. şeyler koyduk belki bir fikir verir sanada

Back
X