• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

slm kızlar

esracım çok güzel olmuş güle güle giy
nisancım çok güzel kardeşinin aldıkları cüzdan çok tatlı

kızlar bayramınız şimdiden mübarek olsun.ben bugün eve gidiyorum. internet yok evde. bayramın 2. günü de nişanlım geliyor. bayramdan sonrada nikah izni aldım.artık dönüşte paylaşırım sizlerle. hepnizi öptüm...

bu arada ereğli benim parfümlerde yok veremicem bayramda nişanlıma. ama gömlek kravat ve kazak aldım.daha gümrük işlemleri için bekliyor dio parfümde

Em güle güle gidip güle güle gel canım bayramdan sonraya artıkın parfüm hedayeleri. Kızlar naber bayramınızı yarın kutlicammm:)

iyi akşamlar kıslar nasılsınız bakim
yorumlarınızı okudum beğenmenize çok sevindim opuyorumnanaktan giymek içinde sabırsızlanıyorum karşımda gördükçe zemuszemuskaydirigubbakcemile2
şimdiden iyi bayramlar diyim herkese

kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar bakın size nişan için aldığım ayakkabıyı göstereyim
bu vitrinden çekilmiş hali

Eklentiler

• $Photo-0235.webp
    $Photo-0235.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 29
my sakura cnm çok beğendim ayakkabılarını.
bende nişanlıma aldığımız botlaarı eklim
aynısı bende de var bayramdan sonra takım gezcez ama benimkilerin üst kısmı kırmızı onun krem.
grnt049p.jpg

my sakuragüzeller güle güle kullaaan. Sonbahar kız onun pembelerindende ben kendime aldım uzun zamandır postal giymediğim için ayaklarım palet gibi kocaman gelsede genede hoşlar. Sizinkilerde öyle takım olayı ösellikle. Güle güle yanyana yürüyün yani:)

alıntı edemedım pc sorun cıkarıo
tşk ederım kızlar darısı size ınş

nikah işlemlerı için gıttık ama yetışemedık tatıle girmişler
salı günü gtcez artık
evrakları hazırlayıp onları not ettık
bende yarın falan foto cekıncemm saçlarımı yaptırıp
pazarda evi temilemeye gıdıyoruz ınş aksılık cıkmazsa
öbur haftayada yada pazar vaktımiz kalırsa ogun mobılyalara karar vercez

zeynep güle gle gıyın cok beğendım

şakura sende cnm

ereglı yoolcdu oollcam ınş

Kikikikiki uğur:) Canım hadi hayırlısı bakalım hızını izlemek ne güzel. Gelinlik çok hoşş rengi çok koyu ama fildişi ya da kemik süper durur bu modelde.
Tatlılarımmmm bayramınız mübarek olsun. Çok iyi bayramlarrr herkese !!!!!!!!!

Slm kızlar ben de ağustosta nişanlandım temmuzda evlenicem...simdiden sac gelinlik derken kafayı yicem=))
bu arada bayramınız mübarek olsun...

ayyy güzelim çoğu gitmiş azı kalmış,güzel tatlı telaşları bitireceksin.Hayırlısı olsun bakalım.

sağol janım amin darısı başına inş.

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
:nazar: - 06 Aralık - esra8608 - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
:nazar: - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

esra ve yeşil hazırlıklarınız yavaş yavaş tamamlanıyo sanırım.
esracım gördüm nişanlığını çok hoş olmuş ve çok yakışmış canım.
yeşilcim sende gelinlik ve kına kıyafetini alıyomuşsun.
ne kadar güsel ya. ben bile heyecan yaptım şimdi bak.allahım bizede nasip etsin ogünleri.

evet halılarımı ve sandıgı aldık dun cok sukur bısey kalmadı alınacak plastıklerde haloldu.
alıntı edemedım pc sorun cıkarıo
tşk ederım kızlar darısı size ınş

nikah işlemlerı için gıttık ama yetışemedık tatıle girmişler
salı günü gtcez artık
evrakları hazırlayıp onları not ettık
bende yarın falan foto cekıncemm saçlarımı yaptırıp
pazarda evi temilemeye gıdıyoruz ınş aksılık cıkmazsa
öbur haftayada yada pazar vaktımiz kalırsa ogun mobılyalara karar vercez

zeynep güle gle gıyın cok beğendım

şakura sende cnm

ereglı yoolcdu oollcam ınş

ooo böcükccüm maşallah cok hızlısınız:)

herkesin bayramı mübarek olsun kızlar nasılsınız?

Yeşilcim saol nabersin canım?j Kız düğününe az kaldı ya. Bitmiştir artıkın herşeyyyyyyyyyyyyy dime?j :hulya:
eesra mrb sanada

Az önce iki tepsi revani yaptım bi tanesi pişmiş falan çok güzel kızarmış havluyla kaldırırken elimi yaktı, düşürdüm tepsiyi ay çok sinir oldum darmadağın oldu yaws:gitme: şerbeti falanda hazırdı. Onun yerine şekerpare yaptım yeter inş. Sülemesi ayıp feci hamaratım bugün annem bi yerlerde kargalar ölmüştür diyor (bizim buralarda şaşırınca derler genelde) Neysem bayrama ne tatlıları yapiyonuz nan ben bitek bu ikisini yapmayı biliyorum tatlılardanalkisalkisalkis. Hadi gelin berabr yiyelimnaniknanik

Az önce iki tepsi revani yaptım bi tanesi pişmiş falan çok güzel kızarmış havluyla kaldırırken elimi yaktı, düşürdüm tepsiyi ay çok sinir oldum darmadağın oldu yaws:gitme: şerbeti falanda hazırdı. Onun yerine şekerpare yaptım yeter inş. Sülemesi ayıp feci hamaratım bugün annem bi yerlerde kargalar ölmüştür diyor (bizim buralarda şaşırınca derler genelde) Neysem bayrama ne tatlıları yapiyonuz nan ben bitek bu ikisini yapmayı biliyorum tatlılardanalkisalkisalkis. Hadi gelin berabr yiyelimnaniknanik
Ellerine sağlık hemşire valla ben bi hazır kadayıfın üzerine şerbet dökmeyi biliyorum kızzz evde mi kalıcam nekaydirigubbakcemile3

Back
X