Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin cnm. Ya ben hiç sevmiyorum akraba ziyareti hele damat tarafı olunca amannnfisfisfisevet cnm ilk bayramımız bizim amcamları falan gezicez sonrada ben gidicem onlara bende gitmedim daha
my sakura çok güzel cnm güle güle kullan
my sakura cnm çok beğendim ayakkabılarını.
bende nişanlıma aldığımız botlaarı eklim
aynısı bende de var bayramdan sonra takım gezcez ama benimkilerin üst kısmı kırmızı onun krem.
my sakuragüzeller güle güle kullaaan. Sonbahar kız onun pembelerindende ben kendime aldım uzun zamandır postal giymediğim için ayaklarım palet gibi kocaman gelsede genede hoşlar. Sizinkilerde öyle takım olayı ösellikle. Güle güle yanyana yürüyün yani:)
![]()
kızlar bu gelınlık nasıl
bunu dıktrcem sanırım:lepi:
my sakuragüzeller güle güle kullaaan. Sonbahar kız onun pembelerindende ben kendime aldım uzun zamandır postal giymediğim için ayaklarım palet gibi kocaman gelsede genede hoşlar. Sizinkilerde öyle takım olayı ösellikle. Güle güle yanyana yürüyün yani:)
Kikikikiki uğur:) Canım hadi hayırlısı bakalım hızını izlemek ne güzel. Gelinlik çok hoşş rengi çok koyu ama fildişi ya da kemik süper durur bu modelde.
Tatlılarımmmm bayramınız mübarek olsun. Çok iyi bayramlarrr herkese !!!!!!!!!
Slm kızlar ben de ağustosta nişanlandım temmuzda evlenicem...simdiden sac gelinlik derken kafayı yicem=))
bu arada bayramınız mübarek olsun...
Az önce iki tepsi revani yaptım bi tanesi pişmiş falan çok güzel kızarmış havluyla kaldırırken elimi yaktı, düşürdüm tepsiyi ay çok sinir oldum darmadağın oldu yaws:gitme: şerbeti falanda hazırdı. Onun yerine şekerpare yaptım yeter inş. Sülemesi ayıp feci hamaratım bugün annem bi yerlerde kargalar ölmüştür diyor (bizim buralarda şaşırınca derler genelde) Neysem bayrama ne tatlıları yapiyonuz nan ben bitek bu ikisini yapmayı biliyorum tatlılardanalkisalkisalkis. Hadi gelin berabr yiyelimnaniknanik