• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

iyi bayramlar kızlar nasılsınız ben bugün hep evdeydim bayramı çok anlayamadım kayınvalideler şehir dışında doğal olarak sözlüm de ailesinin yanına gitti onu özledim :(

my sakura çok güzel cnm güle güle kullan

my sakura cnm çok beğendim ayakkabılarını.
bende nişanlıma aldığımız botlaarı eklim
aynısı bende de var bayramdan sonra takım gezcez ama benimkilerin üst kısmı kırmızı onun krem.

my sakuragüzeller güle güle kullaaan. Sonbahar kız onun pembelerindende ben kendime aldım uzun zamandır postal giymediğim için ayaklarım palet gibi kocaman gelsede genede hoşlar. Sizinkilerde öyle takım olayı ösellikle. Güle güle yanyana yürüyün yani:)

sağolun kızlar ayakta çok şık duruyor zemuszemus

64728443.png

kızlar bu gelınlık nasıl
bunu dıktrcem sanırım:lepi:

uğur çok güzel bir model bence de bembeyaz olmadığında yani kemik renginde filan daha şık duruyor bu model

Laydy saol canım. Öğrenirsin aga sıkıntı yok:)
Kızlar tüm gün evdeydim nişanlım aradı akrabalarına falan bayrama gideceklermiş senide alalım dedi. Ayy yok geçen bayram bu gaflette bulundum saten, patlayabilirdim pat pat. Bi daha sıkılmaya hiç niyetim yokkaydirigubbakcemile3 Yarın bizim bayramımız var onlarda gelecek ailecek.

kızlar yarın nişan bohçasını sonunda götürüyoruzzopuyorumnanaktan
size fotoları koyucam birazdan.
nasıl hazıladık görün nacizane.
başta kayınbabaya ve kayınvalideye koymicaktık ama annem koyalım bişeyler dedi minik bi bohçada onlara yaptık

sonra gene koycam foto canikolar bugün kimse yok kaldırdım

işte bunlar ok bişey yapmadık az öz herşey var işte.
bohça içinde pantlon gömlek iç çamaşırı seccade tesbih namaz başlığı lif havlu cüzdan eşorfman ve pijama takımı.
minik bohçada kaynanama e kayınbabama topluca var. başörtü seccade gömlek tesbih havlu çorap
kutuda ise diş macunu deodoranrt roll on traş köpüğü taş bıçağı var.
Allah bereket versin daha nolsun elimden geldiğincede süsledim işteopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nşanlımın bohöasındaki kırmızı kurdelanın uçları tesr oldukaydirigubbakcemile3sonradan da düzeltemedim o da öle olsun napalımkaydirigubbakcemile3

my sakuragüzeller güle güle kullaaan. Sonbahar kız onun pembelerindende ben kendime aldım uzun zamandır postal giymediğim için ayaklarım palet gibi kocaman gelsede genede hoşlar. Sizinkilerde öyle takım olayı ösellikle. Güle güle yanyana yürüyün yani:)

çok teşk. ederim cnm.
grnt0611.jpg

içinden otladım biraz öle çektim
grnt062.jpg

mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum arkadaslar

ugur bocugum super bir model acik renk te olursa cok guzel bir gelinlik oluacaktir.

sonbahar14 hediyelerin cok hosmus guzelim

hepinizeeeeee hayırlı bayramlar canlarım... bol mutluluk, bol huzur bol aşk getirsin:asigim:inşallaahh bu hayırlı günler...

iyi geceler kıslar kayınvaliledemlere bayramlaşmaya gittim bana yüzük almışla kayınpederim taktı
sizin gününüz nasıl geçti

Kikikikiki uğur:) Canım hadi hayırlısı bakalım hızını izlemek ne güzel. Gelinlik çok hoşş rengi çok koyu ama fildişi ya da kemik süper durur bu modelde.
Tatlılarımmmm bayramınız mübarek olsun. Çok iyi bayramlarrr herkese !!!!!!!!!

rengı krık beyaz olcak cnm eğer buolursazemuszemus
Slm kızlar ben de ağustosta nişanlandım temmuzda evlenicem...simdiden sac gelinlik derken kafayı yicem=))
bu arada bayramınız mübarek olsun...

daha cok var takma bende düğünümü yazın yaparız derken1 ay sonra falan olcakakannehir
Az önce iki tepsi revani yaptım bi tanesi pişmiş falan çok güzel kızarmış havluyla kaldırırken elimi yaktı, düşürdüm tepsiyi ay çok sinir oldum darmadağın oldu yaws:gitme: şerbeti falanda hazırdı. Onun yerine şekerpare yaptım yeter inş. Sülemesi ayıp feci hamaratım bugün annem bi yerlerde kargalar ölmüştür diyor (bizim buralarda şaşırınca derler genelde) Neysem bayrama ne tatlıları yapiyonuz nan ben bitek bu ikisini yapmayı biliyorum tatlılardanalkisalkisalkis. Hadi gelin berabr yiyelimnaniknanik

becerıksız:1closedeyes:
ellerıne sağlık yemış kadar oldum:1hug:
baklava yaptık:kahve:

tskler kızlar
mmısfrler işler derkenn gıremıyorum
herkese ayrı ayrı tskler canlarım benım

hepinize iyi bayramlar kızlar
bana destek oldunuz çok teşekkürler
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Allah razı olsun,Allah kimsenin sevdiğine zarar vermesin
uğur böcüğü kız evleniyor musun senakannehir
biz seni bahar gelini yada yaz gelini olarak bekliyorduk canım