Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben hep senin kardeşini erkek sanıyodum kaydirigubbakcemile3
2 aydır nişalıyım. Nişanlımla hafta sonları nişnlımla buluşur konuşur, gezeriz. Bugün çarşıda bir yerde otururken abim kızlarıyla beraber çarşıya çıkmış alışveriş yapıyorlarken bir pastanede oturmuşlardı. Bizde nişanlımla başka bir pastanede otururken abim telefonla aradı biz şu pastanede kızlarımla oturuyorum nişanlın ile beraber gel beraber oturalım dedi. Bende tamam dedim geliyoruz dedim. Ama nişanlım olmaz dedi gitmem dedi. Niiçin diye sorunca prensip meselesi dedi. henüz erken dedi. kabul etmedi. Bende biraz bozuldum. tabi . Sonra kalktık o beni pastanenin yakınında indirdi eve gitti bende abimin yanına gittim.
Niiçin buluşmak istemedi. nasıl yorumlayım bu durumu. Şuan için erken diyor ne demek istiyor. Ayrılırken morali pek iyi degildi.
selam kızlar gelınlıgımın sıparişini verdik kına kıyafetımı ve bındallımı aldık cok sukur ceyızı eve serdık topladık kolıledık evın tadılatı bıter bıtmez götürüp yerlestiricez nasipse... bu ara cok koşuşturmaca işlerimiz nıkah ıslemlerını yapacagız daha pek ugrayamıyorum ama sizleri cok özledım neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalım gecmısı de okuyamadım neler oldu bıttı
yeşilim nasılsın cnm hazıklar hızlanmış çoğunu yapmışsınız ne güzel
Bebem saolll. Kutu yaptımya kutuyu yollamadım parfümü yoktu çünkü parfümüde kargoda gelmedi daha. Sen nörüyosun bakalım canım?j
Uğur,çilek,nisan,ada,papatya,em nörüyonuz agalar![]()