• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

evet canım. kız kardeşim var 1 tane.
bnm aksime sarışın ve mavi gözlü.
çoğu kişi ikizmisiniz demeye başladı son bikaç aydır :bbo:

azöncede okudum canım. konu açmışsın.
nişanlım diyorsun. demekki aileler dahil herkes biliyor.bi nişan yapılmış.
ve tlfda arayana kim olsa o an olmaz diyemezdi.
nişanlın seni kırmayıp 5 dk oturup kalkabilirdi.
bu nişanlımla bnm başıma çok geldi.yani ya benden ya ondan birileri arayıp aa biz şurdayız görüşelim olayı.
ve ne o nede ben sorun çıkarmadık.çıkacak bisorunda görmedik açıkçası.memnun olduk aksine.
nişanlının tavrına anlam veremedim canım.

uyanıkımdır hee:jeyyar: bugun foruma gıttık cokyorulduk ablam yarın alırız dedı yaşasınnnn

bende anlam veremedım ne dıe öle dedıyse:bbo:

2 aydır nişalıyım. Nişanlımla hafta sonları nişnlımla buluşur konuşur, gezeriz. Bugün çarşıda bir yerde otururken abim kızlarıyla beraber çarşıya çıkmış alışveriş yapıyorlarken bir pastanede oturmuşlardı. Bizde nişanlımla başka bir pastanede otururken abim telefonla aradı biz şu pastanede kızlarımla oturuyorum nişanlın ile beraber gel beraber oturalım dedi. Bende tamam dedim geliyoruz dedim. Ama nişanlım olmaz dedi gitmem dedi. Niiçin diye sorunca prensip meselesi dedi. henüz erken dedi. kabul etmedi. Bende biraz bozuldum. tabi . Sonra kalktık o beni pastanenin yakınında indirdi eve gitti bende abimin yanına gittim.

Niiçin buluşmak istemedi. nasıl yorumlayım bu durumu. Şuan için erken diyor ne demek istiyor. Ayrılırken morali pek iyi degildi.

canım açıkca sor bu durumun seni rahatsız ettiğini söyle.Sonradan da böyle davranmaya devam ederse sen arada kalırsın çünkü.1 hafta falan olsa diyeceğim daha yeni çekinmiştir.2 ay olmuş ve senin eşin olacak bu insan.Nasıl prensip anlamadım ben.Konuş canım ki aklında soru işareti kalmasın.

iyi akşamlar kıslar nasılsınız
nişanlığımı aldım ama resmi ablamda bende yok bu akşam ekleyebilirsem eklerim
böcüğüm gözün aydın cnm evi tutmuşunuz nikah gününü aldınızmı? eniştemde çok aceleci beya :D

selam kızlar gelınlıgımın sıparişini verdik kına kıyafetımı ve bındallımı aldık cok sukur ceyızı eve serdık topladık kolıledık evın tadılatı bıter bıtmez götürüp yerlestiricez nasipse... bu ara cok koşuşturmaca işlerimiz nıkah ıslemlerını yapacagız daha pek ugrayamıyorum ama sizleri cok özledım neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalım gecmısı de okuyamadım neler oldu bıttı

aaa nisan bende nedense kardesını erkek sanıyordum:)
böcükcüm hayırlı olsun evı tutmuşsunuz düğün ne zaman nasipse?

selam kızlar gelınlıgımın sıparişini verdik kına kıyafetımı ve bındallımı aldık cok sukur ceyızı eve serdık topladık kolıledık evın tadılatı bıter bıtmez götürüp yerlestiricez nasipse... bu ara cok koşuşturmaca işlerimiz nıkah ıslemlerını yapacagız daha pek ugrayamıyorum ama sizleri cok özledım neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalım gecmısı de okuyamadım neler oldu bıttı

yeşilim nasılsın cnm hazıklar hızlanmış çoğunu yapmışsınız ne güzel

yeşilim nasılsın cnm hazıklar hızlanmış çoğunu yapmışsınız ne güzel

evet esracım bırcok sey bıttı inş hepsi tamamlanıır kısa zamanda sürekli bir koşuşturma var su an bende pek birşey hıssetmıyorum ama girp olmustum dınlenemediğim icin hala gecmedı bırde uykusuzluk var tabı gunde en fazla 3-4 saat uykuyla duruyorum bır turlu uyuyamıyorum ya... bu evlilik stresı berbat bırseymıs aslında hem cok güzel hem de evde kolı kolı esyalarını görunce ınsan bi kötü oluyor ne bılıyım garip bırsey ... kendımı nasıl hissettıgımı dahı bılmıyorum

sen nasılsın esracım senın düğüne ne kdr kaldı neler yapıyorsun

sen nasılsın esracım senın düğüne ne kdr kaldı neler yapıyorsun[/QUOTE]

benim nişan olucak cnm 10 gün kaldı bayramdan sonra benimde çoğu hazırlık bitti dün akşam nişanlığımı aldım nişan bohçalarım geldi erkek tarafı getirdi biz nişandan sonra götürücez

Son düzenleme:
Fıstıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün hediyeyi patlattım çok şaşırdı benimkiii. ıki gündür gesizorusss bu akşamda buluştukk. Siz nasılsınız bakalımmmm?j

Bebem saolll. Kutu yaptımya kutuyu yollamadım parfümü yoktu çünkü parfümüde kargoda gelmedi daha. Sen nörüyosun bakalım canım?j
Uğur,çilek,nisan,ada,papatya,em,esra nörüyonuz agalar:D

Son düzenleme:
Bebem saolll. Kutu yaptımya kutuyu yollamadım parfümü yoktu çünkü parfümüde kargoda gelmedi daha. Sen nörüyosun bakalım canım?j
Uğur,çilek,nisan,ada,papatya,em nörüyonuz agalar:D

napim cnm bildiğin gibi işte aynı.
giremedim ne zamandır. kızlar da yok bugece:(

Back
X