• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

çilekcim güzel çizmelerin çok şeker güle güle giy.ben topuklu aldım bihter çizmesiymiş kaydirigubbakcemile3 topuklu giyince millet bana zayıflamışsın dedi halbuki aynıyım bodur bodur duruyodum demkki

günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan

çilek çızmaların çok güselmiş.güle güle giy canım.

gunaydın kızlar

cılek güle güle eskıt cnm

lepi nerdesın dün senınle baktığımız banyo takımı varıdya 30 tl olan onu almayı düşünüyorum sence?
hanı kapıdan cıkarken ben bakmıştım

Günaydın hepinize :)
Çilek cim çizme almışsın hayırlı olsun.
uğur böcüğü,bugün gidiyor musunuz nikah günü almaya canım.Banyo takımının resmini bulabilir misin netten ya da benzerini nasılmış 30 tl ye merak ettim.

yok cnm bugunde gıdemıyoruz :ecrin_bebek: aşkım kaç gundur uykusuz 12den sabahlara kadar çalıştı ev için koşturdu
bugn dınlen dedım öğlen kalkıp elektrıık su doğalgazı ustune alcak
k valıdemde dr gıttı onun amelıyat olması gerekıyorda günü ne zmna verdılerse ona göre alcaz
ınş buluruz 3 ocak dıyorum ama bakalım
yok cnm resmı nette
küçük bı takım porselen
wc fırcası macunluk diş fırcalık sabunluk dıye takım
ebenyn banyosu için alcam sanırm

bulmasakta önemlı deıl cnm vakıt kazanmış olurum:jeyyar:
ayrıca regl olcam gunu buluyo o yuzden olmasa daha ıyı:

böcüüük diğer yere yazdım güzel al diyee.
adaer canım ben de öle bi takım alcam.
tek bi çöp kutusu yok onu da ayrı alcam.
30 lira ama porselen bir takım
böcüğün dediği krem renk kenarları ahşap görünümlü gibi.
ben de bi tane görmüştüm aynı yerde krem renk ve üstünde eşkenar dörtgen şeklinde gri renk süzü vardı.
göztepep de görmüştüm böle takımlar onlar desenliydi uzaktan götürmek zor geldi göztepeye gidip alcam sanırım ben de alırsam eklerim sen de görürsün ozaman

çilek çizmelerin güelmiş ben de beğendim.
grace al anacım iki liraya bişi alıp mutlu oluom bi kaç idare edio benikaydirigubbakcemile3

ablam okuldan gelsın kızyla
cıkarım bende para yok
ablamdan alcam annemde kızar
dıycemkı ablamm hedıye aldı bana:jeyyar: ozmnn kızmaz

ay Allah iyiliğini versin böcükcüğüm güldürdün beni öyle de kızmasın annecik o zaman :)

lepi cim ok. canım eklersin alırsan.

ya napim nisancım sorma
2 gündür eminönüye gidip geliyrm neyseki bitirdim işi
sen ne yapıyosun kardeşinin resmini koymuşsun kaçırdık artık ama bişey sorucam ya
senin kardeşin kız mıydı?

Back
X