• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

iyidir adaercim sen nasılsın
mrb kıslar nasılsınız çok heyecanlıyım nişanlığı almaya gidicem bu akşam önce fotoğrafçıya gün almaya ordanda nişanlığımı almaya gidiyorum resmini
nişanlığın resmini ekleyemeyebiliim ordanda işe gitmek durumundayım:(

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
:nazar: - 06 Aralık - esra8608 - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
:nazar: - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

yeni listemiz burda.listeye göre life_city evlendi opuyorumnanaktan

arkadaşlar nerelerdesiniz çilek,eregli,ugur böcüğü,esra8608 ve diğerleri ayyy kimse yok ya :(

böcüğüm nikah gününüzü almışsındır sanıyorum.Haberleri bekliyorum hadi gel de anlat bir an önce

:))
kızçeler merhabaa.
bugün son an kararıyla böcükle görüştük biz.
han gitmişken de boş dönmek olmasın diye bişiler aldım bi milyoncu abla oldum bu sayede:))
böcük semtini tanıttı bana bikaç yere götürdü maksat muhabbet olsun bi kaç şey aldım ve geldim evime:))
buarada böcük bugün daha tarihini almadı yarına inşallah:)
yarında grev varmış kamuda akşam gelinde okur burayı inşallah ona göre giderler

lepi ne güzel görüşmüşsünüz :) kısmet bir gün inşallah hep beraber görüşürüz.Neler aldın yazmamışsın.
Böcüğüm tarihide alamamış neyse kısmet her şey bayramdan sonra alırlar belkide.Akşam gelsin burayı okusunda yarın gitmesin boşa bari.

kız ne alcam bi milyonculuk işte:))
kepçe falaln almıştım daha evvel spatulasını bulamıodum onu aldım.
sonra soyma şeysi, yumurta süreceği yağ süzme hunisi normal huni aldım:))
ıvır zıvır yani dedim ya maksat muhabbet olsun gitmişken de boş dönmiyim dedim aldım kaydirigubbakcemile3

geldım

ana öle mı nan yarında mı olmuycak bızım iş off off olsun genede ben benımkıne demem gelsın gzerız
sonrada evımıze gıderız
belkı rsımlerını cekmıştır eklerım
demıştım ama sanmıyorumda cok uykusuz ve erkekler cok dıkkat etmez böle seylere
elektrık su doğalgazı ustune alcak onunla uğrasırız

ceyıs topıcıne ceyıs ekledım
lepi ıle buluştukk:lepi:

böcük kamuda grev var ama sen deme seninkine git gez belki yaparlar da işinizi bilmiyorum tam olarak nerelerde grev vapurdan indim adamın teki bağırıyordu grev var yarın acil harci herkes grevde diodu ben oun yalancısıyım
sana diodum ya göz altlarım mor mu diye eve geldim mormuş insan der be yorgun ve çirkindim:gitme:

ama k valıdeme dr yarına gün vermış komşuma gıttım öğretmen yok dedı
ve öğrencı olan komsularımdanda yooo haberım yok dedı
kafam karıstı hee

yok nan deıldı işte sana öle gelıyo

böcük belki abartıolardır grevi siz gidin işlerinizi yapmaya çalışın belkim biri olmazsa biri olur denemekten zarar çıkmaz

olsun napalım gelirler okurlar sonrada ben de giremedim kaç gündür iş güç yoğunluğu ... çeyiz almak istiyorum ben deeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae

Back
X