Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam selenay
ben çok zamandır forumları okuyorum da
demek ki yazasım varmış
yazıp yazıp duruyorum
herşeye bişey diyesim var
bi de yeri gelsin de çeyizlerimi koyayım diye bekliyorum :)))
slm kızlar
amma çok dedikodu yapmışsınız oku oku bitmedi yaa :)
hakkaten
ama bişey dicem
rizeyi boşver
izmirde otursanız keşke
bayılıyorum izmire
keşke biz izmirde otursaydık
ay babanı stres yapma sonuçta o da senin die rolayda çok üzüldüğünü falan da biliyor
snei üzmemek için olumlu oluyor
bak ne güzel
hos geldin janımkaydirigubbakcemile2
benım net gdııyo nazar değdın nan eda:mymeka: yazdıklarımda cıkmamış
selen h geldın hemşo nassın senın nışan falan oldu mu olcak mı
ya hem konuşmak istiyorumyaz bacım yaz iyidir
insan bazen konuşmak istiyor
hem nasılsa hepimizin derdi aşşağı yukarı bir :)
günaydıın uf yeni kalktım bende. herkeze günaydın. bugün mobilyalarım geliyor ay çok heycanlıyım kızlaaar.
ay ben de diyorum ki nerde bu kızbenım net gdııyo nazar değdın nan eda:mymeka: yazdıklarımda cıkmamış
selen h geldın hemşo nassın senın nışan falan oldu mu olcak mı
hadi gözün aydın canım
Allah güle güle kullandırmak nasip etsin
evini tam düzünce bi resmini koy bizde fikir edinelim olur mu :)
x v b hayrlı olsun cnm yatak odasını kım aldı daha doğrusu kım ne aldı mobılya konusunda markası ne kaca aldınız
hemşo nerden gelcekler cnm benımkıler rızeden gelcek benımaılemden niğdeden gelck
x v b hayrlı olsun cnm yatak odasını kım aldı daha doğrusu kım ne aldı mobılya konusunda markası ne kaca aldınız
hemşo nerden gelcekler cnm benımkıler rızeden gelcek benımaılemden niğdeden gelck
mobilyalar hepsini nişanlım aldı. ben mobilya almadım canım. resimleri var atimmi şekeriiiim. mobilya yatak odası oturma grubu duvar ünütesi gümüşlük bitanede küçük köşe takımım var. hepsi 5 buçuk indirim yapa yapa.