Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:teselli:burdayız macig necmi kaydirigubbakcemile3film izledim geldim.macig necmiii geldiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
gracekafa, çilek surat, arıkafa, zeyno, yemyeşil, nisanyağmuru,esroşşş, damla, melisim, psiqo, şebnem, em nirdesniiiiiiiiiiiiiizzz nirdeeeee???delikafadulden
profiterol yaptın mı dilom :roflol:selam olsun size ey sevgili dostlar opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok mutluyuuuuuummm delikafadulden
Yarın sevgilim geliyoooo delikafadulden
Darısı tüm yolunu bekleyenlerin başına :Saruboceq:
ayy çileğim darısı benimkinin başınaaaa ne güzel belli olmuş sizin... şimdi başvurdu aralığa kadar beklettiler öyle mi benimkininde okulu şubatta bitecek alacak diplomayı ancak agustosta gider o halde ...
kızlar tek haneli rakamlara düştük ve ben heyecandan yerimde duramıyorum ki ben soğukkanlı biriyimdir genelde ama yanii şuan anlatamam size...
nisanım çok fena bişeymiş diyorum ki nişan böyleyse düğün en olur bilemem bir de ev telaşı olacak bir yandan ...gelinlik düğün ayyy o daha fenadelikafadulden
nisanım çok fena bişeymiş diyorum ki nişan böyleyse düğün en olur bilemem bir de ev telaşı olacak bir yandan ...gelinlik düğün ayyy o daha fenadelikafadulden