canım senni mantıklı.ama benimde daha çok var
şimdiden almaya kalksam modeller çok değişir.seneye alırım bende allahın izniyle.
bende başka öyle modeli geçmicek modellere bakcam
kız daha nişanı yapamadık.nişan olsun bakam bi önce.
çeyizi düşünürüm sora:)
selen cim ben staja başlamıştım 2003 de ozaman ufak ufak nevresim takımı falan alıp attım kenara açıkcsı doğru düzgün 3-4 senedir çalışıyorum hala çeyiz alıyorum genede eksik çıkıyo Allah dan ufak tefek şeyler kaldı ama para tutan şeylerde onlar aslında bide küçük ev aletlerim kaldı çok şükür öle böle alınıp ödeniyo
ee peki kızlar hani böyle almışınız.depodaymış.falan.sora değişebiliomuş iyimiş.
ama parasını nasıl ödüonuz.mesala ben taksitle ödeyebilirm.
erkek tarafı kız tarafı ayrımı alıonuz.
biz ortak ödeyelim dioduk.
tepsilerin 1. güzelmişte
2. abartı:)
haklısın Selen cim zaten erkeğinki göze batar tamam onlarda pahalı ama o evi ev yapan eşyalarıda kız getiriyo dimi
aynen
ama bunu anlıcak erkek zekası isterim
geçenlerde çalıştığım iş yerindeki bey :) temmuzda evleniyor
hazırlıklardan laf açıldı
aman diyor kız tarafının aldığıda bişey mi asıl eşyayı erkek tarafı alıyo
:1shok: oldum dedim siz ne diyorsunuz
e tabi dedi kız 2 tabak çanak getiriyo o olmasa da olur ama düğün olmazsa olmaz, ev tutulmazsa olmaz, çamaşır makinesi olmasa olur ama buzdolabı olmazsa olmaz, hem salon takımı oturma odasınıda biz alıyoruz dedi :1shok:
tabi bende bir öfke kötükedihüso
dedim kız tarafı yatak odası alıyor o olmazsa olur mu dedim, çam. mak. olmazsa olmaz siz kendi açınızdan düşünüyorsunuz dedim, ayrıca mutfakta onca eşya olmayınca neyde yiyip içeceksiniz ki dedim, dışardan yerseniz orasını bilmem tabi o kadar zenginseniz dedim susakaldı :mymeka:
ay Allah böyle bencil ve düşüncesiz erkek vermesin :Saruboceq: çok kavga ederiz çoook :1closedeyes: kötükedihüso
babalar günü geliyo buarada yeni bi telaş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?