Gerçekten koca kıllı göbeği var, ellerinde bile kıl var ayrıca diş fırçalamaya bazen üşenir yani dediğiniz gibi ben ondan bakımlı ve de güzelim. Teşekkür ederim.
Aynen, evli olabilirsiniz belki diye oyle yazdim yoksa alerji yapan dantel camasirla adamin yanina gitmeyin tabi adami eve atinEeee sevişmeye gıdınce gıyeceksem baya bi duracak totomda.O yuzden en guzelı eve atmak :):)
Evet seviyorum. koca göbeklim diyordum ben ona. Ama şimdi göbeğini biraz eritti, evlenecek ya ondan zaarYalnız koca adayını tarif edişiniz müthiş severek evleniyorsunuz değil mi?
Arada evde de ipek geceliklerle falan salin sen yine deaha ben de tam tersi evde madam moss pijama ve a101 don .ama dışarda ar...ni çanta ck ayakkabı burberry saat swarovski kolye vs. yav beni evde gören benden soğur şimdi anladım ha ha ha.acayipmişim sahidenn iyi ki evliyim bariii
Aynaya da sert çıkmanıza gerek yok ki kadın olarak yatak odasında ben aynayı seviyorum yahuEvet seviyorum. koca göbeklim diyordum ben ona. Ama şimdi göbeğini biraz eritti, evlenecek ya ondan zaar
cıkss adam kendimi iyi hisetmiyorum virüs mü kaptım acaba diye gene kendini izole etti uyuyorArada evde de ipek geceliklerle falan salin sen yine de
Ayyyy oyle mizmiz adama yapma bi sey zatencıkss adam kendimi iyi hisetmiyorum virüs mü kaptım acaba diye gene kendini izole etti uyuyorher hafta virüs kaptım diye hastaneye koşuyor teste neredeyse .pandemi de penye don candırrrr
Düzenli fırçalamıyor bazen üşeniyor evet.sabah akşam düzenli fırçalamasını istiyorum tabikiDislerini bile fircalamaya usenen koca killi gobekli bir adam icin mi kendi kendini yiyorsun???Dislerini fircalamiyor ya
Onlar içi göstermez yahu kalınHem kalın hem çekici pijama modelleride oluyor ki,nenemin lastikli yün donu ille yatağa girmeyeceksin neticede di mi? :) kafanda eclilik şu an fazla ütopik ondan böyle düşünüyorsun.. Hiç öyle değil.. zaten birbirinizi severseniz sende gerilmiceksin ilerde..
neyyy?valla arkadaşlar bu konu hiççç bana göre değil ergen gibi kaldım ortada en iyisi başka konulara akayım ben.herkese iyi gecelerrrKocam eve gelene kadar pamuklu iç çamaşırıyla olurum. Eve gelmeden yaklaşık 1 saat önce kadar tanga dantel e geçerim .
Niye ki?neyyy?valla arkadaşlar bu konu hiççç bana göre değil ergen gibi kaldım ortada en iyisi başka konulara akayım ben.herkese iyi gecelerrr
Zaten hemen hemen dedim yani çoğunlukta.Ben de mesela lavaboyu çok takardım kafama nasıl gideceğim diye.Ya da ışık açık olsa nasıl soyunuk olacağım gibi.Tabi herkes böyle olmak zorunda değil ama %80 bu ve benzeri şeyler düşünürBen evlenınce hiç ole dudunmuyodum
O şekilde kendimi görebileceğim bir ayna istemiyorum zaten şimdiden geriliyorum bi de aynada kendimi görünce hepten rahatsız olurum.onun da görmesini istemem.Ayrıca Işık da kapalı olacak bu durumda aynanın da hükmü kalmıyor.Aynaya da sert çıkmanıza gerek yok ki kadın olarak yatak odasında ben aynayı seviyorum yahune var bunda çekinilecek bir durum olsa neden yatak odası takımlarında ayna olsun bir de öyle düşünün bizim yatak odası avizemiz bile farklı taşlı kısılıp açılabilen diğer odalardan tamamen farklı utanılacak ne var bunda
ilgi alanıma girmiyor olmasa da olur hatta gayet iyi de olurcular danım ne işim var sa burada tövbe tövbeeeNiye ki?
Canım bence biraz daha esnek olmalısın yatak odasında.O şekilde kendimi görebileceğim bir ayna istemiyorum zaten şimdiden geriliyorum bi de aynada kendimi görünce hepten rahatsız olurum.onun da görmesini istemem.Ayrıca Işık da kapalı olacak bu durumda aynanın da hükmü kalmıyor.
Bende bende bendeKocam eve gelene kadar pamuklu iç çamaşırıyla olurum. Eve gelmeden yaklaşık 1 saat önce kadar tanga dantel e geçerim .
Ağda ve epilasyon cihazı kullandım. Sonra lazere gittim 2 yıl gittim baya azaldı ama bitmedi. tekrar ağdaya başladım çıkarken sivilce gibi oluyor.Bu arada ben gerçekten yapı itibariyle kılsız tüysüz bi kadınım tek tük çıkıyor tabi..ama bu zamana kadar olanlarıda ağda ile aldım . Ağda büyük rahatlık aylarca tüyün çıkmaz Jiletten Ağdaya dönenler aşırı azalma olduğunu söyler .Eğer jilet kullanıyorsan kıllarını kalınlaştırır derler. sivilcelerde yara gibi şeyler de o yüzden çıkıyor olabilir .