Yakında evleneceğim ama korkularım

Gerçekten koca kıllı göbeği var, ellerinde bile kıl var ayrıca diş fırçalamaya bazen üşenir yani dediğiniz gibi ben ondan bakımlı ve de güzelim. Teşekkür ederim.

Dislerini bile fircalamaya usenen koca killi gobekli bir adam icin mi kendi kendini yiyorsun??? Dislerini fircalamiyor ya

Arada evde de ipek geceliklerle falan salin sen yine de

Evet seviyorum. koca göbeklim diyordum ben ona. Ama şimdi göbeğini biraz eritti, evlenecek ya ondan zaar
Aynaya da sert çıkmanıza gerek yok ki kadın olarak yatak odasında ben aynayı seviyorum yahu ne var bunda çekinilecek bir durum olsa neden yatak odası takımlarında ayna olsun bir de öyle düşünün bizim yatak odası avizemiz bile farklı taşlı kısılıp açılabilen diğer odalardan tamamen farklı utanılacak ne var bunda

Onlar içi göstermez yahu kalın

27 yaşındayım ve 7 senelik evliyim siyah ve beyaz iç çamaşırdan başka renk hiç giymedim. Dantele tikim var hiç dantelli eşyam yok bırak iç çamaşırı öyle fantazi gecelikler hiç almadım bana göre değil. Sizin gibi kışın kalın polar pijamalarımla gezerim eşim hiç sorun etmedi. Valla afedersin yeri geldi tuvalete bile eşim götürdü başımda bekledi. O yüzden hiiçç takma nasılsan öyle davran

Bu arada ben gerçekten yapı itibariyle kılsız tüysüz bi kadınım tek tük çıkıyor tabi..ama bu zamana kadar olanlarıda ağda ile aldım . Ağda büyük rahatlık aylarca tüyün çıkmaz Jiletten Ağdaya dönenler aşırı azalma olduğunu söyler .Eğer jilet kullanıyorsan kıllarını kalınlaştırır derler. sivilcelerde yara gibi şeyler de o yüzden çıkıyor olabilir .

Ben evlenınce hiç ole dudunmuyodum
Zaten hemen hemen dedim yani çoğunlukta.Ben de mesela lavaboyu çok takardım kafama nasıl gideceğim diye.Ya da ışık açık olsa nasıl soyunuk olacağım gibi.Tabi herkes böyle olmak zorunda değil ama %80 bu ve benzeri şeyler düşünür

O şekilde kendimi görebileceğim bir ayna istemiyorum zaten şimdiden geriliyorum bi de aynada kendimi görünce hepten rahatsız olurum.onun da görmesini istemem.Ayrıca Işık da kapalı olacak bu durumda aynanın da hükmü kalmıyor.

Canım bence biraz daha esnek olmalısın yatak odasında.
Hep benim dediğim olsun istersen karşıdaki de sıkılabilir bu durumdan

Ağda ve epilasyon cihazı kullandım. Sonra lazere gittim 2 yıl gittim baya azaldı ama bitmedi. tekrar ağdaya başladım çıkarken sivilce gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…