- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
Neden hos olmasin ki bazen karanlik bazen los bazen açık duruma gore degisir benceIşık açık hiç hoş deıl bak tuz lambası efso oluo:):)
Aynen yaBizim bu Türk insanında bir sorun var gerçekten bunu da Suriyelileri görünce anladım hangi mağaza ya gitsem çamaşır.reyonunda sadece onlar var.. tek dertleri seksi çamaşır takımlarını yenilemek
Sosyal medya hesabına baktım bu akşam hep de Araplar takip ediyor bulmuşlar yakışıklıyıTabiki de karızmanın oz evladıbu ara favorim o
çok tatlısınız. selülit fırçası alayım,teşekkür ederimBende de çatlak çoktu ve sorun ediyordum
Nasıl wcye gidicem vs dertleniyordum
Gecelik pek sevmem ama adettir diye aldık ama düğünden sonra öyle bi yedik ki olmuyor gecelikler shdjsjdksjk
Yok göbeğim var yok çatlağım var herşey dertti benim için
Ama evlenince birbirinizin her halini görüyorsunuz alışıyorsunuz
Tek yol özgüven
Ben içimden dert etsem de hiç ona çatlağm var falan demedim
Aksine boxer kıvamında şortlarla dolaştım evde, çatlaklar el sallıyordu hatta öyle dolaşmam onun bile hoşuna gitti
Sen birşeyi dert edersen erkek o zaman algıda seçiçilik yapar
Bu totodaki minik sivilcelere selülit fırçası biraz iyi geliyor
Bayadır yapamıyordum biraz artmıştı tv izlerken benimki farketti ay fırçalamıyorum ondan bi zahmet dolaptan getir de fırçalıym dedim yanında fırçaladım totomuzaman geçtikçe özelliklerinize alışacaksınız dert etme sadece
Gecelik şart değil onda kendini zorlama
Tavır cilve işve önemli
Adamın etkilendiği şey o kıyafetlerden ziyade kadının tavrı
O yüzden kışın giydiğin polarlar adamın hevesini kaçıracak diye düşünme
Adam giysin içlikleri senin seksi gecelikle toton donsun var mı öyle adalet
Nasıl rahatsan öyle davran
Son olarak bizim de dolabımızın bi kısmı komple ayna
İlk başta istememiştim bende bu korkular yüzünden. Şimdi adamın yüzüne bakmyorum ahaha ayna olması güzel bence. Hiçbir şey korktuğun gibi olmayacak akışına bırak mutluluklar
Benim ağzım pek kokmaz ama onunki kokuyorsa işimiz var. Sevince zamanla alışılıyordur belkiKızlar benimde bir sorum var
Sabahları uyanınca çoğu insan da ağız kokusu oluyor. Bu sorun oluyor mu? Sorum sadece benim ağız kokum değil, mesela karşı tarafinda kokacak. Siz rahatsız oldunuz mu? Yoksa bütün gece yanyana yatınca kokuya burun alışiyor mu?
Bunu ben de merak ediyorum. Ama bence zamanla alışıyordurKızlar benimde bir sorum var
Sabahları uyanınca çoğu insan da ağız kokusu oluyor. Bu sorun oluyor mu? Sorum sadece benim ağız kokum değil, mesela karşı tarafinda kokacak. Siz rahatsız oldunuz mu? Yoksa bütün gece yanyana yatınca kokuya burun alışiyor mu?
Ayna olması neden tuhaf ki?Kendimi bu konularda olumlu yönde değiştirmek istiyorum ki zamanla yıkabileceğime inanıyorum nişanlımın tecrübesi beni korkutuyor. Bana 2 kez yatak odasında ayna olmasını isterim dedi ben ise istemem komodinli ayna yeter dedim, sen nasıl istersen tamam dedi. Belki de normal bir istektir bilemedim ben garipsedim.
Daha iyi hissediyorum yarın alışverişe gidiyorumkonu sahibi korkuların azaldımı:)
Canım bunları düşündüğünü eşine belli etme her zaman kendini çok güzelim diye sarfet oda bir insan her insan 4 dörtlük değil eşinin evdeki hareketleri nasıl bilmiyosun aynı eve girince çok farklı oluyo herşeyMerhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?