Ayna da ne yapacak kendını mı izleyecekmıs? Aynayı ne ıcın istedi?Kendimi bu konularda olumlu yönde değiştirmek istiyorum ki zamanla yıkabileceğime inanıyorum nişanlımın tecrübesi beni korkutuyor. Bana 2 kez yatak odasında ayna olmasını isterim dedi ben ise istemem komodinli ayna yeter dedim, sen nasıl istersen tamam dedi. Belki de normal bir istektir bilemedim ben garipsedim.
Ben de dolapta olabildiğince ayna olması ve yatağı yansıtması taraftarıyım. Sevişirken bakarım arada.Kendimi bu konularda olumlu yönde değiştirmek istiyorum ki zamanla yıkabileceğime inanıyorum nişanlımın tecrübesi beni korkutuyor. Bana 2 kez yatak odasında ayna olmasını isterim dedi ben ise istemem komodinli ayna yeter dedim, sen nasıl istersen tamam dedi. Belki de normal bir istektir bilemedim ben garipsedim.
Gerçekten koca kıllı göbeği var, ellerinde bile kıl var ayrıca diş fırçalamaya bazen üşenir yani dediğiniz gibi ben ondan bakımlı ve de güzelim. Teşekkür ederim.Emin ol senin vücudun onunkinden kat be kat güzeldir. O sana kurban olsun bee
Gerçekten kendini sevmelisin çünkü sen kendini sevmezsen kimse bunu beceremez. Eminim ki çok güzel bir kadınsın. Utanıcak bişey yok istediğini al, giy, yap kime ne? Kaç yaşına gelmişsin bırak kim ne derse desin. Küçük kız kardeşin olarak gör beni. İnşallah çok mutlu olursun♥♥
Fanteziymiş, ben de ondan öğrendim. Bir kez söyledi istemem dedim. İkinci kez söyleyince sert konuştum sen nasıl istersen dedi ve bir daha açmadı konuyuAyna da ne yapacak kendını mı izleyecekmıs? Aynayı ne ıcın istedi?
a101 donları çok rahat tavsiye ederim konu sahibine 3 tanesi 10 kağatttttKonu sahibesi bence toplumsal tabuları fazla taşıyorsun
Bence gecelik+sabahlık, şortlu takım alarak başlayabilirsin. Giysi bedeni neyse o S, M, L şeklinde yani uyumama problemi olmaz. Önce al bunları, havalar soğumadan yatmadan giy. İçindeki feminen tarafı keşfet. Sonra da mağaza turuna çıkarsınsevgiler
Aynada fantazi dusunecegıne dıslerını fırcalasın, fırcalamaya alıssın. Bu fantaziden daha onemlı.Fanteziymiş, ben de ondan öğrendim. Bir kez söyledi istemem dedim. İkinci kez söyleyince sert konuştum sen nasıl istersen dedi ve bir daha açmadı konuyu