Bu ayna işi normalmiş demek ki. az daha adamı paralıyordum ayna yüzündenKafana takacak hiçbir şey yok. Kimse mükemmel değil. Emin ol kendine güvenin olmazsa ezilirsin ve bunu karşıdaki kişi farkederse fena üzülürsün. Erkekler kendine güveni olan kadını daha çekici bulurlar pısırık olanı değil. Ben de başlarda utanırım sıkılırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı, aslında çok utangaç biri olan ben resmen çağ atladım bu konuda diyebilirim. Tuvalet konusuna da hiç takılma eşimde ben de evde misafir olmadığı sürexe banyo kapısını kilitlemeyiz banyoya girdiğimizde. İkimizde alaturka tuvaleti değil banyodaki klozeti kullanıyoruz, ben tuvaletteyken aniden kapıyı açıp içeri girer sonra kaçar gider veya beni izler. Bazılarınıza iğrenç gelecek amaBazen de ben ona aynısını yapıyorum onu izliyorum bakıyorum(büyük tuvalet sırasında kesinlikle yapmayız bunu)
İç çamaşırı konusuna gelecek olursak, ben iç çamaşırı aldım ama hem normal zamanda giyebileceğim hemde ilişkiden önce eşime karşı giyeceğim çamaşırlar da aldım. Mesela normal sade klasik bir Sütyenin altına onun rengine uygun dantelli fantazi kilot, tanga, ipli kilotlar, tül kilotlar filan.. Saten sabahlık vs aldım çok az giydim aslında almasaymışım daha iyi olurmuş. Pek rahat edemedim esnek olmadığı için, belki kadife olanlarından olsa daha rahat olurdu.
İlişki sırasında karanlıktan hoşlanmaz erkekler, yani kocamdan biliyorum kocam ışıkları kapatmak istemez, bazen ben diyorum kapatsak mum yaksak loş ışık olsa filan diye ama istemiyor bende zorlamıyorum. Üstümüze çarşaf vs kesinlikle atmıyorum o bi aralar atardı tamamen çıplak kalmayalım diye, bense açardım çünkü rahat olmuyor öyle.
Kendini sal bırak boşver, kendine dişiliğine güven, başlarda utanırsın ama yinede zorla kendini, ışık açık olsun, hatta yatak odası dolabın aynalı veya camlıysa mis gibikendinizi izlersin daha hoş oluyor. Sal kendini hayatını yaşa. Tabularını bırak kenara. Redbull filan iç
Birlikte olurken aynada görmek istediği için tepki göstermiştim ama burada okuduğuma göre bu fantezi de normalmiş. Aynanın bu fonksiyonundan haberim yoktu, ayna dediğin boyuna bosuna saçına başına bakmak için var sanıyordum.Ayna olması neden tuhaf ki?Herkesin yatak odasında var dır hemen hemen.
Ayy lütfen bu siteyi bana da önerir misiniz ?Siz özgüvenli bir duruş sergilerseniz seksi ve dişi görünürsünüz. Kansızlıktan dolayı kalın giyinecek olmanızın hiçbir şekilde sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Önemli olan temiz olmak. Özel anlarınızda güzel seksi şeyler giyersiniz. İç çamaşırı almak kadar doğal bir şey yok :) Lütfen çekinmeyin hatta size alışveriş yaptığım, çok beğendiğim ürünleri olan uygun fiyatlı bir site önerebilirim
Maşallah çok tatlısınız. Bekar olarak evliliğin bu kadar tatlı olduğunu okumak, korkulari azaltıyorKafana takacak hiçbir şey yok. Kimse mükemmel değil. Emin ol kendine güvenin olmazsa ezilirsin ve bunu karşıdaki kişi farkederse fena üzülürsün. Erkekler kendine güveni olan kadını daha çekici bulurlar pısırık olanı değil. Ben de başlarda utanırım sıkılırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı, aslında çok utangaç biri olan ben resmen çağ atladım bu konuda diyebilirim. Tuvalet konusuna da hiç takılma eşimde ben de evde misafir olmadığı sürexe banyo kapısını kilitlemeyiz banyoya girdiğimizde. İkimizde alaturka tuvaleti değil banyodaki klozeti kullanıyoruz, ben tuvaletteyken aniden kapıyı açıp içeri girer sonra kaçar gider veya beni izler. Bazılarınıza iğrenç gelecek amaBazen de ben ona aynısını yapıyorum onu izliyorum bakıyorum(büyük tuvalet sırasında kesinlikle yapmayız bunu)
İç çamaşırı konusuna gelecek olursak, ben iç çamaşırı aldım ama hem normal zamanda giyebileceğim hemde ilişkiden önce eşime karşı giyeceğim çamaşırlar da aldım. Mesela normal sade klasik bir Sütyenin altına onun rengine uygun dantelli fantazi kilot, tanga, ipli kilotlar, tül kilotlar filan.. Saten sabahlık vs aldım çok az giydim aslında almasaymışım daha iyi olurmuş. Pek rahat edemedim esnek olmadığı için, belki kadife olanlarından olsa daha rahat olurdu.
İlişki sırasında karanlıktan hoşlanmaz erkekler, yani kocamdan biliyorum kocam ışıkları kapatmak istemez, bazen ben diyorum kapatsak mum yaksak loş ışık olsa filan diye ama istemiyor bende zorlamıyorum. Üstümüze çarşaf vs kesinlikle atmıyorum o bi aralar atardı tamamen çıplak kalmayalım diye, bense açardım çünkü rahat olmuyor öyle.
Kendini sal bırak boşver, kendine dişiliğine güven, başlarda utanırsın ama yinede zorla kendini, ışık açık olsun, hatta yatak odası dolabın aynalı veya camlıysa mis gibikendinizi izlersin daha hoş oluyor. Sal kendini hayatını yaşa. Tabularını bırak kenara. Redbull filan iç
Ya çok iyi bende yeni evliyim. Fantazi birkaç parça çamaşır aldım. Kargoyu annemin eve sipariş ettim. Annemle yakınız ben çalışıyorum. Annem sen tut aç birini diyor ki bu ne anlamadım dizlik falan mıBen bekar kızım ama beğendiğimde kirmızı gecelikler sipariş ederim. Eve gelince de anneme gösteriyorum "bak nasıl?" diye
Kadında alıştı birşey demiyor
Acaba bende mi sorun var ya anlamadim
Maşallah çok tatlısınız. Bekar olarak evliliğin bu kadar tatlı olduğunu okumak, korkulari azaltıyor
Evet, normal bence. Adamı paralamana gerek yokBu ayna işi normalmiş demek ki. az daha adamı paralıyordum ayna yüzündentavsiyeler için teşekkür ederim.
Fazla kasmayın bu kadar yaMerhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?