Yakında evleneceğim ama korkularım

Bu ayna işi normalmiş demek ki. az daha adamı paralıyordum ayna yüzünden tavsiyeler için teşekkür ederim.

Sizden en az 10 yaş küçük olarak diyorum ki kendinizi extra kasmayın biraz özgüvensiz gördüm sizi iç çamaşırı mağazasında zaten genelde kadın çalışanlar olur girin istediğinizi alın ekmek alırken utanmıyor çamaşır alırken utanmayın vecde cinsellikde yok çıplak olamam yok karanlık olsun falan derseniz mutsuz cinsel hayatınız olur hatta vajinismusa kadar gider kafanız rahat olsun bunlar normal şeyler nişanlıniz sizi beğeniyor ve seviyor aksi halde evlenmezdi.

Bence acilen bir psikologdan randevu al evlenene kadar birkac kez git eminim faydasi olacaktir o seni rahatlatir cok fazla sorun yasamazsin. Ama camasir alamaman cok sacma herkes aliyor hele internetten alamaman asiri sacma

Bende 34 yasında evlendim yeni evliyim 4aylık . Böyle düşünüp kendi kendinizi bunalıma sokmayın ben penti mağazasına gidip genelde erkek olmuyor tek tük bazen rahatlıkla almıştım günlük özel iç çamaşırlarımı yanınızda samimi utanmadığınız biri varsa onunla gidin ama yok derseniz tekte gidip rahatlıkla alabilirsiniz kendi kendinize bnda utanılacak bir şey yok diye tekrarlayın .. kendinizle barışık olun. Çok düşünürseniz böyle içinize işlersiniz olmaz gayet normal doğal şeyler. Her şey insanlar için sizde olan, olacak olan seyler karşı tarafta da olacak tek değilsinzki .. yahu ben eşimle oo her halini biliyorum o da benm biliyor rahat rahat takılıyoruz evim orası insanın en doğal halidir . Kasamam o da kasmaz .

Ayy lütfen bu siteyi bana da önerir misiniz ?

Yanı bu söyledikleriniz çoğu kadında olan şeyler çoğumuz da sivilce var kıl tüy mevzusu zaten hepimizin derdi vs.
Kısın hepimiz kalın giyiniyoruz yapicak bir şey yok üşüyoruz napalim.
Cinsellikte esas mesele arzulu olmak bence. Karşıdakini istemek istediğini hissettirmek önemli.

Bu arada iletişim çok önemli. Nisanlinizla oturun konusun ben utanıyorum cekiniyorum bilmiyorum bana yardımcı ol vs.deyin.
Rahat olmadığınızı söyleyin gerekirse birlikte gidin iç çamaşırı almaya .

İnternetten bi iki tane ic camasiri siparis edin sonuçta resimlerini goruyorsunuz farkli birsey gelmiyor aynisi geliyor hic olmamasindan iyidir acin biraz erotik film izleyin sevismeyi kesfedin ilk gun ki heyecan ve stres için bir kereye mahsus sakinlestirici felan alabilirsiniz kil tuy halledilmeyecek sorun degil kendinize bi plan hazırlayın o planda ilerleyin sorunlarinizin aslinda cok kolay hallolacagini kendinizi inandirin sonrasi kolay zaten

Maşallah çok tatlısınız. Bekar olarak evliliğin bu kadar tatlı olduğunu okumak, korkulari azaltıyor

Ben bekar kızım ama beğendiğimde kirmızı gecelikler sipariş ederim. Eve gelince de anneme gösteriyorum "bak nasıl?" diye
Kadında alıştı birşey demiyor
Acaba bende mi sorun var ya anlamadim
Ya çok iyi bende yeni evliyim. Fantazi birkaç parça çamaşır aldım. Kargoyu annemin eve sipariş ettim. Annemle yakınız ben çalışıyorum. Annem sen tut aç birini diyor ki bu ne anlamadım dizlik falan mı

Online al, teslimat adresinin dikkat çekmesi mümkün değil, neler neler alıyor millet. Al beğenmezsen iade edersin, çok açık saçık olmasına gerek yok zaten, yeni olsunlar, temiz olsunlar, illa fantezi türü şeyler almak zorunda da değilsin. Sade ama güzel bir sürü model var. Kıl tüy olaylarına da takılma, erkekler dönsün kendi popolarına baksın. Düğünden önce bir güzellik merkezine git bakım yaptır kendine, hiç bir şey yaptırmazsan bile saçlarının uçlarından kestir, bakım yaptır, bir manikür, bir cilt bakımı bile insana kendisini güzel hissettiriyor.

Saten bir set aldım: şortlu takım, gecelik-sabahlık, pijama şeklinde 3 parça beyaz

Fazla kasmayın bu kadar ya Karsındakı mukemmel kusursuz biri degil sonucta Teknoloji cok ilerledi magazadan istedigin gibi camasırlar var istedigin bedende Agda makinesi kullan bacaklarına su duş fırcası varya kese gibi onu kullanabilirsin Makyaj yaparsın vucuduna pudra sürersin iki parfüm sıkarsın tamam yani kişisel bakım yaparsın işte kendine göre kendin yapamıyorsan kuaförede gidebilirsin tercihler cok yani

Erkekler evlenince evde hep takım elbiseyle parfümünü sıkıp,jölesini sürüp, güneş gözlüklerini takıp oturuyor mu sanıyorsun sen?
Bi sal kendini.

Merhabalar öncelikle lütfen sakin olun. İnanın bunları hepimiz evlenirken yaşadık. Sonrasında alışıyorsun. Tabularını biraz esnetmeye çalış. Mesela mağazalara neden giremeyecekmişsin ki? O mağazaların amacı zaten bu. Kimse size bakmaz. Ben bisey almasam bile gene de viktoria’s secret e girer gezerim rahat rahat
Ben de ilk başlarda hep ışıkları kapalı tutardım utandıgım için ama şimdi farketmıyor. Loş ışık daha romantik bi ambians sağladığı için tercihim loş ışıktır. Ayrıca ayna fikrine katılıyorum Unutma o senin kocan birbirinizin çoğu zaman her haline şahit olacaksınız. Gözünde büyütme aynı insani ihtiyaçlar Onda da var. Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…